Cienie pod oczami - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zamkniête > Fora sponsorowane > Medycyna estetyczna - medycyna przysz³o¶ci

Notka

Medycyna estetyczna - medycyna przysz³o¶ci Jak pozbyæ siê zmarszczek, utrzymaæ m³ody i naturalny wygl±d skóry? Wszystko, co chcia³aby¶ wiedzieæ o medycynie estetycznej. Na Twoje pytania odpowiada Dr Iwona Marycz-Langner.

Narzêdzia
Stary 2012-06-05, 17:56   #1
moniskat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Exclamation

Cienie pod oczami

Witam. Mam takie pytanko odnosnie cieni pod oczami... mam bardzo widoczne granatowo-fioletowe cienie pod oczami, bez korektora i podkladu nie jestem w stanie wyjsc z domu. ¯adne kremy nie pomagaja niestety.... czytalam duzo o roznych skutecznych zabiegach jak np wstrzykiwanie jakis substancji. `podobno efekty niesamowite. Wolalabym jednak mniej inwazyjny zabieg a nosze aparat ortodontyczny i nie wiem jakiemu innemu zabiegowi mogla bym sie w takiej sytuacji poddac, oczywiscie z widocznymi efektami `zgory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie
moniskat jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:55   #2
agucha1712
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 224
Dot.: Cienie pod oczami

jest taki produkt voluplus ktory zwieksza objetosc tkanki tluszczowej w miejscu gdzie sie go naklada mo¿na poczytaæ o nim na np mazidlach
tez mam ochote go kupic zeby "wypelnic" swoje cienie pod oczami ale jakos nie mam odwagi :P
agucha1712 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:09   #3
monsum
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Mnie ten problem te¿ dotyka. Z zazdro¶ci± patrzê na twarze osób, u których skóra pod oczami jest tego samego koloru co reszta twarzy i marzy mi siê, ¿e mo¿e kiedy¶ znajdê swój z³oty ¶rodek, dziêki któremu nie bêdê musia³a codziennie rano nak³adaæ pod oczy tony specyfiku, by móc spokojnie wyj¶æ z domu.
Chêtnie prze¶ledzê ten w±tek, by móc siê dowiedzieæ czy jest jakakolwiek szansa na to, by pozbyæ siê tych uporczywych siñców.
monsum jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:42   #4
Dr Iwona Marycz-Langner
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Cytat:
Napisane przez moniskat Poka¿ wiadomo¶æ
Witam. Mam takie pytanko odnosnie cieni pod oczami... mam bardzo widoczne granatowo-fioletowe cienie pod oczami, bez korektora i podkladu nie jestem w stanie wyjsc z domu. ¯adne kremy nie pomagaja niestety.... czytalam duzo o roznych skutecznych zabiegach jak np wstrzykiwanie jakis substancji. `podobno efekty niesamowite. Wolalabym jednak mniej inwazyjny zabieg a nosze aparat ortodontyczny i nie wiem jakiemu innemu zabiegowi mogla bym sie w takiej sytuacji poddac, oczywiscie z widocznymi efektami `zgory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie
Zastosowanie odpowiedniego zabiegu zale¿y od wielu czynników, miêdzy innymi od tego czy ma Pani przepuklinê dolnej powieki, obrzêki, czy tylko jest to kwestia koloru skóry w tej okolicy. Mo¿na wypróbowaæ peelingi kwasami owocowymi po³±czone z zastosowaniem substancji rozja¶niaj±cych, zabiegi z zastosowaniem lasera frakcyjnego i ostrzykiwanie kwasem hialuronowym. W pielêgnacji domowej proponujê zastosowaæ preparaty zawieraj±ce witaminê C i substancje rozja¶niaj±ce i przeciw-obrzêkowe.
Dr Iwona Marycz-Langner jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-24, 17:14   #5
moniskat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Bylam ostatnio w Polsce w klinice medycyny estetycznej skonsultowac sie z Pania doktor odnosnie jakiegos zabiegu. Ku mojemu zdziwieniu uslyszalam ze nie mam wcale takiego strasznego problemu z cieniami i ze zamiast zabiegu powinnam zaczac od preparatu rozjasniajacego. Otrzymalam probke (dos spora) Is Clinical eye z wiatamina C. Stosuje juz drugi tydzien i zauwazylam znaczna poprawe a uwiezcie mi ze jesli chodzi o m0je since pod oczami to jestem bardzo krytyczna pod tym wzgledem. Oczywiscie na dzien musze stosowac bloker pod oczy bo latem nie powinno sie stosowac preparatow z wit c gdyz pozniejsze wystawianie skory na slonce grozi przebarwieniami. Ale mimo to jestem niesamowicie zadowolona, poki co
moniskat jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:46   #6
qeta
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cytat:
Napisane przez moniskat Poka¿ wiadomo¶æ
Pozdrawiam serdecznie
Hejka je¶li chodzi o "domowe sposoby" to polecam po³o¿yæ zaparzone, wystudzone woreczki z herbaty. Super sposób i szybki zabieg przed wyj¶ciem z domu
qeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:28   #7
lagenko
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Polecam eliksir pod oczy z naturalnym kolagenem. Naprawdê pomaga
Pozdrawiam,
lagenko
lagenko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:09   #8
kubaszka888
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

mi kremy nie pomagaja, probowa³am wszytskiego, ech ;(
kubaszka888 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-26, 15:45   #9
arkana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 93

Czy móg³by kto¶ podaæ nazwê, jakiego¶ kremu z wit. C pod oczy, który mo¿na by kupiæ w Rossmannie, za rozs±dn± cenê?
arkana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:06   #10
aga29
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

a probowa³y¶cie ArgiPeel na okolice Oczu? ja mia³am jeden zabieg, na kolejne nie poszlam bo efektu nie bylo ¿adnego, pewnie jeden to zdecydowanie za ma³o
teraz przymierzam siê do Power Patch - energetyzuj±cy zabieg na okolice oczu - mo¿e korzysta³y¶cie?
Ile ja bym da³a ¿eby te cienie zlikwidowaæ
aga29 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-29, 11:54   #11
Alien :*
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 122

Mnie na cienie pod oczami bardzo pomaga maseczka z Celii z algami i ze ¶wietlikiem. Co prawda nie usuwa ich ca³kowicie, ale jest znaczna poprawa, a maseczka kosztuje chyba 6 z³, wiêc polecam wypróbowaæ
Alien :* jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-29, 20:32   #12
aga29
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Cytat:
Napisane przez WILMAMANTA Poka¿ wiadomo¶æ
lada dzieñ bêdzie mozna wykonywaæ zabiegi LLLT Laser Magnetic Synchro R/IR , Strefa skóry wokó³ oczu – przeciwzmarszczkowa i przeciw cieniom

Redukcja zmarszczek, zasinieñ, ciemnych cieni, worków i opuchniêæ wokó³
oczu, regeneracja i wyg³adzenie skóry, poprawa rze¼by i kondycji
skóry- nawil¿enia;
Essential Eye-Pro Anti-Wrinkle/Anti-Dark 11% Serum UNI

kobiecaintuicja.pl projekt unijny( innwoacyjny laser) polecam kolezanka mi robila te cienie -efekt jest
a gdzie ten zabieg mozna wykonaæ? jaka jest cena?
aga29 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-06-29, 20:37   #13
malpiq
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Ja te¿ chêtnie dowiedzia³abym siê jakie kremy maj± w sk³adzie witaminê C. Bêdê wdziêczna za ka¿d± sugestiê
malpiq jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Nowe w±tki na forum Medycyna estetyczna - medycyna przysz³o¶ci

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.