wypadanie włosów po ampułkach RADICAL - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-02, 12:55   #1
malamiiii19
Raczkowanie

wypadanie włosów po ampułkach RADICAL

Jw czy ktos tak miał? Przez 3 dni wcieralam ampulki codziennie, odstawilam po tym co zobaczylam, wlosy zaczely leciec mi z glowy jeszcze bardziej,a to kosmetyk na wypadanie przeciez.Juz 5 dni nie uzywam ampulek a wlosy nie chca przestac wypadac,dalej leca po kazdym dotknieciu reka.Mam przeswity na czubku glowy i tu takze wcieralam,jak tak dalej pojdzie bede w tym miejscu lysa.Ile czasu po odstawienia kosmetyku wlosy przestana wypadac?Wydaje mi sie ze juz powinny. Czy w ogole odrosna?Co moglo na to wplynac? NIe swedziala mnie glowa w trakcie uzywania wiec nie wiem o co chodzi.POMOZCIE!!!
malamiiii19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 16:33   #2
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Dot.: wypadanie wlosow po ampulkach RADICAL

Cytat:
Napisane przez malamiiii19 Pokaż wiadomość
Jw czy ktos tak miał? Przez 3 dni wcieralam ampulki codziennie, odstawilam po tym co zobaczylam, wlosy zaczely leciec mi z glowy jeszcze bardziej,a to kosmetyk na wypadanie przeciez.Juz 5 dni nie uzywam ampulek a wlosy nie chca przestac wypadac,dalej leca po kazdym dotknieciu reka.Mam przeswity na czubku glowy i tu takze wcieralam,jak tak dalej pojdzie bede w tym miejscu lysa.Ile czasu po odstawienia kosmetyku wlosy przestana wypadac?Wydaje mi sie ze juz powinny. Czy w ogole odrosna?Co moglo na to wplynac? NIe swedziala mnie glowa w trakcie uzywania wiec nie wiem o co chodzi.POMOZCIE!!!
Ja także stosuję te ampułki od 5 dni i już zauważyłam poprawę - wypada mi mniej włosów, ale nie wiem co będzie dalej. Przeraża mnie nieco Twój opis - nie wiem co może być przyczyną tak nadmiernego wypadania włosów, może spróbuj odstawić wszystkie kosmetyki do włosów jakich dotychczas używałaś, kup sobie jakieś drożdże w tabletkach, a może po prostu lepiej udać się z tym do dermatologa, jeśli sprawa jest naprawdę poważna?
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 16:35   #3
201607040946
Konto usunięte

Może alergia na jakiś składnik?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 19:07   #4
malamiiii19
Raczkowanie

Sprawdzałam sklad i nic nowego to nie wnioslo.Wyciągam coraz więcej włosów ;(((( Jakby to była jakaś alergia zauwazylabym swędzenie lub jakieś krostki.Włosy zzaczęły juz odrastac,chciałam tylko coś żeby jeszcze bardziej je zagescic, kupiłam radical ,specjalnie scielam włosy żeby odrosly ładniejsze,gestsze ,a teraz. ((( Gdyby te wypadanie dało sie zatrzymac. PRZECIEZ uzywalam je tylko 3 dni

c.
Stary 2015-06-02, 20:48   #5
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malamiiii19 Pokaż wiadomość
Sprawdzałam sklad i nic nowego to nie wnioslo.Wyciągam coraz więcej włosów ;(((( Jakby to była jakaś alergia zauwazylabym swędzenie lub jakieś krostki.Włosy zzaczęły juz odrastac,chciałam tylko coś żeby jeszcze bardziej je zagescic, kupiłam radical ,specjalnie scielam włosy żeby odrosly ładniejsze,gestsze ,a teraz. ((( Gdyby te wypadanie dało sie zatrzymac. PRZECIEZ uzywalam je tylko 3 dni
c.
Naprawdę nie wiem jak Ci pomóc , dziwna sprawa -
już parę razy zdarzyło mi się czytać opinie osób, które używały kosmetyków na wypadanie włosów i pobudzenie wzrostu, a okazywało się, że efekt był podobny do Twojego. Na Twoim miejscu wybrałabym się do dermatologa, odstawiła wszelkie wcierki itp. i zaczęła wzmacniać włosy od wewnątrz - to jest chyba bardziej bezpieczna metoda.
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-03, 08:38   #6
malamiiii19
Raczkowanie

I co .? Inni pisali ze te wypadanie minęło później? Ja byłam u dermatologa ,wszystko było już ok,pije drożdże ,mam nowe włoski, które po radicalu wypadaja
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości