|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czuć się urażonym, czy to codzienność?
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czuć się urażonym, czy to codzienność?
Nie, to nie codzienność.
Następnym razem idź do lekarza, nie do lekarki. Mężczyźni raczej nie walą takich kretyńskich tekstów, w rzyci to mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
trafiłaś po prostu na"nawiedzone lekarki"
następnym razem zasięgnij opinii w internecie na temat lekarza do którego sie wybierasz wbrew pozorom jest wielu dobrych , kompetentnych lekarzy Ty miałas po prostu pecha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() następnym razem przed wizytą popytaj koleżanki czy mogą ci polecić dobrego lekarza albo poczytaj opinie w internecie na temat lekarzy w twojej okolicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja chodzę tylko do ginekologów - facetów
są o niebo delikatniejsi od kobiet i wydają się tacy bardziej kompetentni
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pierwszą panią, poleciła mi mama, natomiast drugą - ciocia. Cóż. Na następną wizytę zapisałam się już do pana. Obiło mi się o uszy, że są bardziej wyrozumiali oraz delikatniejsi, zresztą tak jak piszecie. Obecnie przyjmuję dwa leki dopochwowe, lecz nie wiem czy w jakiś sposób mi pomogą, ponieważ lekarka słuchała mnie jednym uchem, chcąc przerwać każde moje słowo, zaraz po usłyszeniu wypowiedzianego przeze mnie zdania ' podczas współżycia ..'. Szanuję osoby uprawiające seks tylko i wyłącznie po ślubie jednak nie należy negować ludzi, nie praktykujących takich zasad. Mam nadzieję, że nie zawiodę się panem
![]() Edytowane przez Oliwia93 Czas edycji: 2012-06-19 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zuy mod
|
Na tym forum jest wątek gdzie dziewczyny polecają ginekologów ze swoich stron. Zajrzyj.
![]() Gdyby ktoś wyjechał mi takim tekstem dostałby w pysk, naprawdę ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dwa razy z rzedu trafiłas na lekarza-dupka ?
Aż dziwne, a nastepnym razem odezwij się i nie pozwól na takie uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
O właśnie nie pozwalaj sobie na takie uwagi. Jestes pacjentem i poniekąd klientem
![]() Ja tez zawsze chodzę do facetow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No niestety, mam pecha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
To raczej nie codzienność tylko nawiedzone lekarki.
Współczuję dwa razy trafić na takie lekarki. Lekarz to lekarz,nie ma prawa Ci wytykać Twoich prywatnych decyzji bądź nakazywania swoich wizji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze idąc do ginekologa szłam do kobiety (akurat facet nie ma pochlebnych opinii) i nigdy nie spotkałam się z żadnymi uwagami. Nieprofesjonalizm i brak szacunku totalny ze strony tych lekarek, na które Ty trafiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Tylu ginekologów odwiedziłam i nigdy nie spotkałam się z takim podejściem ... SZOK.
Byłam i u mężczyzn i kobiet, nikt nigdy nie robił takich uwag, pierwszy raz byłam w wieku 16lat więc też młodo... Zastanawiam się tylko, dlaczego nic nie powiedziałaś na takie odzywki? Ja bym od razu odpowiedziała, że absolutnie nie zyczę sobie takich komentarzy, mam prawo robić co chcę i nic jej do tego. Pewnie znając moje podejście złożyłabym jeszcze na nią skargę ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
KOBIETA ginekolog to najgorsza rzecz pod słońcem. Nigdy nie słyszałam o żadnej dobrej (choć pewnie zdarzają się wyjątki ,ja takich nie spotkałam)...są albo stare i zazdrosne albo muszą się wyżyć na młodych dziewczętach. Ta Pani to niekompetentna nienormalna baba. Nie wiem czy poszłaś do niej prywatnie czy nie, ale jeśli dałaś jej pieniądze za wizytę oj...kłóciłabym się. Szkoda ,że nie przyprowadziłaś do niej rodzica po tej wizycie gdy miałaś 17 lat. Może to by ją obudziło. Lekarz ma leczyć, doradzać a nie komentować pacjentów. Zwłaszcza ginekolog. Nigdy więcej już do tej kobiety nie idź i nie polecaj jej nikomu. Szczerze polecam Ci mężczyznę. Są o wiele bardziej delikatni, spokojni, wyrozumiali. Popytaj o takiego który ma dobrą reputacje. Wg mnie to męski zawód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze, to nie jesteś już dziewczynką.
![]() ![]() Ja w Twoim wieku wyszłam za mąż i nie wyobrażam sobie, żeby ginekolog kwestionował moją dojrzałość do współżycia, czy czegokolwiek ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja chodzę do lekarzy - facetów... co prawda mój ostatni też mi coś powiedział co nie do końca mnie zadowoliło ale m.m mi wytłumaczył że on odebrał by te słowa inaczej
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Nie chodzi sie do babek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Do lekarza kobiety poszłam tylko raz miałam wtedy z 13 lat i byłam z mamą bo wylądowałam w szpitalu z okresem 2 tyg. Nigdy w życiu nie zapomne tego babska. Niemiła, niedelikatna wręcz mnie szarpała. Wypisała leki z wielką łaską. Od tamtej pory nigdy więcej. Faceci raz, że delikatniejsi , dwa łatwiej jakoś mi się rozebrać przed facetem niż kobietą, a trzy- jeszcze nigdy nie spotkałam nie miłego lekarza-faceta- ginekologa. Wiem co mówie- w życiu nie pójdę do kobiety.
Koleżanka miała podobną sytuację z głupkowatymi komentarzami na temat współżycia w wieku 20 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Takie zachowanie lekarzy jest bardzo nie na miejscu. Trafiłaś na wyjątkowo złośliwe i aroganckie lekarki. Nie należy natomiast od razu uogólniać, że ginekolog to męski zawód. Ja byłam u kilku ginekologów. Od paru lat jestem wierna jednej lekarce, którą wyszukała mi... mama
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2012-06-21 o 13:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Oliwia, zatkało mnie to, co napisałaś
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.