|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Całowałam się z przyjacielem!!!!
Boże, jest mi cholernie wstyd... wczoraj pod wpływem alkoholu to się stało, nie wiem co we mnie wstąpiło... Chociaż nie pamiętam kto zaczął, nie wiem w ogóle jak to się stało !!! Najgorsze jest to że nigdy wcześniej się nie całowałam i to był mój pierwszy raz, nie tak to sobie wyobrażałam !!! Jeszcze to, że on chciał mi palcówke zrobić, ale nie pozwoliłam. Chociaż sama coś nie lepszego zrobiłam... Włożyłam mu rękę do spodni i... boooże, nawet nie mogę o tym pisać, tak mi głupio i wstyd !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Całowałam się z przyjacielem!!!!
Cytat:
Trzeba znać granice i wiedzieć ile można pić, bo potem są m.in. takie problemy. Czasu nie cofniesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kuźnia inspiracji
|
trzeba znać konsekwencje, jak się juz zaczyna pić.
Cóż, jeżeli ten przyjaciel to pamięta, to przeprosić za tą sytuację i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
przede wszystkim wyluzuj
![]() ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2012-05-27 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Jeśli chłopak nie będzie robił problemów/wyrzutów, to nie masz się co przejmować. Oczywiście jest szansa, że nie będzie już takimi 'przyjaciółmi', no ale cóż.
![]() |
#6 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
A skoro Ty nie masz teraz ochoty na nic więcej, to zwyczajnie powiedz „nie”, gdyby proponował. Ot, zdarzyło Wam się po alkoholu. Nie masz obowiązku tego kontynuować na trzeźwo.
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokładnie, nie przejmuj się tym tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przeproś i tyle, w ogóle upewnij się, że nie będzie tego rozgadywał, bo kiedyś po pijaku taki "przyjaciel" mnie macał i rozgadywał, że tego chciałam, a ja po prostu byłam tak pijana, że nie byłam w stanie ruszyć nawet jednym palcem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Następna...
Jak dla mnie to już po przyjaźni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Szkoda, że ten pierwszy pocałunek z "przyjacielem" i po pijaku. No, ale stało się i się nie odstanie.
Pewnie nie podejmiecie tego wątku, bo i o czym tu mówić- dwoje pijanych młodych ludzi całowało się.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia zrobiłaś taką "akcję" po pijaku. Nie ma się czym chwalić, ale spalać się ze wstydu też nie trzeba.
Moralniaka będziesz mieć jakiś czas i CI PRZEJDZIE! Uwierz mi... Następnym razem dwa razy się zastanowisz, czy przypadkiem kolejny kieliszek, to nie będzie już za dużo. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zachowuj sie jakby nic sie nie stalo, chlopak tez pewnie byl wstawiony i prawdopodobnie tez mu glupio. Ludzie robia glupoty po pijaku, pozwalaja sobie na rzeczy na ktore normalnie nie wyraziliby zgody. Nie ty pierwsza i nie ostatnia, ja za czasow studiow tez sie nieraz wstydu najadlam, niejedna zna to uczucie kiedy budzi sie rano, z trudem przypomina co robila i mysli "Boooze!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
z 4 lata temu tez calowalam sie itp po pijaku z przyjecielem, pozniej z 3 miesiace sie do siebie nie odzywalismy a raczej on do mnie po prostu nie pisal a teraz jestem z nim od jakis 3 lat
![]() ...i z tego co pamietam ogolnie to olalam;] w koncu to bylo po pijaku to no zdazylo sie i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
mam cudownego przyjaciela, nie pociąga mnie seksualnie, ale niedawno po pijaku go molestowałam, nie sprzeciwiał się. potem się pośmieliśmy i fajnie byłó
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nie pij wiecej.
To normalne ze mas moralniaka..z czasem ci przejdzie .....wspolczuje .przypalowo
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jest już ok. Porozmawialiśmy i wyjaśniliśmy sobie wszystko, że to nie powinno się w ogóle wydarzyć. On mnie przeprosił, bo widział że tego żałuje... Tak na prawde wszystko wziął na siebie, chociaż wiem że w tym była też moja wina, bo do niczego mnie nie zmuszał, ale najważniejsze że wszystko już jest dobrze. Rozmawiamy normalnie i wszystko jest tak jak kiedyś.
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.