|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Metamorfoza
Proszę o pomoc. Mam problem z cerą i chętnie zrobiłabym coś z włosami. Czekam na propozycje. Z góry za nie dziękuję.
(Ps. Moje włosy są troszkę dłuższe niż na zdjęciu - sięgają za ramiona). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Metamorfoza
masz dość wysokie czoło-może asymetryczna grzywka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
czesc
powinnas przesłać zdjecie ze zbliżeniem Twojej twarzy - na tych nadesłanych niestety niewiele widać. Jeżeli chodzi o problemy z cerą napisz na forum kosmetyczne i określ dokładnie jakiej natury są to problemy - bo może warto walczyć z ich przyczyna, a nie tylko maskować skutki. Co do włosków napisz mi jakiej odmiany oczekujesz? - czy ma to być zupełna metamorfoza czy też lekka zmiana? Pozdrawiam serdecznie Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pomoc. Jeśli chodzi o włosy to sama nie wiem co mam z nimi zrobić. Dlatego proszę o wskazówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj ponownie Asiu.
Czoło faktycznie masz wysokie - dobrym posunięciem byłoby cześciowe zakrycie go. Jeżeli nie lubisz tradycyjnych grzywek to może pasmo włosów zaczesane ukośnie... Ja Cię widze w włosach o długości do 'połowy wysokości szyi' obciętymi warstwowo - tak by spodnia wartswa była najdłuższa, a zewnętrzna najkrótsza - włosy możesz zaczesać z przedziałkiem na bok. POZDRAWIAM sAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci Samanto. Nie masz pojęcia jak mi pomogłaś - dałaś mi do myślenia.
Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.