|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Cienie manhattan z allegro- podróbki?
Może orientujecie się czy cienie niby firmy manhattan z allegro 3* tańsze niż w rossmanie to podróbki czy jakieś przeterminowane? Chodzi mi konkretnie o cienie Intense Effect. Na allegro są po 6 zł, a na miniaturce zdjęcie z napisem "Colour Effect" (inna nazwa). Zdjecie pod spodem już pod normalna nazwą
Na dodatek w opisie cytaty z Kosmetyku Wszechczasów ![]() Po zapytaniu sprzedawcy o dokłądną nazwę cieni i datę wazności dostałam tylko odpowiedź, że nazywają się intense effect. Datę ważności przemilczano... Co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie manhattan z allegro- podróbki?
wątpię żeby je podrabiali
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Manhattan wycofał się z drogerii Natura i te kosmetyki pochodzą z ich zbiorów magazynowych
|
|
#4 |
|
in love with life
|
Nie sadze, aby komukolwiek oplacalo sie podrabiac taka firme jak Manhattan...
Co do daty waznosci bylabym podejrzliwa i wyslala sprzedawcy jeszcze jednego maila z samym zapytaniem o date waznosci (od razu napisz ze nie chodzi ci o sloiczek z 24M tylko o kod).
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie manhattan to za tania firma aby je podrabiac.
Bardzo prawdopodobne jest, ze data waznosci zbliza sie do konca lub juz wlasnie jest po dacie waznosci. Jezeli Ci ponownie nie odpisze nie ryzykowalabym kupnem tylko kupila w drogerii na pewniaka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za opinie. Kupiłam jednak te cienie w rossmanie ale jeszcze raz wyślę maila z pytaniem o datę ważności. Jakby była ok, to może jednak się skuszę na inne kolory, bo fajne są. Jednak trochę wątpię, żeby ktoś sprzedawał pełnowartościowe kosmetyki 3 razy taniej.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.