|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Przyjaciółki z trójmiasta
Hejka wszystkim, jestem nowa na tym forum. Trafiłam tu przez przypadek, gdy trafiłam na informację jednej wizażanki o szukaniu koleżanek z Gdańska
Dziś mam ogólnie doła, gdy przeanalizowałam swoje wszystkie doświadczenia z 'przyjaciółkami'. Zawsze byłam osobą, która pomagała innym, bardzo zależało mi by mieć prawdziwa przyjaciółkę. Niestety życie mi się tak potoczyło, że wszystkie mnie olały przez co jest mi przykro i czuję się wykorzystana. Dlatego postanowiłam tu napisać, bo wiem, że jest na pewno wiele dziewczyn, które są samotne i z chęcią poznają nowe koleżanki. Marzy mi się przyjaciółka, z która będę mogła wyjechać na szalony weekend do Warszawy, spotkać się na kawę, zakupy czy na babski wieczór przy martini możliwe, że trochę za dużo filmów amerykańskich się naoglądałam, ale ciągle mam nadzieję na taką przyjaźń. Mam 22 lata i jestem studentką
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przyjaciółki z trójmiasta
Cytat:
Też chciałabym z kimś pogadać przy winku i obejrzeć jakiś film Można się spotkać i zrobić sobie jakiś szalony dzionek Tylko nie jestem z 3miasta
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja jestem z trojmiasta, ale mieszkam w norwegii. A z ktorego miasta Jestes?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja Warmia ale chętnie zrobię sobie wycieczkę nad morze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Ja też chętnie poznam kogoś z Trójmiasta. Szukam takiej odskoczni od mojego grona znajomych, chciałabym poznać kogoś z kim można wyruszyć na lub za miasto , pogadać (tak poważnie i tak nie do końca) i po prostu spędzić trochę czasu w miłym towarzystwie. Dodam jeszcze że moją pasją są podróże i języki obce (francuski <3 ) i mam 17 lat. Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny owocnych poszukiwań
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Czesc. takze kogos poznam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Witam was wszystkie
![]() Pochodzę z Warmii i Mazur ale Gdańsk to mój drugi dom, również marzy mi się taka przyjaźń jak w filmach pokazują, wspólne wypady, zakupy, śmiechy chichy i bycie kiedy jest źle a nie unikanie póki co nie spotkałam takiej osoby,same zawody,ale nie poddaje się ![]() Zresztą co ja będę się rozpisywać hehJeśli masz ochotę to odezwij się na prv to porozmawiamy Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Dziś mam ogólnie doła, gdy przeanalizowałam swoje wszystkie doświadczenia z 'przyjaciółkami'. Zawsze byłam osobą, która pomagała innym, bardzo zależało mi by mieć prawdziwa przyjaciółkę. Niestety życie mi się tak potoczyło, że wszystkie mnie olały przez co jest mi przykro i czuję się wykorzystana. Dlatego postanowiłam tu napisać, bo wiem, że jest na pewno wiele dziewczyn, które są samotne i z chęcią poznają nowe koleżanki. Marzy mi się przyjaciółka, z która będę mogła wyjechać na szalony weekend do Warszawy, spotkać się na kawę, zakupy czy na babski wieczór przy martini 

, pogadać (tak poważnie i tak nie do końca) i po prostu spędzić trochę czasu w miłym towarzystwie. Dodam jeszcze że moją pasją są podróże i języki obce (francuski <3 ) i mam 17 lat. Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny owocnych poszukiwań