|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Antypespirant -SUPER DEO -REUTTER
Dziewczyny czy ktoras z was go stosowala czy faktycznie jest on az tak skuteczny ?
Wiecie straszny mam problem z pachami i zwykle antypespiratny jakos sie nie sprawuje i sobie nie radzi ! czy mozecie co o tym napisac?
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Antypespirant -SUPER DEO -REUTTER
Ja go mam,ale nie polecam.Moim zdaniem jest kiepski.Jest twardy jak skala,trzeba go zwilzyc woda i naniesc na skore pod pachami.Niec sie po nim nie lepi ani nie brudzi i chyba to jedyne jego zalety,bo raczej kiepsko chroni przed poceniem sie.Jeszzce jeden plus,starcza rzeczywiscie na dlugi,dlugi czas.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja także go kupiłam zachęcona i ceną i wydajnością jednak jako antyperspirant się wogóle u mnie nie sprawdził , jakbym wogóle niczego nie używała, oddałam go bratowej , która twierdzi, że u niej sprawuje się b.dobrze- więc od czego to zależy naprawdę nie mam pojęcia
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
hmm a czy ktoras z was moze mi polecic jakis naprawde dobry antypespierant ?ktory nie brudzi.bo jesli faktycznie mam wydac 17 zlotych na cos co nie dziala to raczej bede sie rozgladac za czyms innym
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
w antyperspiranty ja nie wierzę. Z Wizażu dowiedziałam się o płynie "Antidral" i muszę powiedzieć, że żaden drogeryjny specyfik nie dorasta mu do pięt. Co prawda to nie jest antyperspirant, lecz lek ,ale na nadmierne pocenie antyperspiranty chyba niewiele zdziałają. Cena przystępna- 14 zł, w dodatku wystarcza na kilka miesięcy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
mam go. wczoraj go uzylam i do poznego wieczora bylam swieza i pachnaca, chociaz duzo chodzilam i w ogole. dzisiaj uzylam i nie sprawdzil sie za dobrze. chociaz oczywiscie nie bylo az tak zle, jak bym niczego nie uzyla. takze nie polecam, bo nie chroni wystarczajaco.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
no tak ,tylko tego nie używa się jak antyperspirant,bo nim nie jest(!) ale tak jak Etiaxil-czyli na noc, a rano się zmywa !. Jeśli się nie zmyje, to może odbarwiać ubrania,
Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2005-08-28 o 21:03 Powód: niedopatrzenie |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Yhy antidralu nie używa się w ciągu dnia, najelpiej na noc i rano zmyc.
Tylko uważajcie jak wieczorem ogolicie pachy i posmarujecie antidralem "możecie wyjść z siebie" hihi :P A tak po swojsku moze piec i to nawet bardzo ;P A raczej swędzieć. A ja mam problem, gdyż prawa pacha poci mi się bardziej, niż lewa. Lewa praktycznie wogole, a prawa...yhh..
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=6499
super deo to nie to samo co antidral. to jest jakis mineral. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tak, trzeba na pewno się najpierw umyć, a potem "nałożyć" na wilgotną skórę. Używam go od tygodnia i nawet po całym dniu nic nie czuć. Ale TO NIE JEST ANRYPERSPIRANT. To jest środek, który neutralizuje/uniemożliwia rozmnażanie się bakterii, które rozkładają pot, który potem brzydko pachnie.
Także jeśli coś czujemy, to ponownie nałożenie środku nie pomoże. Po prostu trzeba się umyć. Nie każdy to robi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

pozdrovionka