|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SLEEK cienie podróbka
Boję się, że kupiłam podróbkę paletki SLEEK sunset!
Zamówiłam ją na allegro, za 25 zł. Produkt był ładnie zapakowany, w kartonowym pudełeczku itp. Cienie utrzymują się cały dzień, są baaardzo mocno napigmentowane. Jedyne, co mnie zmartwiło, że wokół tych cieni nie ma wypukłych obwódek, tak jak na większosci zdjęc tej paletki w internecie! Załączyłam zdjęcie mojej paletki i paletki przykładowej. Co myślicie? Czy to już niezbity dowód, na to, że produkt jest podrobiony? Pomocy! W dodatku zauważyłam, że od czarnego cienia szczypią mnie oczy :/. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: SLEEK cienie podróbka
też mam Sleeka Sunset i szczerze to nigdy nie zwrócilam na to nawet uwagi :P ale moje też są bez tej obwódki. Nie sądze, żeby były to podróbki. W necie jest wiele zdjęć tej paletki i z i bez tych wypukłości... mnie nic nie szczypie, może po prostu jesteś uczulona na jakiś skłanik tych cieni..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Opakowania paletek Sleek trochę zmieniły się przez lata, starsze miały obwódki, nowe jej nie mają, powierzchnia paletki jest gładka. Bardziej niepokojąca byłaby obecność rzeczonych obwódek, gdyż świadczyłaby o zakupie paletki wyprodukowanej dobrych parę lat temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że nie ma podróbek Sleeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mnie równiez sie wydaje ze Sleeka nie podrabiaja
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, ja też mam obawy, że moja nowa paletka Ultra Matte V2 zamówiona z Allegro jest podróbką. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości cieni, pięknie się rozprowadzają, są dobrze napigmentowane. Moje wątpliwości dotyczą za to okropnego zapachu paletki, otóż śmierdzi jakby plastikiem. Dwie starsze paletki nie miały takiego zapachu. Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim ? Zastanawiam się, czy nie reklamować paletki u sprzedawcy.
Dodam, że cena była "normalna", czyli 30 zł. Edytowane przez Agniszon Czas edycji: 2012-05-25 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
teraz cienie sa gladkie w paletkach. poza tym watpie, zeby sleek kiedykolwiek doczekal sie podrobek, bo zwyczajnie sie to nie oplaca, bo sleek to tania firma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.