Jak długo tylko koleżanka?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 11:45   #1
sandi7755
Przyczajenie

Unhappy

Jak długo tylko koleżanka?!

Witam Was Moje Drogie.
Muszę zapytać Was o zdanie, o Wasze opinie, bo sama już nie wiem co mam myśleć, mam mętlik w głowie.
Chodzi o to, że spotykam się od jakiegoś czasu z chłopakiem. Tak z dobry miesiąc. Mieszka ode mnie 120km, ale widzimy się co weekend. Albo przyjeżdża on, albo ja. Raz nawet u mnie nocował, na drugi raz ja u niego. Wiadomo.. Nie obeszło się bez seksu. Teraz tego żałuje, bo było to zdecydowanie za szybko, ale mądry polak po szkodzie. Mam problem z tym, że on ciągle traktuje mnie tyko jak swoja koleżankę. Dziwne to dla mnie, ponieważ zachowujemy się jak para.
Ostatnio szliśmy, zadzwonił do niego kolega i pyta się gdzie jest, co robi.. A ten na to, że robi zakupy z koleżanką. Potem chcąc go sprawdzić założyłam fałszywe konto na jednym z portali... Ta dziewczyna pod którą się podszywałam zapytała czy spotyka się z kims, czy ma dziewczynę, a on ta to, że nie. Wyraźnie był nią oczarowany. Nie wiem co mam robić, co o tym wszystkim myśleć. Jak długo on mnie będzie traktował jak koleżankę? Wolałabym wiedzieć na czym stoję. Nie chce, żeby ktoś dawał mi nadzieje. Czy nie może powiedzieć mi prosto z mostu' sorry, ale nic z tego nie będzie'. Jak długo będzie mnie tak zwodził? Myślicie, że traktuje mnie tylko jako zabawkę, jako zabicie czasu? Czy może coś faktycznie z tego być... Dodam, że jest ode mnie starszy. Ja mam 19 lat, on 27.
Spotkała się już któraś z Was z taką sytuacją? Proszę o Wasze opinie.
Stary 2012-05-31, 12:06   #2
leniwca
Zakorzenienie

Dot.: Jak długo tylko koleżanka?!

Cytat:
Napisane przez sandi7755 Pokaż wiadomość
Witam Was Moje Drogie.
Muszę zapytać Was o zdanie, o Wasze opinie, bo sama już nie wiem co mam myśleć, mam mętlik w głowie.
Chodzi o to, że spotykam się od jakiegoś czasu z chłopakiem. Tak z dobry miesiąc. Mieszka ode mnie 120km, ale widzimy się co weekend. Albo przyjeżdża on, albo ja. Raz nawet u mnie nocował, na drugi raz ja u niego. Wiadomo.. Nie obeszło się bez seksu. Teraz tego żałuje, bo było to zdecydowanie za szybko, ale mądry polak po szkodzie. Mam problem z tym, że on ciągle traktuje mnie tyko jak swoja koleżankę. Dziwne to dla mnie, ponieważ zachowujemy się jak para.
Ostatnio szliśmy, zadzwonił do niego kolega i pyta się gdzie jest, co robi.. A ten na to, że robi zakupy z koleżanką. Potem chcąc go sprawdzić założyłam fałszywe konto na jednym z portali... Ta dziewczyna pod którą się podszywałam zapytała czy spotyka się z kims, czy ma dziewczynę, a on ta to, że nie. Wyraźnie był nią oczarowany. Nie wiem co mam robić, co o tym wszystkim myśleć. Jak długo on mnie będzie traktował jak koleżankę? Wolałabym wiedzieć na czym stoję. Nie chce, żeby ktoś dawał mi nadzieje. Czy nie może powiedzieć mi prosto z mostu' sorry, ale nic z tego nie będzie'. Jak długo będzie mnie tak zwodził? Myślicie, że traktuje mnie tylko jako zabawkę, jako zabicie czasu? Czy może coś faktycznie z tego być... Dodam, że jest ode mnie starszy. Ja mam 19 lat, on 27.
Skoro chcesz wiedzieć na czym stoisz- po prostu z nim porozmawiaj. Spytaj, jak on sobie wyobraża dalszą znajomość, że ty chciałabyś czegoś więcej. Kawa na ławę. Czemu on ma ci powiedzieć prosto z mostu, że nic z tego nie będzie? Ile zamierzasz czekać na jego ruch? A potem będzie płacz, że się zabawił, wykorzystał. A to samo można by o tobie powiedzieć. Też język w buzi masz, więc możesz się odezwać na ten temat i spytać sama co z waszą znajomością.

A podobnych sytuacji było kilka na wizażu. Wspólne spędzanie czasu, seks, laska już zakochana, traktuje ich jako parę, a potem okazuje się, że facet nic nie wie o tym, że jest w związku. I płacz. A wystarczyła by zwykła rozmowa, głupie pytanie 'co dalej, czego oczekujesz?'. Jak widać dla niektórych to i tak za wiele...
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:07   #3
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Jak długo będzie mnie tak zwodził?
tak długo aż nie będziesz niczego więcej wymagać (deklaracji że jesteś dziewczyną a nie koleżanką). kiedy zaczniesz wymagać, pan się zapewne zwinie. traktuje Cię jak właśnie koleżankę od seksu, nie rób sobie nadziei na romantyczny związek, bo się najprawdopodobniej srogo przejedziesz.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:11   #4
33owieczka
Zadomowienie

Spotykacie się ok miesiąca w weekendy. Wychodzi, licząc optymistycznie4-5 spotkań. W tym czasie Ty już zdążyłaś się z Nim przespać, a On.... On, z tego co się dowiedziałaś traktuje Cię jak koleżankę (po angielsku to tak ładnie brzmi friends with benefits).
On Cię nie zwodzi, nie trakuje jako zabawkę. Zgwałcił Cię, zaciągnął siłą do łóżka? Obiecywał, związek? Wspomniał o miłości? Jeżeli nie- była to Twoja decyzja i teraz ni narzekaj, że Cię zwiódł, bo od początku traktował Cię jak koleżankę, a że koleżanka chętna... to skorzystał.
Porozmawiaj z Nim jak On to widzi? może w tej chwili jesteś koleżanką, ale widzi w Tobie potencjał na swoją dziewczynę, a może... a może jesteś "łatwą" koleżanką, z którą fajnie się gada, fajnie sie sexi, ale nic poza tym...

Wiem, że pisze długie posty, jednak skracając je w cytatach postaraj się nie zgubić sensu.
Przykład:
"Monika nie jest zwolennikiem kary śmierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary śmierci"

Edytowane przez 33owieczka
Czas edycji: 2012-05-31 o 12:29
33owieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:18   #5
malamenda2009
Zakorzenienie

Musisz z nim pogadać, żeby dowiedzieć się na czym stoisz. Jeśli Ci nie będzie to odpowiadało, to lepiej podziękować za znajomość, niż zaangażować się, a potem płakać
Stary 2012-05-31, 12:40   #6
andromed
SPAMER
Nieopłacona reklama

Oooo kurde, to dziewiętnastki takie chętne? W takim razie czas wziąć się do roboty!
andromed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:45   #7
201803290936
Konto usunięte

Sorry, ale wygląda na to, że facet znalazł sobie młodszą d... na seks. Nie wiem doprawdy nad czym Ty się, autorko wątku, zastanawiasz. Z opisu facet jest co najmniej nieciekawy.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 12:52   #8
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Zapytaj go o to sama, zamiast czekać aż on podejmie temat, żadna z wizażanek nie siedzi w jego głowie.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:56   #9
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was Moje Drogie.
No dobra dobra, ale po miesiącu spotykania się nie można też zbyt wiele wymagać W sensie wielkich deklaracji o niewiadomoczym. Spokojnie, spotkaliście się dopiero z 4-5 razy. To naprawdę mało. Za mało, żeby dowiedzieć się czego się chce.
A czy Ty w tej chwili, na tym poziomie znajomości jesteś pewna czego od niego oczekujesz? Jeśli sama sobie nie odpowiesz czego chcesz, to nie wymagaj odpowiedzi od niego.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 12:57   #10
LadyObstinate
Raczkowanie

To trochę dziecinada z tym zakładaniem konta na portalu żeby go sprawdzić, tym bardziej, że "spotykacie" się jakiś miesiąc.. ;o
Moim zdaniem miesiąc to wcale nie jest dużo, szczególnie, że tylko w wekeendy czyli jakieś 3 spotkania. Ja zanim zostałam oficjalną dziewczyną mojego TŻ'a spotykałam się z nim przez 3 msc i dla wszystkich naszych znajomych i tak byliśmy jak para ale jakoś mi to nie przeszkadzało. Potem sobie ustaliliśmy co chcemy i tak wyszło.
Pogadaj z nim, rozmowa nie boli. Jak nic z tego nie wyjdzie to trudno no.

Szczęśliwa...
LadyObstinate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 13:04   #11
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez LadyObstinate Pokaż wiadomość
To trochę dziecinada z tym zakładaniem konta na portalu żeby go sprawdzić, tym bardziej, że "spotykacie" się jakiś miesiąc.. ;o
Moim zdaniem miesiąc to wcale nie jest dużo, szczególnie, że tylko w wekeendy czyli jakieś 3 spotkania. Ja zanim zostałam oficjalną dziewczyną mojego TŻ'a spotykałam się z nim przez 3 msc i dla wszystkich naszych znajomych i tak byliśmy jak para ale jakoś mi to nie przeszkadzało. Potem sobie ustaliliśmy co chcemy i tak wyszło.
Pogadaj z nim, rozmowa nie boli. Jak nic z tego nie wyjdzie to trudno no.
Wiem, że dziecinada, ale chciałam go po prostu sprawdzić.. Sprawdzić czy jest fair w stosunku do mnie. Miesiąc to mało, ale myślę, że można już coś stwierdzić. Albo czarne, albo białe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 13:05   #12
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Z opisu facet jest co najmniej nieciekawy.
Dlaczego nieciekawy?

Ona też mu żadnych deklaracji nie wyznawała. Spotykają się od miesiąca w weekendy, czyli widzieli się 4-5 razy...
Seks, o ile zrozumiałam nie był wymuszony siłą, ani "dla zatrzymania misia" - tylko po prostu była okazja, oboje skorzystali (czy to dobrze czy źle dla całej znajomości - nie mnie to oceniać)...

A chłopak się nie deklaruje i ja mu się nie dziwię - po zaledwie kilku spotkaniach też nie pałałabym chęcią "na już, od teraz" nazwać kogoś moim partnerem.

Ani jej nie zwodzi, ani nie oszukuje... ot, po prostu nazwał ją koleżanką, bo widzieli się ZALEDWIE kilka razy - i po prostu się nie znają, a on może nie chcieć wchodzić w związek z kimś kogo nie zna.

Albo po prostu nazwał ją koleżanką, bo nie rozmawiali o tym, co jest między nimi i bał się, że jak wypali do kolegi, że jest z dziewczyną, to ona go źle zrozumie, a kolega będzie się domagał "niusów"
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 13:08   #13
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że dziecinada, ale chciałam go po prostu sprawdzić.. Sprawdzić czy jest fair w stosunku do mnie. Miesiąc to mało, ale myślę, że można już coś stwierdzić. Albo czarne, albo białe.
Ale jak fair? Spotkaliście się raptem ze 4 razy, nie padły żadne deklaracje, on pewnie nawet nie wie, że coś do niego poczułaś, może traktuje to jako niezobowiązujące spotkania- zauważ, że on też nie wie, czego ty oczekujesz! Zamiast bawić się w takie gierki, po prostu z nim porozmawiaj. Chcesz wiedzieć, czy to jest czarne czy białe- możesz łatwo i szybko się tego dowiedzieć, przynajmniej nie zachowasz się jak dziecko. Takie to trudne? Bo na razie poza paroma spotkaniami i seksem to nic was nie łączy. Więc czego ty od niego chcesz?
Stary 2012-05-31, 13:10   #14
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Dlaczego nieciekawy?

Ona też mu żadnych deklaracji nie wyznawała. Spotykają się od miesiąca w weekendy, czyli widzieli się 4-5 razy...
Seks, o ile zrozumiałam nie był wymuszony siłą, ani "dla zatrzymania misia" - tylko po prostu była okazja, oboje skorzystali (czy to dobrze czy źle dla całej znajomości - nie mnie to oceniać)...

A chłopak się nie deklaruje i ja mu się nie dziwię - po zaledwie kilku spotkaniach też nie pałałabym chęcią "na już, od teraz" nazwać kogoś moim partnerem.

Ani jej nie zwodzi, ani nie oszukuje... ot, po prostu nazwał ją koleżanką, bo widzieli się ZALEDWIE kilka razy - i po prostu się nie znają, a on może nie chcieć wchodzić w związek z kimś kogo nie zna.

Albo po prostu nazwał ją koleżanką, bo nie rozmawiali o tym, co jest między nimi i bał się, że jak wypali do kolegi, że jest z dziewczyną, to ona go źle zrozumie, a kolega będzie się domagał "niusów"
Oooo i to mi dało do myślenia. Czasem dobrze jest dowiedzieć się jak to widzi osoba stojąca z boku. Dziękuję Ci bardzo opinie
Stary 2012-05-31, 13:13   #15
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Więc czego ty od niego chcesz?
Właśnie Autorko. Odpowiedz sobie najpierw na to pytanie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 13:14   #16
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Ale jak fair? Spotkaliście się raptem ze 4 razy, nie padły żadne deklaracje, on pewnie nawet nie wie, że coś do niego poczułaś, może traktuje to jako niezobowiązujące spotkania- zauważ, że on też nie wie, czego ty oczekujesz! Zamiast bawić się w takie gierki, po prostu z nim porozmawiaj. Chcesz wiedzieć, czy to jest czarne czy białe- możesz łatwo i szybko się tego dowiedzieć, przynajmniej nie zachowasz się jak dziecko. Takie to trudne? Bo na razie poza paroma spotkaniami i seksem to nic was nie łączy. Więc czego ty od niego chcesz?
Ja niczego od niego nie chce. Chciałabym tylko wiedzieć czy traktuje mnie jakoś poważniej, na zasadzie 'mogłoby coś z tego być' czy jednak na zasadzie zabicia czasu 'fajnie jest i tyle'. Nie mogę powiedzieć, że się nie znamy, bo te pare spotkań to nie są tylko 3 godzinki, ale te 2 dni, 3. Cały weekend. Spędzamy ze sobą 24h na dobę. Najlepszym wyjściem będzie rozmowa z nim. Jeszcze nie teraz, bo to chyba troszkę za wcześnie, ale za jakiś czas..
Stary 2012-05-31, 13:24   #17
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niczego od niego nie chce. Chciałabym tylko wiedzieć czy traktuje mnie jakoś poważniej, na zasadzie 'mogłoby coś z tego być' czy jednak na zasadzie zabicia czasu 'fajnie jest i tyle'. .
To na cholerę Ci wiedzieć czego on chce? Skoro Ty nic od niego nie chcesz? Niech zostanie znajomość na stopie koleżeńskiej i tyle.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Najlepszym wyjściem będzie rozmowa z nim. Jeszcze nie teraz, bo to chyba troszkę za wcześnie, ale za jakiś czas..
Sratytaty. Po co w ogóle ten wątek
Stary 2012-05-31, 13:29   #18
sandi7755
Przyczajenie

Sratytaty. Po co w ogóle ten wątek [/QUOTE]

Nie chcesz, nie komentuj. Proste
Stary 2012-05-31, 13:29   #19
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niczego od niego nie chce. Chciałabym tylko wiedzieć czy traktuje mnie jakoś poważniej, na zasadzie 'mogłoby coś z tego być' czy jednak na zasadzie zabicia czasu 'fajnie jest i tyle'. Nie mogę powiedzieć, że się nie znamy, bo te pare spotkań to nie są tylko 3 godzinki, ale te 2 dni, 3. Cały weekend. Spędzamy ze sobą 24h na dobę. Najlepszym wyjściem będzie rozmowa z nim. Jeszcze nie teraz, bo to chyba troszkę za wcześnie, ale za jakiś czas..
Widać słabo się znacie, skoro nawet nie wiesz jaki charakter mają dla niego te spotkania i nie wiesz, czy szuka stałego związku, czy też woli się na razie bawić.
I niekoniecznie ta rozmowa za jakiś czas. Nie musisz go pytać czy zostaniecie parą albo, że chcesz go przedstawić rodzicom
Spytaj właśnie, czy poszukuje dziewczyny, czy kogoś z można niezobowiązująco spędzić czas. Ot tak, w luźnej rozmowie. Ewentualnie pół żartem-pół serio, czy chciałby być z taką dziewczyną jak ty.
Bo jeśli on nie chce się wiązać, a ty owszem, to szkoda twojego czasu i żebyś cierpiała.
Stary 2012-05-31, 13:32   #20
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Widać słabo się znacie, skoro nawet nie wiesz jaki charakter mają dla niego te spotkania i nie wiesz, czy szuka stałego związku, czy też woli się na razie bawić.
I niekoniecznie ta rozmowa za jakiś czas. Nie musisz go pytać czy zostaniecie parą albo, że chcesz go przedstawić rodzicom
Spytaj właśnie, czy poszukuje dziewczyny, czy kogoś z można niezobowiązująco spędzić czas. Ot tak, w luźnej rozmowie. Ewentualnie pół żartem-pół serio, czy chciałby być z taką dziewczyną jak ty.
Bo jeśli on nie chce się wiązać, a ty owszem, to szkoda twojego czasu i żebyś cierpiała.
Wiem jaki ma charakter i stosunek do dziewczyn. Ma takie troche staroświeckie poglądy, ale podoba mi się to. Więc on jest zdania, że jesli pozna dziewczyne, zwiąże się z nią to jest to juz tak na dobre, na poważnie. Nie wiąże się z kimś, z kim wie, że nie miałoby to sensu. Nie traktuje dziewczyn na zasadzie nie ta to nastepna.
Poza tym.. Moi rodzice go znają
Stary 2012-05-31, 13:35   #21
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem jaki ma charakter i stosunek do dziewczyn. Ma takie troche staroświeckie poglądy, ale podoba mi się to. Więc on jest zdania, że jesli pozna dziewczyne, zwiąże się z nią to jest to juz tak na dobre, na poważnie. Nie wiąże się z kimś, z kim wie, że nie miałoby to sensu. Nie traktuje dziewczyn na zasadzie nie ta to nastepna.
Ale nie wiesz, czy seks z tobą to tylko zabawa, czy wstęp do czegoś poważnego I trochę to się gryzie ze staroświeckimi poglądami, ale ok.
Chodziło mi o to, że nie wiesz, czy on chce teraz związku, czy nie jest na to gotowy.
Ale widzę nadzieję, więc porozmawiaj z nim, wybadaj bardziej sytuację.
Stary 2012-05-31, 13:37   #22
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcesz, nie komentuj. Proste
Zastanawiam się tylko, nie rób tu fochów.
Mam wrażenie, że totalnie Ci wszystko zwisa, a wątek powstał z nudów.
Zresztą, nie rozumiem dlaczego wymagasz od tego faceta odpowiedzi czego od Ciebie oczekuje, skoro sama nie chcesz mu nic oferować. Bo jak sama napisałaś
Cytat:
Ja niczego od niego nie chce.

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2012-05-31 o 13:39
Stary 2012-05-31, 13:39   #23
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Ale nie wiesz, czy seks z tobą to tylko zabawa, czy wstęp do czegoś poważnego I trochę to się gryzie ze staroświeckimi poglądami, ale ok.
Chodziło mi o to, że nie wiesz, czy on chce teraz związku, czy nie jest na to gotowy.
Ale widzę nadzieję, więc porozmawiaj z nim, wybadaj bardziej sytuację.
Dokładnie. Tego właśnie nie wiem.
Wybadam bardziej sytuację, zorientuję się i jeśli nic się nie wyjaśni to po prostu z nim porozmawiam. To chyba będzie najlepsze wyjście
Co do tego czy on chce teraz związku.. Nie wiem. Na takie pytania odpowiada ' nie szukam, sama się znajdzie'.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Zastanawiam się tylko, nie rób tu fochów.
Mam wrażenie, że totalnie Ci wszystko zwisa, a wątek powstał z nudów.
Gdyby mi wszystko, jak to Ty pięknie ujęłaś 'zwisało' to wierz mi, że nie zakładałabym tego wątku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 13:40   #24
malamenda2009
Zakorzenienie

Cytat:
seks bez zobowiązań to staroświeckie poglądy?

Nie rozumiem co jest złego, w zapytaniu: hej, spotykamy się tylko ze sobą czy jeszcze z kimś innym? to nie jest za dużo jak na początek, a już na pewno obowiązkowe, zanim się z kimś prześpi, chyba, że chce się dostać 'bonusy'
Stary 2012-05-31, 13:41   #25
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Ty chyba chcesz jednak tego związku, bo gdybyś nie chciała, to by Ci chyba raczej zwisało, że jesteś czasoumilaczem

A może on już szuka żony? I stąd dzielenie kobiet na te do łóżka i na kandydatki na żonę?

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2012-05-31 o 13:42
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 13:42   #26
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
seks bez zobowiązań to staroświeckie poglądy?

Nie rozumiem co jest złego, w zapytaniu: hej, spotykamy się tylko ze sobą czy jeszcze z kimś innym? to nie jest za dużo jak na początek, a już na pewno obowiązkowe, zanim się z kimś prześpi, chyba, że chce się dostać 'bonusy'
Wiem, że seks do tych poglądów nie pasuje. Dlatego sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony jest tak jak wspomniałam wcześniej, a z drugiej wlaśnie ten seks.
Stary 2012-05-31, 13:42   #27
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

Gdyby mi wszystko, jak to Ty pięknie ujęłaś 'zwisało' to wierz mi, że nie zakładałabym tego wątku

Ja to z tych, co coś im tu nie gra.
Tyle.
Stary 2012-05-31, 13:44   #28
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Tego właśnie nie wiem.
Wybadam bardziej sytuację, zorientuję się i jeśli nic się nie wyjaśni to po prostu z nim porozmawiam. To chyba będzie najlepsze wyjście
Co do tego czy on chce teraz związku.. Nie wiem. Na takie pytania odpowiada ' nie szukam, sama się znajdzie'.
Trochę wymijające odpowiedzi. Spytaj, czy byłby gotowy teraz na związek, czy nie. Albo czy widzi ciebie w roli swojej dziewczyny
Ewentualnie 'dobrze się dogadujemy, fajnie spędzamy czas, dużo nas łączy. Myślałeś o tym, że moglibyśmy spróbować jako para?'- to dla bardziej zdecydowanych i pewnych siebie
Stary 2012-05-31, 13:44   #29
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Ty chyba chcesz jednak tego związku, bo gdybyś nie chciała, to by Ci chyba raczej zwisało, że jesteś czasoumilaczem

A może on już szuka żony? I stąd dzielenie kobiet na te do łóżka i na kandydatki na żonę?
Pewnie sama nie wie jeszcze czego chce, bo jest na to po prostu za wcześnie. Stanowczo za wcześnie, żeby mówić o jakiejkolwiek głębszej relacji.
Zaczęli od dupy strony.
Stary 2012-05-31, 13:46   #30
sandi7755
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Pewnie sama nie wie jeszcze czego chce, bo jest na to po prostu za wcześnie. Stanowczo za wcześnie, żeby mówić o jakiejkolwiek głębszej relacji.
Zaczęli od dupy strony.
Od dupy strony - w dosłownym tego słowa znaczeniu. Niestety ;/
To mi najbardziej nie daje spokoju.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości