|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwny przypadek .
Hej .
![]() Mam oto dziwny problem .. właściwie to coś jest nie tak ze mną. Poznaje faceta . Na początku wszystko gra , zalezy mi na nim strasznie mocnoo .. bardziej na pewno niz jemu . Gdy to on się do mnie przekonuje .. ja odpuszczam , mija mi zauroczenie czuje się okropnie .. i facet ten jest mi nie potrzebny .. jest mi obojętny wgle najlepiej nie chce go znać , trace to nastawienie , juz mi sie nie podoba .. Później On próbuje mnie zdobyć bo jemu zależy z kolei .. i zazwyczaj konczy się to zerwaniem znajomosci . Moje związki trwają około 2 mc .. czemu tak mam ? chce się zmienić... jak mam to naprawić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwny przypadek .
Cytat:
Lubisz czuć się dowartościowana tym, że komuś się spodobałaś a jak dopniesz swego to tracisz zainteresowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
właśnie tak jest , i tu jest wielki problem .. kiedyś jak wezmę ślub ( jeszcze sporo czasu na to ) boje się że po 2 tyg wezmę rozwód bo nie bede czuła tego "czegoś" ... nie ułoże sobie życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ile masz lat? Jak na moje nie dojrzałaś do związku, do miłości.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przeczytałaś uważnie ? raczej nie
![]() chodzi o to że bedę myślala "ze to ten jedyny" i nie wazne ile bede sie z nim znala czy 2 lata przed slubem czy 5 czy 2 miesiace , jestem sklonna tak postąpić . szybko sobie jakos obrzydzam ludzi to jest moj problem . mam 19 lat . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moze tego jedynego jeszcze nie poznalam .. dzieki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę że ułożysz sobie życie ![]() myślę że jak trafisz na swoją drugą połówkę to poczujesz że to właśnie TEN jedyny
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
po prostu lubisz gonić króliczka a nie go mieć.... to bardzo zgubne.
Przyjdzie 30 potem 35 i obudzisz się z ręką w nocniku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Normalny facet dobrze prawi, lecz troszkeprzesadza, mając lat naście masz prawo do takich zachowań. Są one wręcz popularne. Później powinno Ci minąć. Powodzenia!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Skoro po tak krótkim czasie faceci stają ci się obojętni, to widocznie nie TO, albo po prostu sama nie wiesz czego chcesz. Baw się, flirtuj, poznawaj nowych ludzi, ale nie myśl, o związku, przyszłości etc. Nic na siłę.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna ma naście lat zrozumiałe ze poki co nie nastawia się na powazny zwiazek.
Za kilka lat samo to przejdzie, dojrzeje i wszystko się zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Niestety mam tak samo ;/ . I później straasznie głupio się czuję, że narobiłam niepotrzebnie nadziei i wgl. Dopóki ktoś nie jest mną zainteresowany , to staram się dopiąć swego. Jak już to zrobię, bańka pryska i nie mam zamiaru dążyć do głębszej znajomości. Ogólnie , to ja zawsze najpierw staram się poznać chłopaka. Wiem, dziwnie to może brzmi, ale żeby z kimś chodzić, to muszę tego kogoś dobrze poznać. A przecież chodzenie polega na tym, żeby tego kogoś lepiej poznać. Jednak ja odbieram bycie z kimś w zupełnie inny sposób. Mogę chodzić jedynie z kimś , jak tego kogoś znam, nie chcę rozczarowania. To z mojej strony jest w pełni zaangażowanie i nie chcę być skrzywdzona. Obawiam się właśnie tego rozczarowania, bo z doświadczenia wiem, że osoby nam z pozoru bliskie są strasznie dwulicowe i przy swoich partnerach udają kogoś , kim nie są. Stwarzają swój wyidealizowany obraz , a dopiero po czasie pokazują swoje prawdziwe oblicze. A ja właśnie się boję przekroczyć pewną granicę i zaryzykować. Z góry nastawiam się , że druga osoba może mnie zranić i zaangażowanie pryska. Może tak jak napisałyście, nie spotkałyśmy jeszcze tego jedynego, dla którego warto byłoby zaryzykować.
![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Autorko posta... Masz naście lat, bawisz się, na razie nie szukasz poważnych związków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.