|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
początki wwo :-)
witam serdecznie wszystkich na moim wątku
![]() od niedawna , tj tydzień temu zaczełam bawić się w hand made ![]() bardzo mi się to podoba - i choć wiem że moje prace nie są rewelacyjne to na pewno nie przestanę tego robić ![]() jak to się mówi nauka czyni mistrza , więc metodą prób i błędów będę tworzyć, mam nadzieję że kiedyś dojdę do etapu robienia takich cudów jak wy ![]() liczę bardzo na wasze uwagi i porady ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: początki wwo :-)
1.kolczyki popracuj na loopkami bo twoj hmmm srednie
![]() 2. zdjecie tak nie ostre że aż nie widze wiele, ale drut zakończony też okropnie niechlujnie. 3. druty pokrzywione na maxa! ale za to loop ladniejszy ![]() 4. soutache ![]() ale to są początki i pracuj ostro to twoja technika bedzie sie poprawiac ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze wszystkim chyba się zgodzę - z tym że druty pokrzywione na maksa dostałam , więc ciężko je wyprostować tak idealnie .. a reszta to kwestia czasu mam nadzieję
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to moje dzisiejsze kolczyki
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
i kolejne
![]() tym razem inna technika - z modeliny fimo ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Już trochę lepiej, ale musisz ćwiczyć. Najlepiej jeżeli będziesz wiedziała jak
![]() Przeczytaj najpierw ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504843 A rurki zakłada się na te gołe druty (nie bigle) i wtedy nie widać, że są pokrzywione ![]() Jeżeli chcesz próbować w jakiejś technice to poszukaj odpowiedniego wątku, poczytaj, popytaj w nim- ułatwi Ci to początki zabawy z koralikami i drucikami ![]() Czekam na kolejne pracki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rusa48 wielkie dzięki
![]() tak szczerze, to wcale nie zwracałam uwagi na te loopki, zaginałam tak byle by mocno i się trzymało ![]() wiele rzeczy muszę jeszcze dokupić ![]() póki co, moje wczorajsze W-Zetki ![]() jak zobaczyłam te loopki, to aż sama się z siebie śmiałam, wyrwałam druciki postarałam się zrobić lepsze i wyszły taki ooo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Muszę przyznać, że te loopiki o niebo lepsze!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.