|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Odchudzanie :)
W końcu chcę się ogarnąć i muszę to zrobić jak najszybciej.
Na początek chciałabym zrzucić 5 kg. Podejmowałam wiele prób odchudzania, ale każda, w najlepszym przypadku, kończyła się efektem jo-jo. Myślę, że potrzebne mi wsparcie, a mam nadzieję, że znajdę je wśród Wizażanek. Co Wy na to? Pomożecie mi? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie :)
jest pełno wątków o odchudzaniu, może się dołącz do którejś grupy wsparcia zamiast zakładać nowy wątek?
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a ja bardzo chętnie się dołączę! Tez muszę schudnąć, do50 kg, czyli jeszcze 7 przede mną, 4 kg już za mną.
jestem tu od niedawna, może powiesz mi jak się ustawia to co wy macie na dole każdego komentarza , czyli ile przed wami do zrzucenia, ile za wami..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja też się dołączam
![]() ![]() ![]() Chciałabym schudnąć gdzieś 10 kg ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć ! I ja się dołączę.
Ale ja mam większą nadwage. Ważę 80 kg przy wzroście 168 cm. Mam do zgubienia 30 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam,
w takim razie i ja się dołączę, Ja też mam trochę więcej, nie wiem ile jeszcze ale było ponad 30 kg. z tym że odchudzam się ok tydzień. a ważę się dopiero w poniedziałek - tak samo jak mierzenie ![]() ________________________ Jest: ![]() Cel I : 75 kg Cel II : 68 kg Cel III : 60 kg ![]() Cel IV : 55 kg ![]() z rozmiaru 42/max 44 ( zależy co ;o ) do 38 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja też dołączam, bo to w miarę aktualny wątek. Niestety z moją silna wolą coś się stało i już nie jest tak jak dawniej. Brak motywacji i ogólne zniechęcenie, a do sierpniowego wyjazdu chcę zrzucić z 5 kg minimum... Pomożecie?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
widzę, że nikogo tu nie ma? bez sensu zakładać nowy wątek skoro wypowiedza sie 4-5 osób i potem jest cicho. zawsze mozna sie gdzieś dołączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A ja chciałam zapytać czy stosował ktoś kawy odchudzające?? Np. slim coffe? Czy one na prawdę działają? Czy to tylko ściema? Bo zastanawiam się nad jej kupnem http://mmo.pl/295-slim-coffee-kawa-odchudzajaca.html a nie wiem czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.