|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
finanse i rachunkowość na UE w Poznaniu czy transport na Polibudzie?
Tak jak w tytule.. mam problem jaki kierunek wybrać. Dostałam się na Transport na Politechnice Poznańskiej oraz na Finanse i Rachunkowość na wydziale Ekonomii na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu. Tu i tu chciałam iść ale nie liczyłam że dostane się na oba więc teraz mam dylemat co wybrać. Jak myślicie, po czym znajdę lepszą pracę? który kierunek jest trudniejszy?.. Może są tu jakieś osoby które kończyły lub są na danym kierunku.. może pomożecie mi wybrać lub podzielicie się swoją opinią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: finanse i rachunkowość na UE w Poznaniu czy transport na Polibudzie?
Konkretnie to chyba nikt Ci nie powie, zastanów się w czym się widzisz. Poczytaj co można po czym robić, jakie są specjalizacje, czego się będziesz uczyć. Mogę Ci powiedzieć jedynie o FiR (co prawda nie ta uczelnia) ale jak masz jakieś pytania to pisz. pracę znajdziesz zawsze, jak to się mówi. Głównie biurową. Ale czy lepszą, kto wie co będzie za 5 lat i na co trafisz.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: finanse i rachunkowość na UE w Poznaniu czy transport na Polibudzie?
Mój ex TŻ jest na transporcie na PP i nie polecam nikomu, bardzo dużo fizyki, niskie progi.
Ja uważam że lepiej pójść na Ekonomiczny, wieksze mozliwości wyjazdów na programy zagraniczne etc..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.