|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka klinika - pomóżcie wybrać!
Witam wszystkich.
Jestem przed zabiegiem. Zdecydowałam się na Klinikę dr A. Sankowskiego - sporo czytałam na forach, że są profesjonalni i ogólnie polecani. Bardzo proszę o opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka klinika - pomóżcie wybrać!
Cytat:
![]() Jakoś dziwnie często ostatnio spotykam to nazwisko w pierszym poście użytkowniczek ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
no ja na różnych forach czytałam coś wręcz przeciwnego
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja wybrałam klinikę dr Ibrahima z Poznania. Nie żałuję, jestem b. zadowolona. Profesjonalizm, doświadczenie i fantastyczna atmosfera.
Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja też się spotkałam z pozytywnymi opiniami o Sankowskim, choć sama się jeszcze nie zdecydowałam. Moja koleżanka robiła piersi w Szczecinie
i jest mega zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wczoraj w klinice akurat była Pani na poprawkę nosa po Sankowskim...
Mnie się jego prace nie podobają, przejrzałam kiedyś nosy wszystkich uczestniczek "Chcę być piękna" i były na jedno kopyto niezaleznie od rysów twarzy, niekiedy gorsze niż przed operacją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No ja jestem właśnie na etapie rozmyślania o klinice Artplastica w Szczecinie,czy któraś z was miała tam robione cycunie? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Byłam w klinice Artplastica w Szczecinie i również u dr Bieńkowskiego
w Bydgoszczy i idę w zaparte, że Sankowski wygrywa ;-) Jutro operacja - trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
wygrywa, ale w czym?? w wystroju wnętrza kliniki?? czy wysokości opłat za konsultacje??
powodzenia życze jutro ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz kto teraz operuje w imieniu Pana dr ![]() ślicznaanetko życzę by tak zostało- tzn byś nadal była śliczna ja kciuki będę trzymać- bo Ci się to przyda
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Eh dziewczyny mówcie co chcecie.....
Nie interesował mnie wystrój wnętrz ![]() Nigdy nie byłam taka szczęśliwa i wierzcie mi na każdego polecanego lekarza coś tam mi mówili, ale dr Sankowskiego gorąco polecam. Operację przeprowadzał razem z dr Lembasem i nie powiem wam, kto ciął, a kto implanty wkładał bo nie widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakie będziesz mieć szwy to zobaczysz za pół roku- teraz za wcześnie jeszcze na ich ocenę. Zresztą na jakąkolwiek ocenę tego co wyszło jest jeszcze za wcześnie. Oczywiście gratuluje , że jesteś zadowolona. I życzę by piersi ułożyły się ślicznie i jak należy. Ja tyle szczęścia nie miałam- a Ci lekarze potem umyli ręce od tego co mi zrobili ![]() A tak precyzując na koniec- dr Sanowski nie operuje już od ładnych kilku lat. Spytaj- a przekonasz się że nie zaprzeczą. Operatorem jest osoba która w papierach wpisana jest jako asystent. Tzn teraz może wpisują już to inaczej-ja miałam wpisane właśnie tak. Pozdarwiam.
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-21 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Tak jak sugerowałaś odczekałam jeszcze trochę i bacznie obserwowałam zmiany.... Strasznie mi przykro, że Twój biust nie jest idealny.
Pewnie może być tysiąc powodów, dlaczego wyszło u Ciebie jak wyszło. Może nawet to nie zależało od tego duetu. ![]() Ja będę chwaliła ich po stokroć - sama zobacz. (szwy + całość) Poza tym.... powiem szczerze, że pamiętam dokładnie jak usypiali mnie i widziałam przygotowanego do operacji dr Lembasa i dr Sankowskiego. Operowali mnie razem na 1000% a jestem klientką jakich tysiące..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No, no....
ładniuchne cycunie slicznaagatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
A ja mogę szczerze polecić klinikę Malia. Robiłam tam operację nosa. Zanim wybrałam klinikę przewertowałam internet i przepytałam znajomych, to chyba najlepszy sposób. Nie bardzo mam zaufanie do lekarzy „medialnych”, sama pracuję w mediach i wiem jak się wybiera gości do programu. Nie musi to być wysokiej klasy specjalista, raczej ktoś kto chętnie przyjdzie i umie sprzedać to co się mówi. Zdecydowałam się na Malię bo jest prowadzona przez doświadczonych i cenionych, nie tylko w Polsce lekarzy – Marek i Maria Molscy. Można poczytać o nich w internecie, naprawdę są dobrzy. To jest pewna gwarancja. I właśnie ważne jest jaką opinię ma lekarz w środowisku lekarskim a nie w mediach. Klinika bardzo fajna, na Żoliborzu, w takim miejscu, gdzie nie ma za dużego ruchu, można podjechać od tyłu jak ktoś nie chce być zauważony. Nie naciągają na kasę, pielęgniarka przychodzi nawet do domu zmieniać opatrunek no i oczywiście warunki komfortowe. A co najważniejsze sprawdzeni lekarze. Naprawdę polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.