|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
zdrowe odżywianie - filmy
Witam,
poszukuję jakiegoś ciekawego filmu na temat zdrowego odżywiania dorosłego człowieka (najlepiej min.15 minutowego max.30 min - chociaż innych nie wykluczam). Tak, skorzystałam z google aczkolwiek nic ciekawego nie znalazłam, albo nieumiejętnie szukałam. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Może ktoś z Was obejrzał kiedyś jakiś ciekawy program i pamięta tytuł...itd. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-05
|
Dot.: zdrowe odżywianie - filmy
Cytat:
Trochę dziwnie się czuje bo znam taki filmik no i sam go nagrałem. Trochę dziwnie jest polecać coś co samemu się zrobiło no ale dobra. Niech już to zrobię. ![]() Kliknij link który jest w stopce mojej wiadomości. Nagrałem tam kilka filmików które mogę Ci się bardzo przydać w schudnięciu. Pozdrawiam serdecznie, Marcin |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, jeszcze dziś je obejrzę, choć nie chodzi mi konkretnie o odchudzanie, a po prostu zdrową dietę (podstawowe składniki, piramida żywności, potrzebne witaminy itd.) mam jednak nadzieję, że się przydadzą.
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może to nie do końca to, o co ci chodzi... Ale jakiś czas temu miał swoją premierę film Hungry for change. Był o zdrowym odżywianiu, ale nie do końca w takim normalnym rozumieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.