|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nadin i inne wrzesniowe nowo upieczone męzatki
Kochane! jak tam po waszych ślubach . długo nie zaglądałam na forum bo regenerowałam siły. Nadin widziałam Twoje 2 zdjęcia- wyglądałaś pięknie! u mnie wszystko odbyło się w strasznej gonitwie - fryzjer gramolil się z prostą fryzurą po czym spóżniona pobiegłam na makijaż . w koncu sama dokańczałam go w domu ą i tak go nie zrobiłam tak jak chciałam! O zgrozo o przypudrowaniu dekoltu zapomniałam wogóle ! Ślub i weselicho bardzo udane wszyscy zachwyceni , a ja wpadłam w depresję . Do tej pory nie mogę sobie darowac , że raz w zyciu ślub a powinnam byla podspieszyc fryzjera , spokojnie dokonczyc makijaz nie myslac o tym ,ze za mna juz kamerzysta stoi i kręci..... itp itd itp Jestem szczesliwą męzatką , ale ciągle myśle co zrobiłam żle. zawsze uporządkowana mam wrazenie wymknęło mi się wszystko spod kontroli. I czuje pustkę ,ze to już po , ze nie założe juz tej sukni, że niepotrzebnie zdjęłam rękaw, a trenu nie rozpuściłam, a ten dzień się juz nie powtórzy.........czy wam tez jest choć troszkę smutno ? Jak wszystko się udało? Nadin musimy koniecznie wymienić się fotkami !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadin i inne wrzesniowe nowo upieczone męzatki
Super że się odezwałaś
![]() ![]() ![]() Ale ogólnie to mimo wpadek bardzo miło wspominam ten dzień ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Acha jak narazie ![]() ![]()
Edytowane przez Nadin Czas edycji: 2005-10-10 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Kisiu , nie zawracaj sobie glowy takimi drobiazgami, bo to naprawdę drobiazgi.
Tu na forum tyle się mówiło i mówi o trwalym makijażu, dobierałam długo kosmetyki na ślub,a w końcu postawiłam na delikatny makijaż- malowałam się sama, a i tak kilka osób pytało kto mnie malował. Do slubu malowałam sie w kuchni u swiadkowej na parapecie bo w pokoju malowała sie taka jedna lafirynda, która poźniej wchrzaniła sie do samochodu i pojechała z nami na plener! Przez nią tez mielismy troche przykrych sytuacji w piatek, ale...trudno. Na wesele zabralam puder i błyszczyk- do torebki szwagierki- ale nie uzyłam nawet raz, bo czasu nie miałam - bawiłam się! Przy sukience odwijała mi się szarfa, ktora była omotana wokól talii i wystawał czasem gorset, troche mnie to wkurzało , ale co tam... Przy przysiedze nie patrzyłam męzowi w oczy tylko w napis na kamerze- tego naprawdę żałuję. I gdyby była mozliwość powtórki (wcale jej nie chce) to chciałabym zmienić świadka (nie odzywamy sie do dziś, od lipca) no i na przysiedze patrzec w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]() PozDraWiaM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bez wpadek ani rusz, nie da rady wszystkiego zrobić zgodnie z planem, czy przewidzieć wszystko, bo to zbyt duże przedsięwzięcie!!
W dzień mojego ślubu było tyle zamieszania- teściom zepsuł się samochód i wszystko się opóżniało, no bo trzeba było rodziców męża wszędzie wozić, a więc dwa razy więcej jeżdżenia. Zresztą teściowie tak mi krwi napsuli- ciągle coś się nie podobało-, że pokłóciliśmy się z mężem w sam dzień ślubu. Jak chciał się czegoś dowiedzieć- dzwonił do mojej mamy ![]() Grunt, to nie tracić głowy- to Wasz najpiękniejszy dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.