|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
sentimental animal
|
Całoroczne zwolnienie z w-fu
od razu mówię, że nie jestem pulpetem, któremu nie chce się ruszać, ćwiczę codziennie w domu, chodzę na zajęcia taneczne, rozciągam się. mam wadę wzroku -4 na obu oczach i zastanawiam się, czy to mogłaby być podstawa do zwolnienia z ćwiczenia na wfie?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całoroczne zwolnienie z w-fu
Dzisiaj, gdy soczewki są coraz popularniejsze? ;>
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sentimental animal
|
noszę soczewki od roku
![]() ale okulistka do której chcę pójść o tym nie wie, a mi zależy na tym zwolnieniu i nie będę jej uświadamiać, bo wtedy na pewno mi go nie da ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wadę -5 i ćwiczę(noszę soczewki), więc sądzę, że póki nie masz problemów z np. odklejającą się siatkówka, to nie masz na co liczyć, no chyba że lewe. Bo przecież jak będzie chciała zrobić kontrole, to zobaczy, że masz soczewke w oku.
"od razu mówię, że nie jestem pulpetem, któremu nie chce się ruszać" Nie ważne jak wyglądasz, ale z tego co piszesz to właśnie nie chce Ci się ruszać, w szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Oj, ja akurat dobrze rozumiem, o co chodzi z tym WFem
![]() Generalnie nie pochwalam kombinowania, ale wiem, że nie każdy lekcje WFu mogą być męczące i nudne. Ja przez większą część zajęć zastanawiałam się, co ja tam robię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też chodziłam na różne zajęcia sportowe dodatkowe, a na wfie się zawsze nudziłam. U mnie wf to była właśnie w większości siatkówka, do tej pory nienawidzę tego sportu. Nauczyciele często nawet rozgrzewki nie zrobili tylko zlecali jakiejś dziewczynie która na jakieś Sksy chodziła. A najbardziej mnie wkurzały egzaminy w parach albo w czwórkach gdzie ocena często zależała od tego na kogo popadnę a nie od tego co umiem i ile czasu na to poświęcam. Wolałabym chyba mieć zwolnienie z wfu. Dopiero w 4 klasie miałam wf z facetem który co zajęcia wymyślał nam fajne ćwiczenia, zajęcia sportowe: sporty grupowe, ćwiczenia siłowe, fitness i nawet elementy samoobrony i nie było nudy. Tylko fanki siatkówki nie były zbytnio zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
sentimental animal
|
byłam wczoraj u okulistki i mam zwolnienie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja nie widze na jedno oko lewe ma 3+ jestem pulchniejsza ale normalnie cwicze u mnie cwiczą też w okularach i nie widzą przeszkód ale ja się boje że jakbym dostała piłką w twarz szkła moga wybic ci oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.