ZDRADZONA - pomóżcie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 12:54   #1
madziok
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

ZDRADZONA - pomóżcie

Potrzebuje Waszej pomocy. Wiem ze moj maz mnie zdradza ale nie umiem mu tego udowodnic. Moglyby mi pomoc smsy w jego telefonie, problem w tym ze ma dostep do niego na haslo. Troche czytalam i wiem ze sa programy, ktore umozliwiaja przez internet dostep do czyjegos telefonu np. Oxygen Forensic Suite 2011. Problem w tym ze to wersja po angielsku i nie znam sie na tym. Czy ktos moze mi pomoc to zainstalowac albo znalezc inny program lub wyjscie z sytuacji. Prosze pomóżcie
madziok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 17:42   #2
bomamproblem
Przyczajenie

Dot.: ZDRADZONA - pomóżcie

Nie wiem czy Cie na to stac, ale jesli tak to zatrudnij detektywa. Mysle ze w ciagu tygodnia bedziesz miala namacalne dowody zdrady np w postaci zdjec i moglabys sie nimi posluzyc na sprawie rozwodowej, by ten orzekl rozpad zwiazku z jego winy.
bomamproblem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 17:55   #3
imponderabila
Przyczajenie

A skąd ta pewność, że on Cię zdradza?
Wiesz, czasami łatwo o nadinterpretacje... Z czego wzięły się Twoje podejrzenia?
imponderabila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:02   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziok Pokaż wiadomość
Potrzebuje Waszej pomocy. Wiem ze moj maz mnie zdradza ale nie umiem mu tego udowodnic. Moglyby mi pomoc smsy w jego telefonie, problem w tym ze ma dostep do niego na haslo. Troche czytalam i wiem ze sa programy, ktore umozliwiaja przez internet dostep do czyjegos telefonu np. Oxygen Forensic Suite 2011. Problem w tym ze to wersja po angielsku i nie znam sie na tym. Czy ktos moze mi pomoc to zainstalowac albo znalezc inny program lub wyjscie z sytuacji. Prosze pomóżcie
Po co są Ci potrzebne te dowody? Czy aby zdobyć się na odejście, czy też aby zrobić mu awanturę i mimo wszystko z nim być, a może aby tak drążyć w nieskończoność, bo przeczytasz SMS-y i to nadal będzie dla Ciebie za mało? Zastanów się, czy warto drążyć i czy zrobisz coś sensownego ze zdobytą wiedzą, bo sprawdzanie dla samego sprawdzania, kolekcjonowania dowodów, nie ma sensu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:07   #5
andzia1989r
Zakorzenienie

Skoro WIESZ to wiesz i tyle.

Mówisz mężowi, że wiesz. Jak się dopyta o dowody to powiedz, że go widziałaś i tyle.

A nie uprawiasz przeszpiegi.

No chyba, że nie wiesz a podejrzewasz. To różnica.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:09   #6
201610310857
Konto usunięte

właśnie, czem usadzisz, że Cie zdradza?
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:51   #7
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Po co są Ci potrzebne te dowody? Czy aby zdobyć się na odejście, czy też aby zrobić mu awanturę i mimo wszystko z nim być, a może aby tak drążyć w nieskończoność, bo przeczytasz SMS-y i to nadal będzie dla Ciebie za mało? Zastanów się, czy warto drążyć i czy zrobisz coś sensownego ze zdobytą wiedzą, bo sprawdzanie dla samego sprawdzania, kolekcjonowania dowodów, nie ma sensu.
A moze chce rozwodu i dowodow moglaby uzyc w sadzie, nie pomyslalas?
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 19:30   #8
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
Też mi to jako pierwsze przyszło do głowy. Najprostsze wyjaśnienie, a niektóre tu kombinują ;p

Można 'zwinąć' mężowi telefon, zanieść do serwisu, i wmówić, że pewnie gdzieś go zgubił/zawieruszył.
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2012-05-29 o 19:31
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 19:32   #9
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 19:35   #10
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
I co to niby będzie dla sądu za dowód? "Włamałam się na telefon męża i tam były SMS-y o treści cytuję..."? Dowód to coś bardziej namacalnego, niż "bo ja widziałam" (chyba, że powoła kilku świadków, w miarę bezstronnych). SMS-y jako dowód są niestety coraz mniej wiarygodne, bo da się je podrobić.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2012-05-29 o 19:37
Stary 2012-05-29, 19:39   #11
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
I co to niby będzie dla sądu za dowód? "Włamałam się na telefon męża i tam były SMS-y o treści cytuję..."? Dowód to coś bardziej namacalnego, niż "bo ja widziałam" (chyba, że powoła kilku świadków, w miarę bezstronnych). SMS-y jako dowód są niestety coraz mniej wiarygodne, bo da się je podrobić.
Może da się zrobić zdjęcia tym SMSom, przesłać kopie na komputer? Zdobyć nr kochanki czy coś?
Stary 2012-05-29, 19:46   #12
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Może da się zrobić zdjęcia tym SMSom, przesłać kopie na komputer? Zdobyć nr kochanki czy coś?
I co dalej jak już zdobędzie numer do tej kochanki / kochanek? A jeżeli to jednorazowe kochanki? W czym jej pomogą? Facet, jeżeli zdradza, to gnój totalny i nie chodzi mi o to, że kobieta ma sobie dać spokój. Ale niech się zastanowi czego szuka i po co dokładnie, co z tym potem zrobi. Bo takie "włamię mu się wszędzie, gdzie się da" ma sens tylko do momentu, gdy coś się z tą wiedzą zrobi, a nie wpadnie w amok wyszukiwania kolejnych dowodów. Niech zada sobie pytanie co jeżeli w tym telefonie niczego nie znajdzie lub SMS-y typu "cześć, co słychać?" do koleżanki z pracy.
Stary 2012-05-29, 21:58   #13
wiktoriol
Raczkowanie

Mi od razu się nasunęła sprawa z rozwodem A co do dowodów, to moze niekoniecznie smsy będą jakimś dowodem, ale jakieś zdjęcia może miec zrobione nza telefonie
wiktoriol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 13:41   #14
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
I co dalej jak już zdobędzie numer do tej kochanki / kochanek? A jeżeli to jednorazowe kochanki? W czym jej pomogą? Facet, jeżeli zdradza, to gnój totalny i nie chodzi mi o to, że kobieta ma sobie dać spokój. Ale niech się zastanowi czego szuka i po co dokładnie, co z tym potem zrobi. Bo takie "włamię mu się wszędzie, gdzie się da" ma sens tylko do momentu, gdy coś się z tą wiedzą zrobi, a nie wpadnie w amok wyszukiwania kolejnych dowodów. Niech zada sobie pytanie co jeżeli w tym telefonie niczego nie znajdzie lub SMS-y typu "cześć, co słychać?" do koleżanki z pracy.

Nie wiem, może autorka sama nie myśli jeszcze logicznie, jeśli dopiero się dowiedziała i szuka różnych wyjść, sposobów, niekoniecznie rozsądnych, jak się już sprawę przemyśli.
Chodziło mi o to, że niekoniecznie jej motywem jest, żeby zrobić awanturę misiaczkowi, a potem dalej z nim być i udawać zgodną parę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości