|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wypadanie włosów po ampułkach RADICAL
Jw czy ktos tak miał? Przez 3 dni wcieralam ampulki codziennie, odstawilam po tym co zobaczylam, wlosy zaczely leciec mi z glowy jeszcze bardziej,a to kosmetyk na wypadanie przeciez.Juz 5 dni nie uzywam ampulek a wlosy nie chca przestac wypadac,dalej leca po kazdym dotknieciu reka.Mam przeswity na czubku glowy i tu takze wcieralam,jak tak dalej pojdzie bede w tym miejscu lysa.Ile czasu po odstawienia kosmetyku wlosy przestana wypadac?Wydaje mi sie ze juz powinny. Czy w ogole odrosna?Co moglo na to wplynac? NIe swedziala mnie glowa w trakcie uzywania wiec nie wiem o co chodzi.POMOZCIE!!!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wypadanie wlosow po ampulkach RADICAL
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Może alergia na jakiś składnik?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzałam sklad i nic nowego to nie wnioslo.Wyciągam coraz więcej włosów ;(((( Jakby to była jakaś alergia zauwazylabym swędzenie lub jakieś krostki.Włosy zzaczęły juz odrastac,chciałam tylko coś żeby jeszcze bardziej je zagescic, kupiłam radical ,specjalnie scielam włosy żeby odrosly ładniejsze,gestsze ,a teraz.
((( Gdyby te wypadanie dało sie zatrzymac. PRZECIEZ uzywalam je tylko 3 dnic. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już parę razy zdarzyło mi się czytać opinie osób, które używały kosmetyków na wypadanie włosów i pobudzenie wzrostu, a okazywało się, że efekt był podobny do Twojego. Na Twoim miejscu wybrałabym się do dermatologa, odstawiła wszelkie wcierki itp. i zaczęła wzmacniać włosy od wewnątrz - to jest chyba bardziej bezpieczna metoda. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
I co .? Inni pisali ze te wypadanie minęło później? Ja byłam u dermatologa ,wszystko było już ok,pije drożdże ,mam nowe włoski, które po radicalu wypadaja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

((( Gdyby te wypadanie dało sie zatrzymac. PRZECIEZ uzywalam je tylko 3 dni