|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cheryl Cole Style Fashion
Witam
![]() Nie wiem czy jest już taki wątek na forum modowym, ale postawiłam go założyć, ponieważ lubię styl ubioru Cheryl Cole, która jest piękna kobieta i zawsze ma fajne fryzury. Chociaż uważam, ze czasem przesadza z ilością tapety na sobie to i tak jej ubiór zawsze trafia w mój gust. Nie raz ma fajne połączenie kolorów na sobie oraz zabójcze szpilki. A także podobają mi się jej piosenka a ostatnia piosenkę Call me name z jej najnowszego albumu po prostu uwielbiam słuchać i szczególnie ćwiczyć przy niej, jest taka energetyczna. Więc, zapraszam wszystkie dziewczyny, która lubią Cheryl o dyskusji o niej i jej poczuciu stylu.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cheryl Cole Style Fashion
Uwielbiam Cheryl, jej piosenki, urodę, styl.. Już od kilku lat, a dokładniej od czasów wydania singla "3 Words", więc cieszę się, że wreszcie powstał wątek na jej temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Szczerze...nie przepadałam za nią. Wydawała mi się...hmmm jakby to powiedziec...no nie zachwycala mnie po prostu. Ale teraz spodobala mi sie jej nowa piosenka i zmienilam troche o niej zdanie
![]() Podobalo mi sie jak spiewala razem z Girls Aloud. Szkoda, ze zespol sie rozpadl. Kiedys czytalam, ze glownym powodem byly za duze wymagania dziewczyn. Najgorzej bylo z fryzjerami....na tym tracili fortune . Ciekawe czy to prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Najnowsza piosenka Cheryl-Call me name jest według mnie jej najlepsza piosenką, ale lubię też inne jej piosenki: fight for this love, promise this, parachute i 3 words. W sumie tak myślę i chciałabym wyglądać jak ona i aż się dziwię, ze ten jej były mąż ją zdradzał z jakimiś prostytutkami i nie tylko. Nigdy nie zrozumiem jak mężczyźni mogą zdradzać takie piękne kobiety. Widocznie faceci już tacy są i jak tu w nich wierzyć
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ech, też trudno mi to zrozumieć.. Tak samo zdziwiłam się jak Tony Parker zdradził Evę Longorię, która też według mnie jest piękną kobietą.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I nie tylko Evę, którą i ja uważam za piękna kobietę. Ponadto były maż zdradzał też Halle Berry i mogłabym wymienić kilka innych pięknych kobiet, których mężczyźni nie doceniali to co maja. Ja już sama nie wiem czy tez miedzy innymi przez to nie mam lekkiej obsesji, że mój Tż mnie zdradzi z jakaś inną. Kiedyś czytałam artykuł o zdradach, ze mężczyźni zdradzają swoje partnerki najczęściej z kobietami dużo mniej atrakcyjnymi niż ich żony. Więc, taki morał z tego, że niektórzy faceci (są wyjątki rzecz jasna)maja nie równo pod sufitem i przewracają im się w główce nie raz.
P.S. uwielbiam tego dłuższego boba Cheryl, sama mam podobnego ![]() Ale Cheryl ma taka ładną twarz, ze ładnie wygląda w każdej fryzurze i tego jej właśnie lekko zazdroszczę ![]()
Zaręczona z ukochanym TŻ od 2014 roku ![]() Edytowane przez Dzejd Czas edycji: 2012-06-26 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.