![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
straszne sny zwiazane ze ślubem
cześć czy wy też macie takie straszne sny zwiazane ze ślubem ? mnie śnia sie coraz częściej, np; że jestesmy w kościele a nie ma gości albo pozostało dwie godziny do ślubu a ja dopiero jade szyć suknie - no normalnie koszmar!tych snów jest bardzo duzo ... CZY WY TEZ TAK MACIE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem
Jeśli bardzo przeżywasz i dużo myślisz o zbliżającym się slubie,to normalne zjawisko,że śnisz o tym.Podświadomie przywołujesz sny
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To normalne, ja jeszcze takich snow nie mam, ale moj narzeczony juz kilk arazy snil o niezadowolonych gosciach, zbyt malej sali i okropnej muzyce. Co ciakawsze to snilo mu sie to dzien po naszych dyskusjach na te tematy, wiec wiadomo ze to po prostu nerwy. Nie masz sie o co martwic, i nie wierz rzadnym przesadom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się, to zupełnie normalne. Też tak miałam, choć "na jawie" wcale się nie denerwowałam
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() ![]() Jednak nie przejmuje się takimi snami, są one spowodowane - tak jak wspomniały poprzednie Kobietki - intensywnym myśleniem o zbliżającym się ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej! To Chyba całkiem normalne. Mnie śniło sie już bardzo dziwnych rzeczy związanych ze ślubem. Ostatnio np. że weszłam do salonu z sukniami slubnymi, a tam była tylko jedna, którą wszyscy obecni w sklepie ludzie zaczęli mi polecać, a mnie się wcale nie podobała. Innym razem śniłam o dniu ślubu: pamiętałam co działo sie przed mszą oraz po. Kompletnie nic nie pamiętałam z tego co było w trakcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Watek w sam raz dla mnie! Wlasnie nawiedzil mnie pierwszy slubny koszmarek
![]() W kosciele na suknie narzucony mialam jakis stary paskudny sweterek, a z sandalkow wylazily brzydkie grube skarpetki... Mlody w czasie mszy ciagle z kims gadal a ksiedza to juz totalnie olewal. A na koncu nikt nie chcial skladac nam zyczen, no i jeszcze nie mielismy czym dojechac do restauracji... ![]() Ale to pewnie jeszcze nie koniec, wiec zycze sobie i Wam wszystkim stalowych nerwow i spokojnych nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To normalne, że jak o czymś dużo myślimy, to później nam się to śni. Sama miała już parę takich snów - np. godzinę przed ślubem nie miałam jeszcze skukni ślubnej. Normalnie koszmar
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja tez juz mialam pare koszmarkow slubnych, np. ze na weselu nie bylo pradu, albo ze mam kilka minut do slubu a biegam po miescie za bialymi butami. a dzisiejszej nocy snilo mi sie, ze w dniu slubu co chwile przekladali mi godzine slubu i w koncu bralam go o 4 rano, a moi rodzice nie przyszli bo poszli spac.
im blizej do slubu tym wiecej takich irracjonalnych snow. w momencie sa straszne, ale rano zawsze sie z nich smieje. tak wiec glowa do gory, bedzie coraz gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki za pocieszenie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
moj slub w sierpniu a ja prawie co noc mam jakies koszmary. szczerze mowiac nigdy jeszcze nie mialam pozytywnego snu o moji weselu. raz suknia jest nie ta, innym razem pana mlodego nie ma, jeszcze kiedys goscie nie dotarli. normalnie budze sie w nocy i nie wiem co jest grane. mam nadzieje, ze to tylko stres i ze przejdzie. musze rzadziej odwiedzac fora slubne - moze minie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja do ślubu mam jeszcze mnóstwo czasu, bo ponad 8 miesiecy, a juz mam koszmary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja też miewam takie koszmary, np w dzień ślubu okazuje się, że zaproszenia zamiast u gości leżą spokojnie w domku, lub nie mam welonu i biegam po ulicy w sukni ślubnej w jego poszukiwaniu. Mam bardzo różne, w nocy sie umęczę a potem mi się z nich śmiać troche chce
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To na pewno od myślenia o zbliżającym ślubie
![]() Co za dnia w myśli ,to się w nocy przyśni ![]() I takie sny na szczęśćie się nie sprawdzają ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja już kilkakrotnie miałam takie sny. Ślub kościelny biorę we wrześniu. Śniło mi się np. że wszystko jest cudownie, pięknie, zbliżamy się do ołtarza aby ksiądz udzielił nam komunii a ja zaczynam ciągnąć mojego mężczyznę za rękaw szepcząc "Kochanie nie byłam u spowiedzi, muszę podejść do konfesjonału"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
pozostało tydzień do ślubu
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio śniło się, że nie przyszli do nas goście, bo za późno zaczęliśmy zapraszać. To był tylko sen. Na szczęśćie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja juz jestem 2 miesiace po slubie, ale senne koszmarki przedślubne tez mnie niestety nie omineły
![]() Ja pamietam jeden z moich snow po ktorym obudziłam sie z realnym krzykiem na ustach, tak ze obudziłam mojego przyszlego męża. Sniło mi się ze na nasz ślub przyszło 5 osob.. Bylo to takie realne, ze nawet po przebudzeniu moj TŻ musiał kilka minut uspokajac mnie w swoich ramionach.. Tak więc kochane przyszłe żonkilki (tak moj mąz mnie nazywa ![]() ![]() Pozdrawiam cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
ehh pamietam mialam kiedys jakies badania w reku na temat poziomu stresu waznych wydarzen w swoim zyciu. I nie pamietam dokladnie jak to bylo,ale wszyscy sie dziwili ze slub jest na jednym z pierwszych.Chyba jakos tuz po "smierci dziecka". Ale jak juz mowilam,nie pamietam dokladnie.W kazdym badz razie to jedno z tych najbardziej stresujacych....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mnie koszmarne sny nawiedzaly tak na kilka miesiecy przed slubem. balam sie, ze im blizej tym bedzie gorzej, a tu na odwrot. im blizej bylo slubu tym bylo lepiej i mniej glupot mi sie snilo. no i oczywiscie nic sie nie sprawdzilo w rzeczywistosci. bylo super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim!
ślubuję dopiero 14-07-2007 ale już miewam sny ![]() dzisiaj śniło mi się że już wszystko gotowe, jest TEN dzień, jestem w sukni i tak dalej, poprawiam ustawienie krzeseł przy stole i nagle okazuje się że zapomnieliśmy ustalić godziny w urzędzie... koszmar ![]() a w realu debatujemy właśnie nad godziną i nie możemy się zdecydować... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
witajcie jestem tutaj nowa ślubuje 02.09.06 czyli za 23 dni
![]() strasznie sie ciesze i juz nie moge sie doczekać i to jest najprawdopodobniej powodem snów o slubie czasami podsuwaja mi pomysly a czasem strasza ale tak chyba ma być martwiłabym się pewnie jakby mi sie nic nie sniło.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cześć dziewczyny Ja juz jestem po ślubie ponad miesiąc
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja co noc mam inny sen. Np. wczoraj śniło mi się że zapomniałam zamówić ciasta na paczki, a dziś że kościół był nie przystrojony. Już nie pamiętam żeby śniło mi się coś nie związanego że ślubem i weselem.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza juz nie moge zniesc moich snów przez nich sie jescze bardziej stresuje i do tego nie moge spac w nocy bo ciągle sie budze bo np dzisiaj mi sie sniło że wyszłam za jakiegoś ogromnie grubego faceta brzydkiego i do tego jakiegoś nieumytego ble ble ale jak sie obudziłam to odrazu mi było lepiej
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
No to sobie poczytałam. Od naszego ślubu minęło już 1,5 miesiąca i ja też wcześniej miałam koszmary z tym zwązane. Śniło mi się np że mój TŻ siedzi przed ślubnym ołtarzem taki rozwalony na krześle i dłubie w nosie, garnitur ma rozpięty na dodatek beka co i rusz. Moi i jego rodzice nie reagują jakby było wszystko ok a ja jestem zrozpaczona. Innym razem śniło mi się że zanim doszłam do ołtarza fryzura mi się całkiem rozwaliła a na ślub nikt nie przyszedł. Tak więc sny to całekiem normalna reakcja na stres. Nie ma co się przejmować minie zaraz na następny dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mnie się już trzy razy śniło, że do ślubu zostało kilka godzin, a ja nie kupiłam jeszcze sukni, jestem nie umalowana, nie uczesana i z niczym nie umiem zdążyć.
Do naszego ślubu zostało jeszcze pół roku a tu już takie koszmary :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ja mam dokladnie takie same sny!!!!!! A slub tez za pol roku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ojej... Dobrze, że nie jestem sama. Njaczęściej powtarzaja się 2 sny: w pierwszym zbiegam przekazać "znak pokoju" moim rodzicom, a schody prowadzące z ołtarza w ich kierunku ciągną sie i ciągną. Wtedy nie wytrzymuję tego biegu i sie budzę. A w drugim jesteśmy juz wszystcy na przyjęciu weselnym, a ja paraduje w jakichs starych jeans'ach i T- shirt'cie. Wszyscy oczywiście odstawieni jak to na eleganckie przyjęcie. Mama pyta czemu nie założyłam sukni, na co odpowiadam, że boję sie ją zniszczyć :P Horror normalnie. Uważam, że to są zupełnie zabawne sytuacje, ale we śnie jest to naprawdę okropne wrażenia.
Pozdrawiam wszystkich z "białymi nockami" z powodów slubnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.