interpretacja jego zachowania - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 22:20   #1
201604301950
Konto usunięte

interpretacja jego zachowania

Wiem, że często dziewczyny nadinterpretują zachowania facetów. Chciałabym tego uniknąć, dlatego zwracam się do was z prośbą o trzeźwą ocenę

Chodzi o pewnego pana w moim życiu, powiedzmy X. Łączy nas koleżeństwo - choć wiemy o sobie trochę takich rzeczy jak przyjaciele, a z drugiej strony poznaliśmy się na portalu randkowym co trochę może wskazywać na inne zamiary. Ale nigdy nie wykraczaliśmy poza ramy koleżeństwa. Gdy zaczęłam się spotykać z kimś (nazwijmy Y) to pan X powiedział, że on nigdy nic więcej poza koleżeństwo/przyjaźń nie chciał itd. i dalej czasem się widywaliśmy jak znajomi. Nasze 'kontakty cielesne' ograniczały się do podania ręki i buziaka w policzek na pożegnanie/powitanie. Tak jak z innymi moimi kolegami mam. Z panem Y już aktualnie skończone. Spotkałam się niedawno z X i jego zachowania wprowadziły trochę zamętu w myśleniu o jego zamiarach. A były 2 takie spotkania, na obu byliśmy po kilku piwkach ale nigdy nie pijani!

Sytuacja 1: Poszliśmy na chwilę na koncert juwenaliowy. Wypiliśmy 2 piwa, posiedzieliśmy. Miałam wrażenie że siada blisko mnie, kilka razy jakoś tak przypadkowo dotknął, ale nic wielkiego. Gdy wracaliśmy koło sadzawki z kumkającymi żabami zaproponował żebyśmy usiedli. Tak zrobiliśmy, chwile pogadaliśmy, on siedział blisko mnie, z ręką na oparciu ławki za moimi plecami. Odprowadził mnie do domu i tyle.

Sytuacja 2: Było to 2 dni po poprzednim spotkaniu. Poszliśmy posiedzieć w knajpie. Tym razem wypiliśmy po 3 piwa. Leciała na telebimie jakaś walka i na chwilę się zapatrzyłam na walczących panów, to powiedział coś w stylu, że będzie zazdrosny. Z jakiejś ulotki ze stolika zrobiłam samolot. Coś tam chciałam rzucać, bawiłam się nim. To wyjął mi go z rąk (bo niby niebezpiecznie rzucać tym) i na chwilę po tym wziął mnie za ręce, zachwycił się jakie są gładkie. Może z pół minuty to było. Jak wyszliśmy z knajpy to okazało się że mocno się oziębiło, a on był w krótkim rękawku i było mu zimno. W drodze powrotnej objął mnie ramieniem za barki, powiedział że tak cieplej. Za bardzo nie wiedziałam co zrobić, po chwili wziął moją rękę, położył sobie w pasie - że tak niby będzie największa powierzchnia grzania. Jak po drodze na chwilę się rozdzieliliśmy to potem chwycił mnie za rękę, powiedział że tak cieplej też trochę. Ale wrócił do poprzedniego 'objęcia'. Jak tak szliśmy to pomiział mnie po włosach i za uchem. Potem chwilę staliśmy pod moją klatką kończąc rozmowę. Też mnie kilka razy jakoś dotknął przypadkiem. Na koniec pożegnaliśmy się niby 'standardowo' ale jeszcze mnie przytulił i wydaje mi się że dotknął ustami we włosy.

I teraz siedzę i myślę - co o tym myśleć? Może wy pomożecie mi to ocenić...
201604301950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:41   #2
lady17
Wtajemniczenie

Dot.: interpretacja jego zachowania

Cytat:
Napisane przez chudaszkapa Pokaż wiadomość
Wiem, że często dziewczyny nadinterpretują zachowania facetów. Chciałabym tego uniknąć, dlatego zwracam się do was z prośbą o trzeźwą ocenę

Chodzi o pewnego pana w moim życiu, powiedzmy X. Łączy nas koleżeństwo - choć wiemy o sobie trochę takich rzeczy jak przyjaciele, a z drugiej strony poznaliśmy się na portalu randkowym co trochę może wskazywać na inne zamiary. Ale nigdy nie wykraczaliśmy poza ramy koleżeństwa. Gdy zaczęłam się spotykać z kimś (nazwijmy Y) to pan X powiedział, że on nigdy nic więcej poza koleżeństwo/przyjaźń nie chciał itd. i dalej czasem się widywaliśmy jak znajomi. Nasze 'kontakty cielesne' ograniczały się do podania ręki i buziaka w policzek na pożegnanie/powitanie. Tak jak z innymi moimi kolegami mam. Z panem Y już aktualnie skończone. Spotkałam się niedawno z X i jego zachowania wprowadziły trochę zamętu w myśleniu o jego zamiarach. A były 2 takie spotkania, na obu byliśmy po kilku piwkach ale nigdy nie pijani!

Sytuacja 1: Poszliśmy na chwilę na koncert juwenaliowy. Wypiliśmy 2 piwa, posiedzieliśmy. Miałam wrażenie że siada blisko mnie, kilka razy jakoś tak przypadkowo dotknął, ale nic wielkiego. Gdy wracaliśmy koło sadzawki z kumkającymi żabami zaproponował żebyśmy usiedli. Tak zrobiliśmy, chwile pogadaliśmy, on siedział blisko mnie, z ręką na oparciu ławki za moimi plecami. Odprowadził mnie do domu i tyle.

Sytuacja 2: Było to 2 dni po poprzednim spotkaniu. Poszliśmy posiedzieć w knajpie. Tym razem wypiliśmy po 3 piwa. Leciała na telebimie jakaś walka i na chwilę się zapatrzyłam na walczących panów, to powiedział coś w stylu, że będzie zazdrosny. Z jakiejś ulotki ze stolika zrobiłam samolot. Coś tam chciałam rzucać, bawiłam się nim. To wyjął mi go z rąk (bo niby niebezpiecznie rzucać tym) i na chwilę po tym wziął mnie za ręce, zachwycił się jakie są gładkie. Może z pół minuty to było. Jak wyszliśmy z knajpy to okazało się że mocno się oziębiło, a on był w krótkim rękawku i było mu zimno. W drodze powrotnej objął mnie ramieniem za barki, powiedział że tak cieplej. Za bardzo nie wiedziałam co zrobić, po chwili wziął moją rękę, położył sobie w pasie - że tak niby będzie największa powierzchnia grzania. Jak po drodze na chwilę się rozdzieliliśmy to potem chwycił mnie za rękę, powiedział że tak cieplej też trochę. Ale wrócił do poprzedniego 'objęcia'. Jak tak szliśmy to pomiział mnie po włosach i za uchem. Potem chwilę staliśmy pod moją klatką kończąc rozmowę. Też mnie kilka razy jakoś dotknął przypadkiem. Na koniec pożegnaliśmy się niby 'standardowo' ale jeszcze mnie przytulił i wydaje mi się że dotknął ustami we włosy.

Jeżeli wcześniej takie rzeczy nie miały miejsca to pomyslałabym,że facet chce czegoś więcej.
lady17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:43   #3
monius9
Zakorzenienie

albo autorka wątku chce czegoś więcej więc zwraca uwagę na każdą mikroskopijną pierdołę
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:47   #4
WIELKA STRATA
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
albo autorka wątku chce czegoś więcej więc zwraca uwagę na każdą mikroskopijną pierdołę
To samo sobie pomyślałem hehe ale on też ,bada grunt
WIELKA STRATA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:52   #5
201604301950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Jeżeli wcześniej takie rzeczy nie miały miejsca to pomyslałabym,że facet chce czegoś więcej.
wcześniej tak jak pisałam - podanie ręki i cmok w policzek w ramach powitania i pożegnania. i nic więcej... zauważyłam zmianę zachowania i to ona mnie skusiła do założenia wątku.

Cytat:
dlatego chciałabym poznać zdanie osób postronnych. choć jak mówię widzę zmianę w porównaniu do tego co było np. 3 tygodnie wcześniej i to mnie zastanawia choć nie zapieram się że nie jest to nadinterpretacja
201604301950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:52   #6
lady17
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze powiadasz.
lady17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 00:11   #7
wiktoriol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WIELKA STRATA Pokaż wiadomość
To samo sobie pomyślałem hehe ale on też ,bada grunt
ja też tak pomyślałam
wiktoriol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 00:22   #8
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chudaszkapa Pokaż wiadomość
Zastanawiające... hmmm... nic mi nie przychodzi do głowy.
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 00:56   #9
WIELKA STRATA
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

O rzesz teraz to zauważyłem haha ☠☠☠☠... padłem
WIELKA STRATA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 13:17   #10
ogolnie
Zakorzenienie

Niby mawia się, że takie właśnie "pierdoły" znaczą wiele, ale w tym przypadku chyba jednak trochę za dużo widzisz
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości