|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
KW:Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Dry Oil Body Spray (Śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką)
Czy ktoś używał ? proszę o opinię na temat tego olejku. Czy rzeczywiście nie pozostawia tłustej warstwy i dobrze nawilża?
pozdrawiam Dorixx ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: KW:Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Dry Oil Body Spray (Śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką)
Ja go mam
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: KW:Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Dry Oil Body Spray (Śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką)
Ja powiem szczerze nie zostawia tłustej warstwy, on moja skóre po prostu wysusza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KW:Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Dry Oil Body Spray (Śródziemnomorski o
Mam pytanie: jak używa się tego mleczka kremowego do oczyszczania twarzy?????????:0 myje się jak żelem czy na płatek i przeciera się twarz?? Tylko ja mam z kwiatem pomarańczy jeszcze. Bo w tubce jakby żel do mycia twarzy ale w konsystencji i faktura to typowe mleczko, takie jak w butelkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: KW:Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Dry Oil Body Spray (Śródziemnomorski o
Cytat:
wmasowuje się w zwilżoną skórę twarzy, potem spłukuje ciepłą wodą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.