powiększenie piersi bez operacji - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-22, 10:32   #1
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

powiększenie piersi bez operacji

Dziewczyny, chciałam się dowiedzieć coś na temat tego aparatu. http://allegro.pl/show_item.php?item=72984342 Wiem, ze efekty nie będa takie jak po operacji, ale interesuje mnie przede wszystkim to, czy piersi powiekszą się chociazby tyle, ile powiekszja sie po tabletkch anykoncepcyjnych.
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-02, 08:41   #2
madzia.a

Dot.: powiększenie piersi bez operacji

widze, ze nikt nie jet zainteresowany tematen. Lada dzień dostane aparat, to napisze jak działa i czy jestem z niego zadwolona.
Stary 2005-12-03, 08:21   #3
asminia
Przyczajenie

Myślę, że gdyby ten aparat naprawdę powiększał biust to chirurdzy plastycy nie mieli by pracy i tyle kobiet nie powiększłoby piersi implantami. Może ujędrnia, ale na pewno nie powiększa.
asminia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-09, 15:44   #4
kari
Raczkowanie

mysle ze gdyby powiekszal kosztowalby 390 nie 39zl, ale napisz napisz jak i co, ja balabym sie to zalozyc na piers..
kari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-17, 22:27   #5
smarcoola
Rozeznanie

to podejrzanie wyglada
smarcoola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 12:21   #6
mandraga
Przyczajenie

dziewczynki nie dajcie sie nabrac na takie " cudowne" urządzonka!!!!! to totalna ściema i szkoda by mi było nawet 10 zl na cos takiego !!! sama mam małe piersi i wiem cos o tym "problemie" ale nigdy nie wkręciłam się w zadne taletki (oczywicie nie mowie o antykoncep.) przyrządy czy kremy powiększające piersie. Pomyślmy logicznie - takie oferty rzekomego powiekszenia piersi nie mają za grosz sensu!!! piersi to w głownej mierze tkanka tłuszczowa a stymulacja mięsni moze je tylko pojędrnic a nie znacznie powiększyć i zdecydowanie ujędrnic piersi mozna samemu cwicząc a nie mltretują jakimis podejrzanymi i bezatestowymi specyfikami ) jest duzo kremów porzadnych firm kosmetycznych i farmaceutycznych na rynku dlatego nie warto nawet spogladac na te rzekomo "cudownie " dzialające bo niby jak mają one działac selektywnie na wzrost piersi i na jakiej zasadzie????? nio wlasnie na zadnej dlatego te wszystkie kosmiczne oferty zerują tylko na naszej naiwności a moga odbic się potem na naszym zdrowiu (( dlatego moja prośba nie dajcie sie w to wkręcac wiem co mowie nie probowalam nigdy nic z tych rzeczy i nie mam najmniejszego zamiaru) goroące pozdrówcia dla Wszystkich <cmok>
mandraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-21, 14:06   #7
nejmless
Raczkowanie

GG do nejmless

to tabletki antykoncepcyjne powiekszaja biust?? O_o
nejmless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-12-21, 17:02   #8
mandraga
Przyczajenie

czy powiększają ...to może za dużo powiedziane tabletki antykoncepcyjnę wpływają na paziom hormonów i to może skutkować nieznacznym uwydatnieniem biustu obserwowanym również naturalnie w pewnym okrecie cyklu ale uwaga ta "zmiana " jest odwracalna!!! ))
mandraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-24, 17:28   #9
SiSleyS
Zakorzenienie

O mój Boze!!!!!!
Właśnie niedawno czytałam na temat tego aparatu- niby do 'powiekszania'.
Powiem wam tyle- piersi moga po pewnym czasie uzywania zrobic sie jeszcze gorzsze.
Aparat ten pod wplywem prozni 'wsysa' piers i na pewiem chwilowy czas moze je tylko troche powiekszyc i podniesc- zaznaczam ze jest to tylko chwilowe!!!
W rzeczywistosci to co zostanie to spowodowane proznia- czyli wyciaganiem- naciagnieta i mniej jedrna skora- przez co piersi beda obwisniete... A tego juz sie nie da zmienic!
Mam nadzieje ze jakos to wam wytlumaczylam, jak nie , to w internecie na pewno jest napisane o skutkach dziailania takiego aparatu.
Lepiej miec maly i zgrabny biust niz maly i ohydnie obwisly...
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-24, 17:29   #10
SiSleyS
Zakorzenienie

O mój Boze!!!!!!
Właśnie niedawno czytałam na temat tego aparatu- niby do 'powiekszania'.
Powiem wam tyle- piersi moga po pewnym czasie uzywania zrobic sie jeszcze gorsze.
Aparat ten pod wplywem prozni 'wsysa' piers i na pewiem chwilowy czas moze je tylko troche powiekszyc i podniesc- zaznaczam ze jest to tylko chwilowe!!!
W rzeczywistosci to co zostanie to spowodowane proznia- czyli wyciaganiem- naciagnieta i mniej jedrna skora- przez co piersi beda obwisniete... A tego juz sie nie da zmienic!
Mam nadzieje ze jakos to wam wytlumaczylam, jak nie , to w internecie na pewno jest napisane o skutkach dziailania takiego aparatu.
Lepiej miec maly i zgrabny biust niz maly i ohydnie obwisly...
Stary 2005-12-24, 17:32   #11
SiSleyS
Zakorzenienie

Oj dwa razy sie puscilo
Przepraszam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-25, 11:50   #12
Germini
Zakorzenienie

buahaha, a spojrzcie na liste ofert kupna - ilu chetnych! ze tez ludzie sie jeszcze na to nabieraja. a myslalam, ze powszechnie wiadomym jest, ze takie rzeczy nic nie daja
Stary 2005-12-27, 23:11   #13
Kryska76
Przyczajenie

bo to i tak polega na wzmoznieniu miesni w okolicy piersi by byly dobrze uformowane, takie cwiczenia mozna robic robiac tzw "szerokie" pomki, inaczej pomki chinskie przy zwyklych cwiczeniach lub podnoszenie ciezarkow na wysokosc piersi i i odchylac w bok reke moze to strasznie skomplikowane z opisu ale to samo co te cudowne pasy wyszczuplacjace ,. To wszystko dla leniwych dziewczyn
Kryska76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 11:00   #14
nejmless
Raczkowanie

GG do nejmless

bez operacji to mozna jeszcze jeden sposob wyprobowany stosowac =)
skarpetki albo pomaranczki XD
nejmless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 21:47   #15
Apiska
Zakorzenienie

I ja się męcze z malymi piersiami
Ale nie dam się nabrać na te ćwiczenia.
Madzia.a - i jak masz to w domu? jakie rezultaty? Opowiadaj!
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 22:29   #16
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

jak ten aparat spisuje sie?????? pozdrawiam
aga21087 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 12:38   #17
madzia.a

Mam ten aparat. I nie żałuje zakupu!!! Fakt, stosuje go troche nieregularnie, ale odnosze wrażnie, że piersi są jakby pełniejsze.
Stary 2006-01-03, 13:17   #18
wrona666
Raczkowanie

skoro tak to ja nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa :/
ale chyba bała bym się tego użyć
brrrr

Zakładam płaszcz... Udaję, że jestem silna..
wrona666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 13:54   #19
taszkin
Zakorzenienie

podobno zazysa powietrze pod skórę. Efekt krótkotrwały i szkodliwy, procentujący wątpliwym urokiem biustu w przyszłości.
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-03, 21:59   #20
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ciekawa jestem czy piersi po ty nie zwiodczeja lub sie zaczna brzydko zwisac?? a kto wie moze ?? może coś z tego bedzie??? pozdrawiam
aga21087 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-04, 09:04   #21
Germini
Zakorzenienie

moze autosugestia?
Stary 2006-01-04, 10:04   #22
mar@
Przyczajenie

jezeli ten aparat dziala to tylko na glowe
gdyby to bylo takie proste nie wydalabym kasy na operacje. kobiety, zejdzcie na ziemie. przykre ale prawdziwe.
mar@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 12:59   #23
kita
Przyczajenie

Witam wszystkie Panie,
Niestety jeszcze nie wymyslono takiego uzradzenia ktore by powiekszalo piersi po pierwsze znacznie a po drugie trwale i szybko. Jesli chodzi o to urzadzenie to ja bym go nie kupila...dla mnie jego dzilanie jest malo wiarygodne, nie zauwazylam zeby sprzedawca mowil cos na temat testach klinicznych i wynikach, jego wizualna strona i wykonaie tez pozostawia do zyczenia...
Jest jeszcze jeden system na podstawie ktorego ten system mogl byc skopiowany (tego oczywiscie nie wiem), bo bardzo go przypomina - nazywa sie BRAVA...dziala na zasadzie wytwarzania cisnienia i jakby wyciagnia piersi, efekty maja byc na cale zycie ale 10letnie badania kliniczne pokazuja jego niewielka i zroznicowana skutecznosc...nie dziala on na wszytskie kobety i maksymalny przyrost tkanki w piersi to 125 ml wiec niewiele i moga go stosowac kobiety z wielkoscia miseczki od A do C, kt nie mialy podwyzszonego ryzyka raka, no i bardzo wazne jest zeby nie mialy chudej klatki piersiowej musi byc minimalna wartswa tluszczu itd., no i njagorsze jest to ze by efekt byl na stale trzeba to dziwne i duze urzadzenie na piersiach nosic minimum 16 godzin (nie pamietam juz dokladnie ale na pewno powyzej 11) przez minimum 16 tygodni...kobiety na forach amerykanskich i francuskich tez sie roznie o tym wypowiadaja, firma ta nie potrafi dbac o klienta, gwarancja tylko na 6 miesiecy, brak gwarancji rezultatow i jak cos ci sie zepsuje to koniec no i koszt tego to 1800 euro... wiec pewnie kolejne naciaganie tym razem za wieksza kase... no ale moze wcale tak nie jest trzeba by sprobowac zeby to ocenic...
kita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-14, 15:47   #24
paulala
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mar@
jezeli ten aparat dziala to tylko na glowe
gdyby to bylo takie proste nie wydalabym kasy na operacje. kobiety, zejdzcie na ziemie. przykre ale prawdziwe.
święte słowa mara
Stary 2006-10-01, 12:45   #25
Żmija
Raczkowanie

Witam troszeczke mniescie nastraszyly...ja zakupilam aparat na allegro tzw masazer do biustu ma on powodowac ujedrnienie i powiekszenie piersi...przyznam ze nietosuje go regularnie ale po paru razach piersi mi sie powiekszyly o 1cm mysle ze to duzo gdyz skorzystalam z niego zaledwie pare razy po ok 15 minutek do pol godziny. Podobne uzadzenie znalazlam na internecie tyle ze za wyzsza cene. Troch sie boje czy potem gorsze nie beda bo mam na tym punkcie chopla ale coz warto sprobowac jesli nie chce sie czlowiek szpecic bliznami pooperacyjnymi i czuc cialko obce. Myslalam o tabletach ale w to faktycznie nie wierze czy jakies kremy bzdura ale nim kupilam ten masazer wiele o tym czytalam nigdzie nie bylo skutkow ubocznych mowiacyh o opadaniu zaledwie o tym ze nie na wszystkie kobiety skutkuje i biust moze pszostac wiekszy badz wrocic do poprzedniego rozmiaru ale nic gorszego. Pogadalam z osobami ktore gostosowaly i jedna z nich to dosc starsza juz kobietka ktora powiedziala mi ze dziala bo an podobne zabiegi chodzila do kosmetyczki biust ma jedrniejszy i o rozmiar wiekszy...a mnie do szczesciea wiecej nie trzeba...coz a o jakich wy przyzadach mowicie bo stronki mi sie nie chca wyswietlac ktore podajecie
Stary 2006-10-02, 06:01   #26
kari
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: powiększenie piersi bez operacji

Pewnie,ze to działa tylko na głowę! Ciekawe jak będą pozniej wyglądały te wasze "powyciągane piersi".
Moim zdanie szkoda kasy i zdrowia.
I 1 forumowiczka pisze ze "jakby się powiększyły" to w naszej glowie tylko jakby sie powiększyły, a ten 1cm to pewnie kilka milimetrów naciągnięcia skóry, zresztą to bardzo mało.
Dla takiego "jakby" nie kupiłabym tego, sama mysl brzmi strasznie i nie ma ANI 1 osoby która potwierdzalaby jakąs dużą skutecznosc, jak to wypisują na stronce. W czasie ciązy piersi tez nabrzmiewaja, ale gdy skonczymy karmi dziecko, obwisają, te tez nabrzmieją drogie dziewczyny i skóra zwiotczeje, teraz tylko troche ale na starosc to zobaczymy.
To bylo moje zdanie i obserwacje.
kari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 09:36   #27
Żmija
Raczkowanie

moja kolezanka jest po 40 a piersi dzieki masazerowi powiekszyly sie o 1rozmiar i ujedrnily sie niesamowicie mowi ze przechodzila takie zabiego takze w gabinecie kosmetycznym to ja juz nic nie rozumiem na chwilke obecna chyba wstrzymie jego uzywanie ale kurcze to byla moja ostatnia deska ratunku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-02, 12:40   #28
SiSleyS
Zakorzenienie

Naprawdę ten masażer może tylko zdeformować Twoje piersi - to jest w 100% pewne- nie na podstawie moich rozważań tylko badań specjalistów.

Uważam że masz jeszcze inne wyjście- tabletki antykoncepcyjne, ale te nowoczesne, czyli tzw. minipigulka (jak Logest, Cilest itp.). Ja na sobie sprawdziłam te pierwsze, mam 21 lat i biorę go od 6 lat. Razem z koleżanką która zaczęła również go przyjmować zauważyłyśmy że biust powiększył się- a najwcześniej zauważył to mój chłopak (jesteśmy ze sobą właśnie od 6 lat ) i przyznam że był baaaardzo zadowolony .

A konkretniej: nie przytyłam po tabletkach, nie wpłynęły na moje libido, a biuścik z B zmienił się na C- hej hej ale oczywiście to nie było tak że nagle pewnego dnia budzę się i... O! Biust mi urósł To na przestrzeni kilkunastu miesiecy dokonało się.

Nie chcę też zachęcać do przyjmowania tabletek, może już je bierzesz, na każdym mają inne działanie pod tym względem i nie można mieć gwarancji że bedziesz miała podobne skutki.
Jest mi Ciebie żal bo sama kiedyś miałam fioła na tym punkcie, ale powiem Ci tylko jedno- na pewno jestes miłą i uśmiechniętą dziewczyną i na 100% każdy facet zwróci prędzej uwagę na Ciebie niż na zarozumiałą 'cycatkę'. Świat nie kręci się wokół biustu- i dzięki bogu ogromne piersi wychodzą już z mody...
Stary 2006-10-05, 08:18   #29
Żmija
Raczkowanie

Wiesz łatwo sie mówi gorzej sie robi...wiele słyszalam ze faceci wcale dużych nie lubia sama nie chcialabym z niczym przesadzic dlatego nie chce operacji bo ja chce tylko troszeczke biuscick powiekszyc a dla jednego rozmiaru moim zdaniem nie warto miec blizn i az takiej ingerencjiw organizm...tabletki brałam biust urósł ale musialam przestac bo żle na mnie wplywaly...i to obojetnie jakie...jedyna nadzieja byl ten masazer a teraz troszke boje sie go uzywac...uzylam go moze z 5 razy moze z 7 ale to chyba jeszcze nie grozi deformacja? nie wiem co teraz zrobic...podobno sa jakies cwiczenia na powiekszenie? najgorsze jest to ze moj biust nie wyglada na tyle ile powinien tzn na tyle na ile wskazuja jego wymiary
Stary 2006-10-21, 21:51   #30
Żmija
Raczkowanie

pewnie to was zadziwi ale pisalam do dr.skupina i powiedzial ze masazer nie zaszkodzi...wiec co dziewczyny warto chyba sprobowac<??>

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości