|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Osoby które doznały przemocy w rodzinie- proszone o pomoc (ankieta)
Witam, nazywam się Robert Kuchta. Jestem studentem Psychologii na Uniwersytecie Łódzkim, prowadzę badania dotyczące tematu potraumatycznego wzrostu u kobiet które doznały przemocy w rodzinie. Chciałbym zwrócić o się z prośbą do osób które doświadczyły przemocy, o pomoc i wkład własny w badania w postaci wypełnienia (oczywiście anonimowo) kwestionariuszy zajmujących około 20 min.
Kwestionariusz można wypełnić w internecie: http://www.interankiety. pl/interankieta/4440308ff10d150863ad299cf 46262d8.xml, (proszę usunąć spacje z adresu, przed pl i między cf a 4626) bądź mailowo. kontaktując się ze mną- robert23b@orange.pl . Problem przemocy w rodzinie jest bardzo ważny, niesie za sobą poważne negatywne następstwa fizyczne i psychiczne. Myślę że należy poszukiwać sposobów pomocy i poprawy jakości życia potrzebującym wsparcia. Wyniki badań między innymi będą podstawą do planowania i udzielania pomocy osobom z problemem. Mogą też zostać wykorzystane do konstruowania programów profilaktycznych. W razie pytań proszę kontaktować się poprzez adres mailowy. Pomoc każdej z Was ma ogromne znaczenie. Pozdrawiam Kuchta Robert Edytowane przez robert23b Czas edycji: 2014-02-01 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, dziękuję serdecznie wszystkim którzy już wypełnili moją ankietę dotyczącą przemocy w rodzinie.
Chciałbym jednak poprosić o pomoc osoby które jeszcze nie miały okazji jej wypełnić, potrzebuję jeszcze tylko 15 ankiet. Dane z ankiet pokazują że około 10 minut potrzeba na uzupełnienie. Pozdrawiam Kuchta Robert |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.