|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kilka pytań dot. klubów od totalnego laika
Moje pytania mogą wydawać się głupie i dziecinne, więc proszę darujcie sobie wyśmiewanie.. Kluby i imprezy to dla mnie jedna wielka zagadka a nie mam za bardzo nikogo, żeby spytać.. Mam prawie 25 lat (zero imprez w tym wieku..
![]() W maju będę będę miała okazję brać w pewnym evencie i potem organizowane jest tzw. after party... i tutaj moje pytanie - na czym to wszystko polega? Leci muzyka i ludzie tylko tańczą? Czy można też sobie posiedzieć? Czy osoby, które siedzą są postrzegane jako nudziarze, którzy nie umieją się bawić i w ogóle po co przychodzą skoro tylko siedzą? I czy w takich klubach są tylko napoje alkoholowe czy też można coś dostać 0% ewentualnie tak, że alkohol jest niewyczuwalny w smaku? Nie lubię alkoholu, jednak napić się czegoś trzeba z racji tego, że spędzę tam łącznie jakieś 6-7 godzin. Czy chodzenie do łazienki jest niebezpieczne w pojedynkę? Czy lepiej wziąć jakąś koleżankę ze sobą? Klub jest swoją drogą w Londynie, nie wiem jak tam wygląda kwestia bezpieczeństwa na takich imprezach.. ![]() A do tego jak wygląda sprawa.. temperatury w środku? Czy nieduży klub zawsze równa się skwarowi i poceniu się jak dzik przy kilku ruchach? Czy każdy klub oznacza, że ludzie są ściśnięci ze sobą czy jednak jest trochę przestrzeni by ruszyć ręką? Czy klub w piwnicy oznacza, że będzie chłodniej czy też niekoniecznie? Wiem, że wiele zależy od wentylacji i klimatyzacji ale może ktoś ma jakieś doświadczenia.. Czy w miejscach przeznaczonych do siedzenia (o ile takie są w danym klubie) albo przy barze temperatura jest ok? I czy przeszkadza to w ogóle komuś jak dziewczyna jest spocona w takim klubie.. Byłam jedynie na wielu koncertach, gdzie temperatura była zabójcza, ludzie mdleli.. ale to chyba nietrafne porównanie bo tam jest zdecydowanie więcej osób + wszyscy ściśnięci tak, że ciało dosłownie przy drugim ciele w tłumie. Pytania mogą wydawać się durne.. ale ja po prostu łatwo się pocę i nie chcę czuć się niekomfortowo lub żeby ktoś krzywo na mnie popatrzył ![]() Idę z grupą znajomych, z którymi nie jestem szczególnie blisko nie chcę czuć się jak odludek tylko fajnie bawić a obawiam się, że będę tak przejęta tym, że się spocę po 20 minutach kiedy inni będą bez problemu się bawić do rana.. lub nie będę umiała się wyluzować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka pytań dot. klubów od totalnego laika
do maja masz czas pojsc na (nawet wiecej niz) parę imprez i nabrac wprawy/znaleźć dobry antyperspirant.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pytania trochę z serii co będzie, gdy odpowiedź może być tylko jedna - to zależy, od znajomych, samego klubu i kilku innych czynników.
Nikt nie będzie ci kazał tańczyć przez całe 6 godzin bez możliwości napicia się czy odpoczynku. Z reguły ludzie rozmawiają, tańczą, skaczą, robią inne dziwne rzeczy. Zresztą najlepiej i tak byłoby się do maja wybrać chociaż na jedną czy dwie imprezy żeby zobaczyć, że nie potrzeba do tego żadnych przygotowań i dziwnych myśli "co sobie pomyślą"
![]() |
#4 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym jesteś pewna, że taki straszny masz problem z potem? Zawsze możesz zgłosić się do lekarza, może coś poradzi. Cytat:
Głowa do góry. Nie każdy musi być duszą towarzystwa. Nie stresuj się na zapas, podejdź do sprawy racjonalnie. Nie do wilków idziesz tylko do ludzi. Do maja możesz sobie wszystko w głowie uporządkować ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W klubach zwykle są napoje typu cola, sprite, fanta a czasami sok np pomarańczowy lub bezalkoholowe drinki np mohito bez alkoholu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wszystkich klubach, do których chodzę normalnie można dostać colę, pepsi itp. oprócz tego niektóre drinki są mega smaczne i alkoholu w ogóle nie czuć. Nie martw się na zapas na pewno będzie fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.