![]() |
#1 |
Lux Mundi
|
CZERWIEC :) Wax, Vatika, ZSK, Effaclar K, Moschino, Nyx, Farmona, Weleda, etc. :)
Do zamknięcia.
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2015-01-18 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC :) Wax, Vatika, ZSK, Effaclar K, Moschino, Nyx, Farmona, Weleda, etc.
hej,
coś u mnie w zamian za: - kępki rzęs - próbki z serii luksusowej FM (niekoniecznie wszystkie ![]()
![]() |
#3 |
Chimay
|
Dot.: CZERWIEC :) Wax, Vatika, ZSK, Effaclar K, Moschino, Nyx, Farmona, Weleda, etc.
coś za
1. Woda brzozowa Isana, przelana do opakowania po mgiełce z Radicalu, pojemność wyjściowa 200ml, ubytek widoczny na zdjęciu. 2. Vatika, Dabur, 300ml, zostało więcej niż pół, mniej niż 3/4 butelki - najchętniej na Amlę jaśminową do włosów blond?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie 5. Effaclar K, 30 ml- ubytek ok 5 ml, ważny 01/14 [ z wymiany, nie używany- dopiero po czasie doczytała na KWC, że to niekoniecznie może być mój faworyt ].
mam poza watkiem nowy balsam wyszczuplająco-antycelulitowy be beauty ![]() zajrszysz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej, zarówno lakier Eveline jak i spirulina są dostępne
![]() w takim razie jesteś chętna na wymiankę? ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- no więc tak jak pisałam w wątku: - lakier - raz pomalowałam nim paznokieć ![]() - spirulina - używana raz (wystarczy odrobina do rozrobienia maseczki)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Biovax do włosów przetłuszczających się, ważny do 12.2012, NOWY. 5. Effaclar K, 30 ml- ubytek ok 5 ml, ważny 01/14 [ cos u mnie ? ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
4. Moschino Glamour, balsam do ciała, ubytek do wytłoczonego wzorku na buteleczce.
1. FARMONA, Ekskluzywny biokrem Blue Lagoon, nawilżająco - ujędrniający, na dzień, SPF10, 25+, zestaw 30 próbek o pojemności 2ml - daje to ilościowo dwa pełnowartościowe słoiczki kremu, ważne 09/2014. 2. FARMONA, Total Regenerist, Krem aktywnie wypełniający zmarszczki, na dzień, SPF15, 45+, zestaw 15 próbek o pojemności 2 ml, co ilościowo daje pełnowartościowy słoiczek kremu, ważne 03/2014. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
chodziło mi o próbki z serii luksusowej - męskie mnie nie interesują
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-06-10 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Vatika, Dabur, 300ml, zostało więcej niż pół, mniej niż 3/4 butelki - najchętniej na Amlę jaśminową do włosów blond.
Lakier do paznokci Revlon, kolor 044, Blue Lagoon, NOWY, starte napisy na buteleczce [ z wymiany, nietestowany przeze mnie]. oblukasz mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za?
1. Biovax do włosów przetłuszczających się, ważny do 12.2012, NOWY. [Mama przyniosła nie ten, otworzyła po swojemu, ot i cała historyja ![]() W wątku mam maskę Bingo Spa,ale możliwa też odlewka maski mlecznej Milla,jeśli byłabyś zainteresowana.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 1. Biovax do włosów przetłuszczających się, ważny do 12.2012, NOWY. [Mama przyniosła nie ten, otworzyła po swojemu, ot i cała historyja ] - wymienię na inną odżywkę.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Milla mi się już kończy,więc niewiele...ale tą co mam w wątku mam jeszcze połowę,więc mogę przelać do całego pojemniczka na mocz
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Aaaaaaaaaa i mam trochę zielonej glinki to mogę odsypać.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za olej kokosowy?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
myślę, że mogę Ci oddać z glinek wszystko co mam, bo i tak przez jakiś czas używać ich nie mogę
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- jasne, nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Biovax do włosów przetłuszczających się, ważny do 12.2012, NOWY. [Mama przyniosła nie ten, otworzyła po swojemu, ot i cała historyja ] - wymienię na inną odżywkę Effaclar K, 30 ml- ubytek ok 5 ml, ważny 01/14 [ z wymiany, nie używany- dopiero po czasie doczytała na KWC, że to niekoniecznie może być mój faworyt
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Milla to tak na sprobowanie,że wstyd mówić,bo mam już na dnie.
Co do Bingo to mogę nawet przelać w opakowanie 200 ml.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
coś u mnie?
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za próbki zapachów?
Z Twojego wisha a rzeczy, których nie ma w wątku- mam mleczko do skóry suchej Neutrogena (baaardzo mocno nawilża), odlewkę bardzo fajnej bezsilikonowej odżywki do włosów tresemme (odlewkę, bo butla fryzjerska 900ml- odlewka może być spora). A jeśli szukasz dobrego preparatu antycellulitowego, to mogę zrobić odsypkę alg do pilingu ze starej mydlarni - mega mocne, mega wydajne, ale na tyle mocne, że lepiej wypróbować, przed szukaniem wersji 500ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
te próbeczki:
*Regal, Boadicea the Victorious - 1,6 ml *Lolita Lempicka, Le Premier - 1,5 ml *Bvlgari, Jasmin Noire - 1,2 ml *Cartier, Le Baiser du Dragon - 0,8 ml *Hermes, Terre D'Hermes- 1,5 ml *Etro, Dianthus - 1,6 ml *L'Artisan Parfumeur, Dzing! - 1ml *Frapin, 1697 - 0,5 ml [ próbka robiona w Missali] *Etro, Messe de Miuuit - 1,2 ml [j/w] i chętnie jedną z FM męską, jeśli masz coś podobnego do Lacoste stay in play red (nie ogarniam numerków :/ ) lub damskiego w typie acqua di gio lub ogródków Hermesa (zwłaszcza śródziemnomorski). A jeśli wszystko nie wchodzi w grę :P to przede wszystkim: *Lolita Lempicka, Le Premier - 1,5 ml *Bvlgari, Jasmin Noire - 1,2 ml *Hermes, Terre D'Hermes- 1,5 ml *Etro, Dianthus - 1,6 ml *L'Artisan Parfumeur, Dzing! - 1ml *Frapin, 1697 - 0,5 ml [ próbka robiona w Missali] *Etro, Messe de Miuuit - 1,2 ml [j/w] ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:14 ---------- spoko loko, jak zasnę, to odpiszę jutro rano ![]() generalnie chciałam poniuchać trochę niszowców, bo mam bardzo ograniczony dostęp, a kota w worku nie lubię kupować :P nie wzgardzę też próbką lolity lempickiej l'eau en blanc- ale szczerze wątpię, żebyś miała bo tego nigdzie nie ma :/ (znaczy znalazłam butelkę za bagatela 70funtów, ale tyle co zapach do przetestowania nie dam :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Chyba się zakochałam :P
[oryginalne próbki] *Bond, no.9, New York - 2 ml *Hermes, Terre D'Hermes- 1,5 ml *Etro, Dianthus - 1,6 ml *L'Artisan Parfumeur, Dzing! - 1ml *Frapin, 1697 - 0,5 ml [ próbka robiona w Missali] *Etro, Messe de Miuuit - 1,2 ml [j/w] *O. Durbano, Amethyste 0,7 ml [j/w] *Amouage, Gold Woman EDP - 1 ml [j/w] *Aqua di Parma, Iris Nobile - 1 ml *Chopard, Madness - 0,3 ml *Amouage, Opus IV - 0,8 ml *M. Micallef, Hiver - 0,3 ml *Diptyque, L'Eau Trois [najnowsza wersja] - 0,5 ml *Regal, Boadicea the Victorious - 1,6 ml *Demeter, Pumpkin Pie - 4 ml *Atelier Cologne, Vanille Insensee - o,3 ml *Molinard, 160 - 0,5 ml *L'Artisan PArfumeur, Bois Farine EDT, o,3 ml *Regal, Boadicea the Victorious - 1,6 ml jeśli gdzieś była opcja więcej/ mniej to chcę mniej :P Ze swojej strony mogę jeszcze zaproponować odlewkę szamponu bezsilikonowego (do tej odżywki fajnej- fajna, bo ja mam po niej włosy lekkie, lśniące i nie wymagające żadnych zabiegów :P) lub jakiś preparat wyszczuplający (nie wiem, czy tylko cellulit Cię interesuje :P) ale to jak z roboty wrócę :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za białą glinkę (mam zieloną poza wątkiem)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś za farmonę blue lagoon z moich kosmetyków? odpisz proszę u mnie. pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.