| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-09-24, 11:29 | #1 | 
| Joanna Małgorzata Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Złocieniec 
				 | kto zdawał biologię podstawowa na maturze?

mam pytanko z czego sie uczyliście jaki system nauki prowadziliście i czy zostało wam coś co możecie przekazać dla potrzebującej?   Jestem zakręcona i wystraszona nie wiem od czego zacząc Proszę o pomoc 
				__________________ Joanna Małgorzata | 
|     |   | 
|  2007-09-24, 11:40 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: abc 
				 | 

Dot.: kto zdawał biologię podstawowa na maturze?

ja zdawalam rozszerzona  przede wszystkim jesli masz fajna kobitke od biologii to Wam na pewno powie co najczesciej jest na maturze (np. matabolizm, fotosynteza itd. ).... najczesciej..a raczej zawsze  system nauki?! przede wszystkim nie wkuwaj na pamiec bo to nic nie da.. wiekszosc zadan i tak jest na logiczne myslenie  rozwiazuj duzo testow.. kup sobie wszelkie repetytoria gdzie sa najwazniejsze rzeczy  (wszystkiego nie trzeba sie uczyc). No i POWODZENIA   
				__________________ (..) did you ever know there's a light inside your bones the hope that you can't hide and it teases you every night (..) | 
|     |   | 
|  2007-09-24, 12:01 | #3 | 
| Joanna Małgorzata Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Złocieniec 
				 | 

Dot.: kto zdawał biologię podstawowa na maturze?

kobitkę mam fajną ale uczę się zaocznie i krucho z czasem by z nią pogadać  Co do testów to właśnie mam taki zamiar lecieć przede wszystkim na nich. Uważasz że najlepsze są repetytoria a nie normalne podręczniki. Czy lepiej jedno i drugie? Dziękuję   
				__________________ Joanna Małgorzata | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.