|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ratujcie moje włosy !!!!!!
.....wychodza mi garściami, od jakiś 2 tyg to już przesada, nie mam żadnych stresów, nie zmieniłam jakos drastycznie diety, żadne farbowanie nie wchodzi w grę bo nigdy tego nie obiłam, więc przez farby osłabine nie sią.. po prostu bunt cebulek tyle. Jak mam sobie pomóc.. praparaty?? tabletki? odżywki?? Polećcie mi cos skutecznego,,,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ratujcie moje włosy !!!!!!
Przede wszystkim należy zrobić badania krwi i moczu , aby sprawdzić czy wszystko w porządku. Ja też miałam taki problem i okazało się , że mam kiepską morfologię i muszę przyjmować tabletki z żelazem. Jestam w trakcie kuracji , wkrótce/ po 6 tygodniach/ kontrola . Zobaczymy!!
Skuteczne podobno jest nacieranie skóry głowy własnym , porannym moczem /bleeeeeeeee/.Znajoma mojej mamy stosuje to 2 razy do roku - wiosną i jesienią i obiektywnie muszę stwierdzić, że widać poprawę.Ja nie stosowałam tej kuracji , ale kto wie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Badania miałam robione jakieś półtora miesiąca temu, komplet potrzebnych badań do pracy.. zdrowa jak rybka.
A jeśli chodzi o urynoterapię ( chyba tak się to zwie)- kiedyś się skusiłam.. olaboga, nigdy więcej..zero poprawy z zapaszek nie do przyjęcia ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Sprobuj wax firmy henna (chyba), podobno pomaga miedzy innymi na takie problemy,podobno uzywaja ja (maseczka do wlosow) osoby po chemioterapii. Dostepna w aptece , po ok. 20 zl-200ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja polecam Seboradin lotion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mnie też tak ostatnio garściami wychodzą - mimo, że nie zmieniłam diety, nie mam jakiś nadzwyczajnych stresów itp. Myślę, że to wina tych ostatnich makabrycznych upałów. Zbieglo mi się to w czasie idealnie. Myślicie,że to możliwe? Patrząc na zwierzaki, one też gubią 4x więcej sierści gdy jest gorąco, niż normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ile kosztuje ten Seboradin lotion ???
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
seboradin kosztuje - u mnie -14zł.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
w NAturze można kupić za 12zł. a w promocji nawet za 9zł. za 200ml.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.