|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ZDRADZONA - pomóżcie
Potrzebuje Waszej pomocy. Wiem ze moj maz mnie zdradza ale nie umiem mu tego udowodnic. Moglyby mi pomoc smsy w jego telefonie, problem w tym ze ma dostep do niego na haslo. Troche czytalam i wiem ze sa programy, ktore umozliwiaja przez internet dostep do czyjegos telefonu np. Oxygen Forensic Suite 2011. Problem w tym ze to wersja po angielsku i nie znam sie na tym. Czy ktos moze mi pomoc to zainstalowac albo znalezc inny program lub wyjscie z sytuacji. Prosze pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ZDRADZONA - pomóżcie
Nie wiem czy Cie na to stac, ale jesli tak to zatrudnij detektywa. Mysle ze w ciagu tygodnia bedziesz miala namacalne dowody zdrady np w postaci zdjec i moglabys sie nimi posluzyc na sprawie rozwodowej, by ten orzekl rozpad zwiazku z jego winy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A skąd ta pewność, że on Cię zdradza?
Wiesz, czasami łatwo o nadinterpretacje... Z czego wzięły się Twoje podejrzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Skoro WIESZ to wiesz i tyle.
Mówisz mężowi, że wiesz. Jak się dopyta o dowody to powiedz, że go widziałaś i tyle. A nie uprawiasz przeszpiegi. No chyba, że nie wiesz a podejrzewasz. To różnica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
właśnie, czem usadzisz, że Cie zdradza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można 'zwinąć' mężowi telefon, zanieść do serwisu, i wmówić, że pewnie gdzieś go zgubił/zawieruszył.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-05-29 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
I co to niby będzie dla sądu za dowód? "Włamałam się na telefon męża i tam były SMS-y o treści cytuję..."? Dowód to coś bardziej namacalnego, niż "bo ja widziałam" (chyba, że powoła kilku świadków, w miarę bezstronnych). SMS-y jako dowód są niestety coraz mniej wiarygodne, bo da się je podrobić.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2012-05-29 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
I co dalej jak już zdobędzie numer do tej kochanki / kochanek? A jeżeli to jednorazowe kochanki? W czym jej pomogą? Facet, jeżeli zdradza, to gnój totalny i nie chodzi mi o to, że kobieta ma sobie dać spokój. Ale niech się zastanowi czego szuka i po co dokładnie, co z tym potem zrobi. Bo takie "włamię mu się wszędzie, gdzie się da" ma sens tylko do momentu, gdy coś się z tą wiedzą zrobi, a nie wpadnie w amok wyszukiwania kolejnych dowodów. Niech zada sobie pytanie co jeżeli w tym telefonie niczego nie znajdzie lub SMS-y typu "cześć, co słychać?" do koleżanki z pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mi od razu się nasunęła sprawa z rozwodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może autorka sama nie myśli jeszcze logicznie, jeśli dopiero się dowiedziała i szuka różnych wyjść, sposobów, niekoniecznie rozsądnych, jak się już sprawę przemyśli. Chodziło mi o to, że niekoniecznie jej motywem jest, żeby zrobić awanturę misiaczkowi, a potem dalej z nim być i udawać zgodną parę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.