|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciuszkowo zakręconej milki- większe rozmiarki oraz torebki i portfele
Nieaktualne
![]() Zrobiłam w szafie gruntowne porządki i mam trochę rzeczy na wymiankę. Krótkie zasady: *ja piszę u ciebie, ty u mnie *nie odmieniam się *wymieniane rzeczy są niezniszczone i uprane, prasowane [dokładki na różowo] Wymiana: 1. Spodnie w bladożółtym kolorze z wyższym stanem, długie Marks & Spencer rozmiar 44, choć są naprawdę mniejsze tak myślę 40/42 2. Bluza z kapturem biało-czerwona w cienkie paseczki kupiona w Butiku, w środku ma delikatny polarek, jest super ciepła, na zamek 3. Elastyczna spódnica H&M rozmiar 14, kolor khaki, przed kolano (wyższy stan) 4. Śliczna (moja ulubiona, ale teraz trochę przy duża) kamizelka brązowa w kratkę, głębszy dekolt, zapinana na trzy guziki. Rozmiar 42/44 5. Leginsy czarne 3/4 rozmiar L 6. Koszulka oversize biała z rozchylonymi ustami na przodzie 7. Zielony top w srebrne paseczki, dłuższy, ramiączka odsłaniają plecki rozmiar 40 8. Koszulka do biegania, czarna, elastyczny materiał rozmiar M/L. Super na treningi! 9. Torebka Heavy Duty czarna z ćwiekami, mieści spokojnie A4 i jest meeega pojemna (za coś fajnego) 10. Torebka w kolorze khaki kupiona w Butiku 11. Portfel z NICI seria Snow Cats 12. Portfelik z kwiatuszkiem
![]() Edytowane przez milka6263 Czas edycji: 2013-04-27 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Ciuszkowo zakręconej milki- większe rozmiarki oraz torebki i portfele
torebka z ćwiekami mi sie podoba
czy ona jest na ramie czy jak listonoszka'/"? i leginsy 5. Leginsy czarne 3/4 rozmiar L ukrywasz coś jeszcze ew z mojej listy szukam?mam sporo lakierów poza watkiem jeszcze
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.