|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dziwne przeczucie odnośnie pracy ;/
Hej dziewczyny jakiś czas temu pisałam tutaj o pracy a właściwie o tym że ciągle mnie zwalniają pracodawcy. Teraz ok. 2 tyg temu rozpoczełam nową pracę i nie wiem czemu ale znowu mam przeczucie że coś jest nie tak, że chcą mnie zwolnić i chyba to zrobią. Nikt nic nie mówi ale ciągle mam to okropne przeczucie, dokładnie takie samo jak przed ostatnimi dwoma zwolnieniami. To przedostatnie zwolnienie było dla mnie dosyć dużym szokiem bo szefostwo nigdy się na mnie nie skarżyło, klienci tak samo a tu nagle bum! i zostałam zwolniona
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2012-06-29 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dziwne przeczucie odnośnie pracy ;/
Cytat:
Zmień sposób myślenia! Pewnie pod wpływem przeszłych doświadczeń obawiasz sie zwolnienia i podświadomie przyciągasz do siebie porażki. Jeśli napełniasz swój umysł negatywnymi myślami, to Twoja podświadomość sabotuje Twoje wysiłki. Uwierz w siebie, zakoduj sobie w podświadomości, że jesteś cenionym, kompetentnym pracownikiem i oczywiście staraj się jak najlepiej wykonywać swoje zawodowe obowiązki. Pracuj także nad poczuciem własnej wartości. Powodzenia!
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dokładnie tak jak pisała poprzedniczka!
Uwierz w siebie. Twój stres na pewno jakoś przekłada się na otoczenie i możesz być przez to gorzej postrzegana. Pamiętaj, też, że ludzie nie lubią gburów. nie musisz być na siłę miła, po prostu myśl pozytywnie. Może warto nawet porozmawiać z szefem o tym, czy jest zadowolony z Twojej pracy, czy moze powinnaś coś poprawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jak się widzisz - tak i ciebie widzą. ot co. tak wygląda dzisiaj świat
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Przczytałam Twoje poprzednie wątki i wniosek mam taki; DZIEWCZYNO SKOŃCZ SIĘ NAD SOBĄ UŻALAĆ ogarnij się i zastanów się jakiej pracy szukasz.
Pracodawcy zwalniają Cię z TWOJEJ winy!!! Skoro mówisz ,że rozumiesz a potem cały czas popełniasz te same błędy to nie ma się co dziwić,z nikt nie chce marnować czasu i energii na osobe niereformowalną. Poza tym jak to już Ci parę osób napisało ...strzelasz sobie samobója w pracy do której SAMA SIĘ ZGŁOSIŁAŚ i od początku pier*&^%$# że to praca nie dla Ciebie itd. Skoro nie jesteś pewna jakiegoś zajęcia to nie przyjmuj zatrudnienia a jak już musisz przyjmować to wykonuj swoją pracę dobrze. Częste zmienianie pracy źle wygląda w Cv,a niektóre firmy kontaktują się z poprzednimi pracodawcami. Warto abyś o tym pomyślała! Po prostu kiedy zaczynasz pracę na danym stanowisku doinformuj się jakie panują zasady w firmie ,jaki jest zakres Twoich obowiązków i pamiętaj,ze to przede wszystkim TOBIE powinno zależeć na pracy...w kolejce na Twoje miejsce naprawdę czeka wiele osób i nie trzeba w tej chwili długo szukać. Zamiast rozczulać się nad sobą,że jesteś beznadziejna itd. zacznij działać i robić coś ze sobą...moje właśnie jakieś szkolenia z asertywności czy szkolenia z obsługi klienta lub technik sprzedaży (skoro chcesz w tą branże iść).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.