|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana czerwiec: MAC, INGLOT, OPI ,REVLON, ESSENCE, etc.
NIEAKTUALNE ! NIEAKTUALNE ! NIEAKTUALNE ! NIEAKTUALNE ! NIEAKTUALNE ! NIEAKTUALNE !
Aktualna wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34607545 Cześć ![]() Mam kosmetyki, których nie używam ze względu na to , że po prostu mi się nie spodobały więc może któraś z Was chciałaby je przetestować i się wymienić? ![]() Legenda: wymienione - USUWAM zarezerwowane - CZERWONY W wymianie proszę o : - dobrze zabezpieczone kosmetyki - kopertę bombelkową - wysyłkę priorytetową Kosmetyki na wymianę : - MAC pomadka VIVA GLAM GAGA wykończenie LUSTER (zostało 85%) - INGLOT wkłady: 446 pearl (fiolet), 140 shine (niebieski wpadający w błękit), ubytek cieni jest znikomy - Bielenda ALOES krem do depilacji skóra wrażliwa ciało-twarz-bikini 100ml (użyty raz, wraz z różową szpatułką zdezynfekowaną) - Alterra nawilżane chusteczki oczyszczające ALOE VERA do skóry suchej i wrażliwej, 25sztuk. (użyte 2 sztuki ) - Essence błyszczyk tint it! zmieniający kolor ,,turn to lucky'' (pozostalo 85%) - Laura Conti Lip Smackers cola (poostało 95%) - AVON srebrny eyeliner Silver Twinkle (25%) - ALOMA srebrna kredka do oczu (50%) - Miss Claire kontorówka do ust 100 <bordo> (60%) - KOBO pigment 401 sunny yellow (nowy) - Oriflame twinkle star collection balsam z drobinkami rozświetlającymi (90%) 200ml - NIVEA YOUNG bye-bye spot! krem na noc przeciw wypryskom (45%)75ml - Wellnes Beauty Bodylotion ORANGE&GRANATAPFEL (75%)200ml LAKIERY: - OPI natural base coat 15ml (użyty 2 razy) - REVLON ,,silver'' (użyty raz) - Miss Sporty pastelowa pomarańcz [?] nr.452 (raz w celu sprawdzenia koloru) Piszcie w komentarzach ![]() Będę odpisywać u Was. ![]() Wish list: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post34348811 Edytowane przez olssonxdd Czas edycji: 2012-06-10 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiana czerwiec: MAC, INGLOT, OPI ,REVLON, ESSENCE, etc.
pasuje mi taka wymianka.
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ok, w taki razie lece na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Niestety nic nie znajdę za korektor, nie szukam konkretnego odcienia szminki Manhattan, zależy na co akurat mam chęć
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Podoba mi się ten pierwszy odcień, czego za nią szukasz? Do korektora nic nie dobiorę, ale mogłabym poszukać czegoś poza wątkiem : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za:
-MAC paint pot ,,treasure hunt'' -OPI base coat?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Za BB Cream tylko inny BB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
INGLOT wkłady 140 shine (niebieski wpadający w błękit) 132 shine (żółć) tylko chciałabym zobaczyć zdjęcia, a najlepiej swatche ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- mój adres email to narmageddon[małpa]gmail.com ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam zdjęcia, ale to jednak nie są kolory, których szukam... miałam nadzieję na coś mniej żywego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mac i inglot?
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety niczego nie znalazłam, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja po paint pot mac i inglot
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.