straszne sny zwiazane ze ślubem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-23, 16:53   #1
adatka
Zakorzenienie

straszne sny zwiazane ze ślubem

cześć czy wy też macie takie straszne sny zwiazane ze ślubem ? mnie śnia sie coraz częściej, np; że jestesmy w kościele a nie ma gości albo pozostało dwie godziny do ślubu a ja dopiero jade szyć suknie - no normalnie koszmar!tych snów jest bardzo duzo ... CZY WY TEZ TAK MACIE?
adatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-23, 17:06   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem

Jeśli bardzo przeżywasz i dużo myślisz o zbliżającym się slubie,to normalne zjawisko,że śnisz o tym.Podświadomie przywołujesz sny .Takie sny się nie sprawdzają ,więc nie obawiaj się,że mogą znaczyć coś niedobrego .
Pozdrawiam

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-23, 17:34   #3
monfil
Przyczajenie

To normalne, ja jeszcze takich snow nie mam, ale moj narzeczony juz kilk arazy snil o niezadowolonych gosciach, zbyt malej sali i okropnej muzyce. Co ciakawsze to snilo mu sie to dzien po naszych dyskusjach na te tematy, wiec wiadomo ze to po prostu nerwy. Nie masz sie o co martwic, i nie wierz rzadnym przesadom.
monfil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-23, 19:50   #4
ewa.nea
Zakorzenienie

Nie martw się, to zupełnie normalne. Też tak miałam, choć "na jawie" wcale się nie denerwowałam
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-23, 21:01   #5
MONA.LIZA
Raczkowanie

Cześć! Choć do mojego ślubu jeszcze sporo czasu ok. 4 miesięcy to już po mału zaczynam mieć dziwne sny np. przyjechałam do salonu po odbiór białej sukienki ślubnej, a okazało się ze uszyli mi całkiem inną sukienkę, która na dodatek była okropnie zżółknięta oraz brudna.

Jednak nie przejmuje się takimi snami, są one spowodowane - tak jak wspomniały poprzednie Kobietki - intensywnym myśleniem o zbliżającym się ślubie
MONA.LIZA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-24, 01:21   #6
agachuda123
Przyczajenie

Hej! To Chyba całkiem normalne. Mnie śniło sie już bardzo dziwnych rzeczy związanych ze ślubem. Ostatnio np. że weszłam do salonu z sukniami slubnymi, a tam była tylko jedna, którą wszyscy obecni w sklepie ludzie zaczęli mi polecać, a mnie się wcale nie podobała. Innym razem śniłam o dniu ślubu: pamiętałam co działo sie przed mszą oraz po. Kompletnie nic nie pamiętałam z tego co było w trakcie . We śnie byłam tym przerażona. Także nie przejmuj się, takie sny zdarzają się chyba większości przyszłych panien młodych. Pozdrawiam
agachuda123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-24, 08:57   #7
Jo Jo
Raczkowanie

Watek w sam raz dla mnie! Wlasnie nawiedzil mnie pierwszy slubny koszmarek
W kosciele na suknie narzucony mialam jakis stary paskudny sweterek, a z sandalkow wylazily brzydkie grube skarpetki...
Mlody w czasie mszy ciagle z kims gadal a ksiedza to juz totalnie olewal.
A na koncu nikt nie chcial skladac nam zyczen, no i jeszcze nie mielismy czym dojechac do restauracji...
Ale to pewnie jeszcze nie koniec, wiec zycze sobie i Wam wszystkim stalowych nerwow i spokojnych nocy!
Jo Jo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-24, 09:02   #8
Yoasia 22
Rozeznanie

To normalne, że jak o czymś dużo myślimy, to później nam się to śni. Sama miała już parę takich snów - np. godzinę przed ślubem nie miałam jeszcze skukni ślubnej. Normalnie koszmar
Stary 2006-03-24, 14:50   #9
madzik1000
Rozeznanie

ja tez juz mialam pare koszmarkow slubnych, np. ze na weselu nie bylo pradu, albo ze mam kilka minut do slubu a biegam po miescie za bialymi butami. a dzisiejszej nocy snilo mi sie, ze w dniu slubu co chwile przekladali mi godzine slubu i w koncu bralam go o 4 rano, a moi rodzice nie przyszli bo poszli spac.
im blizej do slubu tym wiecej takich irracjonalnych snow. w momencie sa straszne, ale rano zawsze sie z nich smieje.
tak wiec glowa do gory, bedzie coraz gorzej
madzik1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-24, 17:37   #10
adatka
Zakorzenienie

Smile Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem

Dzięki za pocieszenie teraz przynajmniej wiem że nie tylko mnie śnią się takie głupoty, czasem budze się i oddycham z ulgą że to nie działo się naprawde... DLACZEGO SNY MUSZA BYĆ TAKIE REALNE POZDRAWIAM
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg noc_skrywa_wiele_tajemnic.jpg (11,2 KB, 22 załadowań)
adatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 12:42   #11
bienioka
Rozeznanie

moj slub w sierpniu a ja prawie co noc mam jakies koszmary. szczerze mowiac nigdy jeszcze nie mialam pozytywnego snu o moji weselu. raz suknia jest nie ta, innym razem pana mlodego nie ma, jeszcze kiedys goscie nie dotarli. normalnie budze sie w nocy i nie wiem co jest grane. mam nadzieje, ze to tylko stres i ze przejdzie. musze rzadziej odwiedzac fora slubne - moze minie pozdrawiam
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 12:50   #12
becia_leszno
Zadomowienie

GG do becia_leszno

Ja do ślubu mam jeszcze mnóstwo czasu, bo ponad 8 miesiecy, a juz mam koszmary oststnio np. śnilo mi się, ze byłam na własnym slubie w dresie, albo, że zapomnialam powysyłac zaproszenia i nikt nie przyszedł... zobaczymy co bedzie tuz przed tym dniem
becia_leszno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 13:50   #13
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Ja też miewam takie koszmary, np w dzień ślubu okazuje się, że zaproszenia zamiast u gości leżą spokojnie w domku, lub nie mam welonu i biegam po ulicy w sukni ślubnej w jego poszukiwaniu. Mam bardzo różne, w nocy sie umęczę a potem mi się z nich śmiać troche chce Ale tak jak piszecie to chyba przez to ciągłe myślenie o tym dniu.

Pozdrawiam
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 17:40   #14
Fresa
Zakorzenienie

To na pewno od myślenia o zbliżającym ślubie .
Co za dnia w myśli ,to się w nocy przyśni .
I takie sny na szczęśćie się nie sprawdzają

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 19:01   #15
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ja już kilkakrotnie miałam takie sny. Ślub kościelny biorę we wrześniu. Śniło mi się np. że wszystko jest cudownie, pięknie, zbliżamy się do ołtarza aby ksiądz udzielił nam komunii a ja zaczynam ciągnąć mojego mężczyznę za rękaw szepcząc "Kochanie nie byłam u spowiedzi, muszę podejść do konfesjonału" , śniło mi się, że mam brudne włosy, albo ubrałam zły gorset, bo w kolorze czerwonym Ciekawe co jeszcze wyśnię
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-29, 19:33   #16
adatka
Zakorzenienie

pozostało tydzień do ślubu od jakiegoś tygodnia albo i więcej noc w noc mam sny, chyba najgorsze jakie mogą być ,poprostu budzę się i oddycham z ulgą ,że to nie jest prawda, bardzo często śni mi się moja suknia ,że jest czerwona albo że jest robiona na drutach zapinana pod sama szyje że aż się duszę, albo że ma wyszyte ogromniaste liście i jest bardzo ciężka, co noc prześladuja mnie koszmary, albo sni mi się że nie zdążyliśmy do kościoła msza jest na 15:30 a tu juz jest 17 a ja jeszcze nie zdążyłam sie ubrać ani uczesać , śni mi się równiez że jest wszystko dobrze suknia jak należy, godzina pasuje ,to znowu gości nie ma albo świadkowie nie przyszli ,nie ma obrączek i takie tam... a co jeszcze będzie mi się sniło to nie wiem , dziś w nocy znowu będe miała jakis głupi sen ---- "Mojemu" też śnia sie takie pierdoły ,przyznał się ostatni że sie juz stresuje i to od tego napewno A wy jak śpicie spokojnie??????
Stary 2006-07-29, 19:45   #17
Kasiulka22
Zakorzenienie

Mnie ostatnio śniło się, że nie przyszli do nas goście, bo za późno zaczęliśmy zapraszać. To był tylko sen. Na szczęśćie
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 09:27   #18
kulbit
Zakorzenienie

Ja juz jestem 2 miesiace po slubie, ale senne koszmarki przedślubne tez mnie niestety nie omineły Jestem zdanie ze jesli mamy jakieś lęki, czasem gdzies gleboko w naszej swiadomosci to czesto wtedy uwiadacznia sie w snach i snimy własnie takie koszmary.. A ktora Panna Mloda nie ma lekow przed slubem? O to jak bedzie wygladac? Czy goscie dopisza? Czy zabawa sie uda? Itp itd.
Ja pamietam jeden z moich snow po ktorym obudziłam sie z realnym krzykiem na ustach, tak ze obudziłam mojego przyszlego męża.
Sniło mi się ze na nasz ślub przyszło 5 osob.. Bylo to takie realne, ze nawet po przebudzeniu moj TŻ musiał kilka minut uspokajac mnie w swoich ramionach..

Tak więc kochane przyszłe żonkilki (tak moj mąz mnie nazywa ) musimy widocznie przez to przejsc, ale sadzac po udanym moim slubie i weselu te sny to miedzy bajki, bo nic a nic sie nie sprawdzaja
Pozdrawiam cieplo
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 11:27   #19
Smile_Smile
BAN stały

ehh pamietam mialam kiedys jakies badania w reku na temat poziomu stresu waznych wydarzen w swoim zyciu. I nie pamietam dokladnie jak to bylo,ale wszyscy sie dziwili ze slub jest na jednym z pierwszych.Chyba jakos tuz po "smierci dziecka". Ale jak juz mowilam,nie pamietam dokladnie.W kazdym badz razie to jedno z tych najbardziej stresujacych.... ale bedziew dobrze!!! trzeba byc dobrej mysli!! wtedy bedzie ok
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-31, 08:27   #20
madzik1000
Rozeznanie

dziewczyny mnie koszmarne sny nawiedzaly tak na kilka miesiecy przed slubem. balam sie, ze im blizej tym bedzie gorzej, a tu na odwrot. im blizej bylo slubu tym bylo lepiej i mniej glupot mi sie snilo. no i oczywiscie nic sie nie sprawdzilo w rzeczywistosci. bylo super
madzik1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-04, 11:52   #21
annajak
Raczkowanie

Cześć Wszystkim!
ślubuję dopiero 14-07-2007
ale już miewam sny
dzisiaj śniło mi się że już wszystko gotowe, jest TEN dzień, jestem w sukni i tak dalej, poprawiam ustawienie krzeseł przy stole i nagle okazuje się że zapomnieliśmy ustalić godziny w urzędzie...

koszmar

a w realu debatujemy właśnie nad godziną i nie możemy się zdecydować...
annajak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 18:58   #22
kaszmir21
Przyczajenie

witajcie jestem tutaj nowa ślubuje 02.09.06 czyli za 23 dni
strasznie sie ciesze i juz nie moge sie doczekać i to jest najprawdopodobniej powodem snów o slubie czasami podsuwaja mi pomysly a czasem strasza ale tak chyba ma być martwiłabym się pewnie jakby mi sie nic nie sniło....
kaszmir21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-22, 21:44   #23
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Talking Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem

Cytat:
Napisane przez 82anusia
Ja też miewam takie koszmary, np w dzień ślubu okazuje się, że zaproszenia zamiast u gości leżą spokojnie w domku, lub nie mam welonu i biegam po ulicy w sukni ślubnej w jego poszukiwaniu. Mam bardzo różne, w nocy sie umęczę a potem mi się z nich śmiać troche chce Ale tak jak piszecie to chyba przez to ciągłe myślenie o tym dniu.

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez madzik1000
ja tez juz mialam pare koszmarkow slubnych, np. ze na weselu nie bylo pradu, albo ze mam kilka minut do slubu a biegam po miescie za bialymi butami. a dzisiejszej nocy snilo mi sie, ze w dniu slubu co chwile przekladali mi godzine slubu i w koncu bralam go o 4 rano, a moi rodzice nie przyszli bo poszli spac.
im blizej do slubu tym wiecej takich irracjonalnych snow. w momencie sa straszne, ale rano zawsze sie z nich smieje.
tak wiec glowa do gory, bedzie coraz gorzej
O matko ale sie usmiałam, az boje sie pomyslec co mi bedzie sie sniło
Stary 2006-09-07, 21:13   #24
adatka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Ja juz jestem po ślubie ponad miesiąc stresa nie ma , sny się skończyły - NA SZCZĘŚCIE!!! Pozdrawiam gorąco
Stary 2006-09-08, 08:54   #25
Kasica 1982
Raczkowanie

GG do Kasica 1982

Ja co noc mam inny sen. Np. wczoraj śniło mi się że zapomniałam zamówić ciasta na paczki, a dziś że kościół był nie przystrojony. Już nie pamiętam żeby śniło mi się coś nie związanego że ślubem i weselem.
Stary 2006-09-09, 12:56   #26
ajsza
Raczkowanie

Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza juz nie moge zniesc moich snów przez nich sie jescze bardziej stresuje i do tego nie moge spac w nocy bo ciągle sie budze bo np dzisiaj mi sie sniło że wyszłam za jakiegoś ogromnie grubego faceta brzydkiego i do tego jakiegoś nieumytego ble ble ale jak sie obudziłam to odrazu mi było lepiej
Stary 2006-09-09, 17:32   #27
teacher
Raczkowanie

GG do teacher

No to sobie poczytałam. Od naszego ślubu minęło już 1,5 miesiąca i ja też wcześniej miałam koszmary z tym zwązane. Śniło mi się np że mój TŻ siedzi przed ślubnym ołtarzem taki rozwalony na krześle i dłubie w nosie, garnitur ma rozpięty na dodatek beka co i rusz. Moi i jego rodzice nie reagują jakby było wszystko ok a ja jestem zrozpaczona. Innym razem śniło mi się że zanim doszłam do ołtarza fryzura mi się całkiem rozwaliła a na ślub nikt nie przyszedł. Tak więc sny to całekiem normalna reakcja na stres. Nie ma co się przejmować minie zaraz na następny dzień
teacher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-23, 18:29   #28
inka1980
Zadomowienie

Mnie się już trzy razy śniło, że do ślubu zostało kilka godzin, a ja nie kupiłam jeszcze sukni, jestem nie umalowana, nie uczesana i z niczym nie umiem zdążyć.
Do naszego ślubu zostało jeszcze pół roku a tu już takie koszmary :/
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 15:24   #29
majka versace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inka1980 Pokaż wiadomość
Mnie się już trzy razy śniło, że do ślubu zostało kilka godzin, a ja nie kupiłam jeszcze sukni, jestem nie umalowana, nie uczesana i z niczym nie umiem zdążyć.
Do naszego ślubu zostało jeszcze pół roku a tu już takie koszmary :/
Ja mam dokladnie takie same sny!!!!!! A slub tez za pol roku!!!
majka versace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 16:05   #30
mzczarownica
Raczkowanie

Ojej... Dobrze, że nie jestem sama. Njaczęściej powtarzaja się 2 sny: w pierwszym zbiegam przekazać "znak pokoju" moim rodzicom, a schody prowadzące z ołtarza w ich kierunku ciągną sie i ciągną. Wtedy nie wytrzymuję tego biegu i sie budzę. A w drugim jesteśmy juz wszystcy na przyjęciu weselnym, a ja paraduje w jakichs starych jeans'ach i T- shirt'cie. Wszyscy oczywiście odstawieni jak to na eleganckie przyjęcie. Mama pyta czemu nie założyłam sukni, na co odpowiadam, że boję sie ją zniszczyć :P Horror normalnie. Uważam, że to są zupełnie zabawne sytuacje, ale we śnie jest to naprawdę okropne wrażenia.
Pozdrawiam wszystkich z "białymi nockami" z powodów slubnych
mzczarownica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości