|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przyjaciele
Hej!
Jestem tu nowa i nie za bardzo orientuję się, co i jak ![]() Chciałabym się z tym kimś podzielić, bo na codzień niestety nie mam takiej możliwości... Mam co prawda TŻ, ale on jest na studiach, więc też mało się widujemy... Otóż chodzi o to, że nie mam przyjaciół. Nie mam do kogo napisać nawet głupiego smsa...Co prawda mam numery telefonów, ale moi starzy kumple mają już swoje paczki, a ja nie chcę im się wtryniać. Chciałabym mieć przyjaciółkę, której mogę wszystko powiedzieć i pogadać, kiedy będę tego chciała, jak i chodzić razem na imprezy, spacery, rower, rolki, cokolwiek... Miałam kiedyś taką, ale wszystko się popsuło ![]() Na prawdę jestem bardzo otwartą osobą i bardzo chciałabym mieć kogoś takiego, kto o 21 wieczorem potrafiłby napisać: "wychodzimy, nudzi mi się w domu" ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciele
Zły tytuł dałaś bo trzeba było w nim wpisać coś typu szukam przyjaciółki z Torunia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.