![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nie mamy gdzie uprawiac seksu... : (
Witam mam problem nie mamy gdzie z moim TŻtem sie kochac... u mnie w domu zawsze ktos jest a u niego to juz wogole w lato sobie radzilismy i uprawialismy seks w plenerze no ale teraz nie da rady... macie moze jakis pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mamy gdzie uprawiac seksu... : (
Mamy wam hotel wynająć czy jak?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zmień tytuł bo uprawiać to można marchewkę
![]() co do pytania, to hotel, motel, auto, plener ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Albo toaleta w klubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam pomysł - albo poinformuj rodzinkę, że potrzebujesz prywatności i prosisz, by nikt Wam nie przeszkadzał (nie ma wchodzenia po ołówek, książkę) albo instalujesz zamek w drzwiach.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli macie to samochód. Jeśli nie macie to macie problem.
Hotel, lub własne łóżko o ile nikt wam nie wchodzi do pokoju (moi rodzice to fajni ludzie, szanują moją prywatność i moją intymność, lubią Tż, wiedzą, że jesteśmy odpowiedzialni i... jak jest Tż nikt nie wchodzi do pokoju, ja mieszkam na piętrze rodzice na parterze w domku jednorodzinnym)
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak łóżko skrzypi to się kołderkę daje na podłogę. A jak w domu są ludzie to się mówiąc wprost: nie drze mordy ![]() I warto sobie muzyczkę puścić. Nie głośno. Tak delikatnie. To wystarczy na zagłuszenie westchnień i jęków, a z uchem przy drzwiach nikt nie siedzi przecież.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Oj tam dźwięki, to akurat nie jest problem, wiem co mówię
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
drzwi na klucz... głośniej muzyka i po problemie. A jak ktoś zapuka to nie koniecznie musicie słyszeć przy głośniej muzyce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
By zagłuszyć dźwięki, np. wspomniane skrzypiące łóżko, to wędruje się na podłogę bądź biureczko. Jeśli zaś chodzi o "te" dźwięki, to albo robi się to cichcem, albo włącza muzykę lub podgłaśnia telewizor, albo po prostu się nie czai i robi swoje, bo wiadomo, że gdy dwoje ludzi chce być sam na sam, to rzadko kiedy oglądają znaczki
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
moj problem jest podobny, tez nie mamy sie gdzie kochaz z Tz.. u niego odpada m ogole, mieszka w bloku, pokoj dzieli z bratem, a na dodatek w pokoju nawet nie ma drzwi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos Wam się słabo chce skoro nie macie pomysłu
![]() No troszkę wyobraźni,przecie tu nikt Wam lokum nie załatwi. Chyba ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abstrahując od tego, czy są dorośli i czy są ze sobą długi itd. itd. to jednak gdybym ja była w domu, a ktoś bez żenady by sobie za ścianą seks uprawiał i kompletnie się z tym nie krył, to nie byłaby to dla mnie komfortowa sytuacja. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że ten seks uprawiałoby moje dziecko - tym bardziej byłabym zniesmaczona. Seks jest dla ludzi, ale szanujmy tez innych domowników. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
patrząc na nick autorki ma 20 lat rocznikowo ;/ ej sorry ale co to za rady typu : zainstaluj sobie klucz, wlacz tv itp ;/ nie mieszka sama ale pewnie z rodzicami więc odrobinę szacunku to raz, dwa: każdy musiał sobie jakoś radzić, odłóżcie kasę i raz na jakiś czas wyjeżdżajcie sobie pon namiot/domek na 2 dni i się wyszalejcie. Każdy to przechodził ale gdyby mój 20 letni brat powiedział mi" sorry siostra ale nie wchodź do pokoju bo .. i tu się kłania ukryty sens " to chyba bym go wyśmiała. Nie tylko on mieszka w tym domu, bez przesady a poza tym to kwestia szacunku do rodziców.... poza tym co najważniejsze: nie mamy waszego rozkładu dnia, rozplanowania domu i innych danych by coś radzić więc sorry ale ten temat ogólnie jest dla mnie bez sensu bo jest retoryczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
" sorry siostra ale nie wchodź do pokoju bo .. i tu się kłania ukryty sens "
jak wy lubicie wszystko upraszczać :P ZA MOICH CZASÓW, tj kiedy brat miał nie wiem 22 lata? Ja te 12-14 wyciągał mi rower z piwnicy i dawał 10 zł na lody dla mnie i koleżanki ![]() ![]() A tak gdybym miała z nim pokój i teraz mnie poprosił o "jeden wieczór intymności" nie sądzę bym robiła jakikolwiek problem. Kwestia dogadania się.
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szanować trzeba wszystkich, oczywiście, ale trzeba też wykazać się odrobiną zrozumienia. Gdybym była mamą, to wolałabym, żeby moje dziecko hałasowało z chłopakiem/dziewczyną w bezpiecznym domu, niż miałoby się szwędać po hotelach, lasach i namiotach.
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Ja wolałabym jednak nie wiedzieć, w którym momencie moje dziecko uprawia seks..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wyjazdy pod namiot, super... seks 4-5 razy do roku zapewniony ![]() Moim zdaniem autorko jak masz normalnych rodziców to wystarczy zamek w drzwiach. No i jakaś delikatna muzyczka + jak najcichsze zachowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
rapifen co innego prosić o jeden wieczór dla siebie a co innego współżyć gdy za ścianą jest cała rodzina. Poza tym ty miałaś dobrze, bo i różnica między Wami duża a między mną a moim bratem 3 lata ledwo i jakoś nie widzi mi się siedzenie w kuchni 2 h bo brat chce się kochać z dziewczyną. Kompromis jak najbardziej ale bez przesady.
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Ja też nie ;/ ale już pisałam, co innego gdy nikogo nie ma w domu ale gdyby mi dziecko w twarz dało znać żeby dać mu dzień wolnego bo ono chce sobie współzyć z chłopakiem wyśmiałabym je. To mój dom czy jej/jego? Rodzic zawsze będzie panem domu i to dziecko ma się dostosować a nie na odwrót co do seksu "4-5 razy do roku", wybacz ale jak ktoś chce współżyć co dzień niech sobie wynajmie mieszkanie, takie uroki młodości że nie wszystko jest na wyciągnięcie ręki tylko trzeba pewne rzeczy zaakceptować. A potem się to chociaż fajnie wspomina. Edytowane przez Madelaine87 Czas edycji: 2010-01-11 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Tak samo Twój, jak i jej/jego. A jak dziecko się nie dostosuje, to co? Wyrzucisz je?
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nie, jego ale moje " w sensie rodzica" i dziecko pewne rzeczy musi przeżyć, może jeszcze mam pozwolić by dziewczyna/chłopak przychodził codziennie, niech sobie jeszcze robią śniadanie, kolacje do lóżka i co jeszcze? dziecko póki mieszka z rodzicem musi się dostosować i z tym nie ma dyskusji, współżycie to też dojrzałość a jak ktos owli tez dorosłośc, skoro chcą wykazywać ją w pełni bo nie mają gdzie się kochac niech się wyprowadzą ale mi byloby wstyd kochać się gdy za ścianą są rodzice tym bardziej w takim wieku. Teraz mieszkam sama od 2 lat, mogę robić co chce ale gdy mieszkałam z matką z czystego szacunku nie kochałam się z chłopakiem gdy ona była w domu. Najwyraźniej niektórzy nie rozumieją co to szacunek dla rodzica. Druga sprawa to to ze rodzic może być fajny, wyluzowany ale ma być rodzicem a nie kumplem które takie ekscesy traktuje jak coś luxnego. Szacunek do rodzica musi być.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wyprowadzic sie na swoje .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cóż, skoro nie macie gdzie, to nie uprawiajcie. Albo jak paula radzi, idźcie na swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Z tą jazdą "na maksa" może faktycznie lekko przegięłam
![]() ![]() Madelaine, ależ nikt nie wymaga od Ciebie takich poświęceń. Zresztą, zrobisz, co uznasz za stosowne. To będzie Twoje dziecko, Twój dom i Twoje zasady. Rodzic powinien być rodzicem, autorytetem, masz rację. Czy jednak to, że nie widzi nic złego w tym, że jego pociecha z kimś się spotyka i kocha czyni z niego luzaka kumpla? W domu powinny być jakieś zasady, to też prawda, ale nie może być bezwzględnego zamordyzmu. Dla mnie, to chore. Chyba lepiej jest czasami trochę spasować i zaufać dziecku, niż zabronić i stracić z nim kontakt.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a ktoś mówi o zabranianiu współżycia? nie. Chyba młodziutka jesteś coś mi się wydaje. Są granice których się nie przekracza. Jak chcą współżyć niech ida na swoje/ wynajmą pokój/ jadą gdzieś na weekend. Jak będziesz rodzicem pewnie będziesz inaczej na to patrzeć.
Poza tym nie można mieć wszystkiego od razu. Takie "kombinowanie"-co tu zrobić by pobyć samemu- może być fajne, seks w plenerze, pod namiotem, na wyjazdach- za młodu najlepiej się wspomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ' Mamo, weź nie wchodź między 18 a 20 bo chcę zrobić dobrze mojemu X ' ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Oh bez przesady. Moim zdaniem jak się chce to się da
![]() Na szybie w drzwiach pokoju można powiesić plakat, włączyć muzykę, ukryć się pod kołdrą i cieszyć się sobą, kiedy rodzice oglądają ulubiony serial. Stanowczo moim zdaniem przesadzacie - "wyprowadźcie się na swoje" - no żeby to w tym kraju było takie łatwe - jak kawalerka w większym mieście kosztuje 1500zł, a minimalna płaca 1200zł netto a dodatkowo młodzi ludzie często jeszcze się uczą. Mają wybierać między szkołą a seksem? No i co z parami, które są już po ślubie, ale mieszkają z rodzicami (ze względów finansowych z pewnością). Seks nie jest najwazniejszy - to jasne, ale co ma szacunek do rodziców do uprawiania go? Przecież można coś wymyślić i cieszyć się sobą w subtelny i niezauważony sposób. Madelaine87, piszesz, że nie chcesz siedzieć 3 godziny w kuchni. Jeju, to nie masz własnego życia? Brat Cię prosi, że tego i tego dnia chce pobyć trochę z dziewczyną sam na sam to tak trudno z sympatią kupić wino tego wieczoru i wpaść do koleżanki, wybrać się na zakupy, do kina? Kiedyś by się pewnie odwdzięczył. W liceum kombinowałam z moim ówczesnym facetem jak mogłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.