|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szpilek Iron Fist Zabójcze Babeczki
Ma ktoś z was może do odsprzedania albo wie gdzie można kupić, jakiś sklep w warszawie albo w jakimś mieście w polsce? Bardzo bym była wdzęczna, potzrbuje ich na moją 18! a na la-style ich już nie ma i nie będą dostepne.. ;/
;*
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szpilek Iron Fist Zabójcze Babeczki
tutaj można je kupić, ale nie wiem o które konkretnie Ci chodzi, http://www.rockmetalshop.pl/cat-pol-...IRON-FIST.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Gdybyś jeszcze kiedyś szukała butów Iron Fist to zapraszam na ul. Próżną 5 w Warszawie. Duży wybór, ceny jak w internecie ( do tego oszczędzasz na przesyłce). W butiku Ruby Shoes znajdziesz buty marek Iron Fist i DeeZee. Polecam ja już moje pierwsze ( Crosswinds) mam i wszyscy się nimi zachwycają! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja również polecam Ruby Shoes na Próżnej 5 w Warszawie! Piękne buty Iron Fist i duży wybór! Jeśli chcecie mieć oryginalne buciki musicie koniecznie odwiedzić Ruby Shoes. Dostaniecie tam również koszulki damskie i męskie Iron Fist, Alechemy i Spiral. Serdecznie polecam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.