|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co w sobie zmieic?
Witam Was bardzo serdecznie
![]() Dziewczyny czy mogly byscie mi doradzic co zmienic w swoim wygladzie?chodzi mi miedzy innymi o makijaz,fryzure jak i kolor wlosow i wszystko co dodalo by mi pewnosci siebie ![]() Przepraszam za brak polskich znakow ale niestety nie jestem na terenie PL ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co w sobie zmieic?
Masz ładną cerę, kolor włosów wystarczy tylko pogłębić i dać troszke refleksu, ale zeby nie był za ciemny, podkreślić oko brązowym eyelinerem i tuszem, brwi mocniej pomalować brązową kredką, troszke różu na policzki, może jakaś pomadka w delikatnej czerwieni. Widzę, że masz też cienkie włosy, wiec stopniowanie odpada, najlepiej obciąć je na prosto , załączam zdjecie fryzury i makijażu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym zaryzykowała z jakąś grzywka
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie masz ładną buzię i cerę. Zachowałabym kolor włosów, bo jest fajny, ale chyba masz troszkę zniszczone końcówki. Włoski ładne, można je maciupkę skrócić. Zamieniłabym okulary na soczewki
![]() Takiego ładnego kształtu twarzy nie chowałabym pod grzywką - zwłaszcza, że lato idzie a przy cienkich włosach grzywki są bezlitosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jestem za grzywką obojętnie w jakim wydaniu. Generalnie jesteś piękna i naturalna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jestes Bardzo ladna zadbana kobieta, ktora nie potrzebuje wielkiej metamorfozy a jedynie podkreslenia swoich atutow a zakrycia tego co powinno byc zakryte, czyli zdecydowanie rob ciezko prosta grzywke. Wloski masz delikatne z tego co widze na zdjeciu i cienkie, dlatego musisz miec ciezie do ramion, rowniez ciezki by nadac im optyczne objetosci. Pamietaj ze przy wysokim czole bawimy sie z grzywka by po prostu je skrocic, a w wypadku cienkich wlosow, pocieniowane wlosy tylko to bardziej podkreslaja robiac stronki. Kolor hmmm cieple odcienie napewno brazu, moze ciemnego blondu. Unikaj czerwonych reflesow na wlosach. To tyle z mojej strony w kwesti fryzjerskiej.
Aaa i jedynie moge polecic jeszcze suszarko lokowki do modelowania, ktora ulatwiaja prace z wlosami, aa super by bylo gdybys ppodczas modelownaia odbilaja wlosy troszke od nasady ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Też jestem za lekkim podcięciem włosów, Twój kolor mi się podoba, ale tak ja pisze maartucha - nie wybieraj nic czerwonego
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
też jestem za przyciemnieniem brwi i soczewkami!
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa
![]() Niespodziewalam sie tego,a po waszych opiniach az sie lepiej poczulam ![]() Niestety ja mam bardzo niska samo ocene o sobie a dzieki Wam poczulam sie troche pewniej ![]() Jeszcze raz dziekuje z calego serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak mialam kiedys ale to bylo dawno dawno temu,wtedy jeszcze mialam blad wlosy ![]() A o to zdjecie: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za mile slowa
![]() Mam bardza niska samo ocene o sobie a dzieki waszym opiniom poczulam sie troche pewniej ![]() Jeszcze raz dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
- grzywka na bok twarzy
- ciemniejsze, bardziej podkreślone brwi - mocniej wytuszowane rzęsy i myślę , że będzie git ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
-grzywka
-podciąć włoski -zapuścić i przyciemnić brwi -pasowałaby ci jakaś rudość, jasne brązy, ciepły blond |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Grzywka! Mi sie bardzo podobasz na tym drugim zdjęciu
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
grzywka oczywiście
![]() masz ładną buźkę, wszystko masz ładne, ale by sięgnąc ideału radziłabym popracować nad włosami. Próbowałaś kuracji na zagęszczenie włosków? Bo to jeden taki punkt, nad którym mogłabyś popracować ![]() Jak znasz dobrego deramtologa to wybierz się do niego, plus próbuj jakiś swoich sposobów na porost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.