|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rodzinny obiad Kraków 12os
Witajcie!
Wprawdzie TEN dzień jeszcze długo przed nami, gdzieś w okolicy wakacji, ale wiadomo, że trzeba mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Tak więc, poszukuję miejsca gdzie 10-12 osób mogłoby w spokoju posiedzieć przez kilka godzin, przy okazji zjeść jakiś klasyczny polski obiad, tort... Ogólnie rzecz biorąc myślałam o wyjściu do restauracji, ale budżet 100 od osoby a czasem i wynajem sali trochę przewyższa moje oczekiwania, szczególnie, że miejsce powinno być: a) ładne, nie musi być cud malina, ale nie chcę iść do jakiegoś bunkra, w końcu mamy się wszyscy dobrze czuć, głównie chodzi o wnętrze ale również zewnętrze mogłoby być cudne, nie obraziłabym się usiąść na tarasie czy coś w tym stylu b) powinno dać się zjeść polskie jedzenie, rodzinę mam jednak wybredną i jak mi się będą krzywić nad spaghetti to się chyba załamię no i "c" co akurat w reastauracji problemem byc nie powinno c) 12 osób powinno razem usiąść przy stole Stąd więc pytanie do Was: znacie może jakąś restauracje w Krakowie lub pobliżu, która nie zdarłaby ze mnie skóry, jedzenie byłoby smaczne i nie będę się jednocześnie wstydzić zabrać tam rodziny? lub opcja druga: chciałabym wynająć apartament tutaj już się rozbija troszkę bo nie wiem czy z kuchnią, gdzie dokończymy dania, czy weźmiemy catering, nie mniej jednak ze stołem na 12 osób? względnie można stół wynająć, ale wtedy zazwyczaj powierzchnia nie pozwala na usadzenie 12 osób niestety jak szukałam takie miejsca mają zazwyczaj stół na 6-8 osób, nawet jeśli nocować może 12. Noclegu nie poszukuje, tylko żeby siąść było gdzie. ktoś, coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.