|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja szafa na Youtube :-)
Na kanale Youtube zamieściłam na razie 2 filmiki z ciuchami, które posiadam. Zaznaczam, że niczego nie wyrzucam. Wciąż noszę rozmiar xs, s, czasami m - zależy od firmy.
Część 1 http://www.youtube.com/watch?v=DJK5UdjEuZw Część 2 http://www.youtube.com/watch?v=mroZJE43xuo Część 3 za jakiś czas.. Biżuteria http://www.youtube.com/watch?v=FvE24FZB8hA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szafa na Youtube :-)
troche dziwny watek...:|
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie obraź się ale ubrania są po prostu brzydkie i niemodne... no i co że jest ich dużo? Miałabym pewnie tyle samo jak i nie więcej gdybym nie odświeżyła kilka lat temu garderoby i nie powywalała wszystkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja radzę zastanowić się co Ci się podoba z tych ubrań. Resztą oddać potrzebującym lub schować głęboko w szafie. Nie obejrzałam do końca filmiku pierwszego bo szczerze mówiąc nie było na co patrzeć. Zauważyłam dwie fajne bluzki - czarną w białe groszki i z myszką miki, zdaje się, że granatowy golf też był ok.
Part 2 - zwróciłam uwagę na czerwoną kurtkę, jasny płaszczyk, czarną szmizjerkę, bordową bluzkę z guzikami przy biuście (NY?), czarny sweter z guzikami. Polecam odwiedzić http://looklet.com/. Możesz tam poeksperymentować. Wg. mnie nie masz konkretnego stylu. Po Twoich ubraniach wnioskuję, że kupujesz pod wpływem chwili, a potem nie masz do czego ich zestawić. Polecam remake szafy.
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2009-09-09 o 19:30 Powód: link nie działał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczęta.
Ubrań pod wpływem chwili nie kupuję, może robiłam to z 10 lat temu. Nie pędzę uparcie za modą, ale w tych ciuchach czuję się po prostu wygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tylko zastanawia mnie jedno ... czemu te filmiki miały służyć ??
Wątpie żeby ktokolwiek to obejrzał do końca... bo to jest po prostu śmiertelnie nudne!
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
W tym niebieskim futerku i sukience ala wąż też się czujesz wygodnie?. Może warto zastanowić się kiedy kupowałaś te ubrania. Gust przecież się zmienia a i pewne trendy też. Sama nie podążam za modą, ale odświeżam swoją szafę. Z klasyków np. jeszcze z dzieciństwa mam taki malutki kardigan, który kiedyś był moją kamizelką. Jest dobrze zachowany, wygląda jak nowy. Uwielbiam go i jak pasuje to dodaje do zestawu. Patrząc na niektóre ubrania z Twojej szafy miałam wrażenie, że one po prostu swoje już przeżyły i trzeba je zastąpić nowymi. Jednak najważniejsze, żeby ubrania się Tobie podobały. Jestem szczerą osobą zarówno w życiu jak i na forum dlatego potraktuj to proszę jako zwyczajną dobrą radę a nie chęć docinki.
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2009-09-09 o 20:36 Powód: ostatnie dwa zdania - dopisek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja się tylko zapytam : jaki to ma cel i sens ?
nie obraź się ale no naprawde pojedyńcze ciuchy z tej "kolekcji' się do czegoś nadają.. reszta to przejedzone ( i ochydnie krótkie w kwestii bluzek) fasony sprzed ponad 10 lat - tak dokładnie sprzed ponad 10 bo tak to mniej wiecej na przełomie podstawówki i gimnazjum mojego się chodziło ( a chodziło się tak bo tylko to produkowali - czyli króciutkie bluzeczki, spodnie z dziwnym stanem bo teraz wysoki stan to co innego niż wtedy, jakieś koraliki i bzdety na wszystki, koszule bez wcięcia w talii...) moim zdaniem w tych ciuchach może się czuć dobrze tylko ktoś kto chce być szarą smutną myszką i boi się pokazać ludziom a raczej boi się pokazac tego jaki jest i fakt - gdybym ja nie robiła porządków w szafie co pół roku to pewnie też bym mogła pokazać taką "kolekcję" ale póki co dzięki wymianom "badziewiaków" i zostawianiu klasyków mam większą kolekcję porządnych ( no te bluzeczki nie oszukujmy się nie są z najlepszej jakości materiałów, porozciągane są i to widać) ciuszków chociaż w ciągu sezonu kupuje no może z 10 - 15 sztuk ubrań
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
sory, ale 90% tych ubrań bym wyrzuciła/oddała
rozwaliła mnie bluzka z napisem ARMARI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Komplikatorka
|
Filmiki usunięte... to się naoglądałam :P
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chyba dziewczynę porządnie zdołowałyście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze ja również się spóźniłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ooo i ja nie zobaczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.