|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Tomorrowland;-)
Hej;-) nie znalazlam watku o ten wspanialej imprezie wiec zakladam;-) no wiec mam marzenie i zamiar pojechac na tomorrowland za rok. Czy ktoś z was był moze? Mieszkam w UK wiec nie bedzie to jakies trudne,ale wiadomo gorzej z ludźmi... Mój chłopak i ja napewno chętni bo uwielbiamy takie imprezy,ale przydałoby się jeszcze trochę dobrego towarzystwa;-) wie ktoś jak się przedstawiają ceny biletów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tomorrowland;-)
http://www.eska.pl/news/tomorrowland...cz_video/42402
Na stronie Eski masz wszystkie potrzebne/interesujące Cię informacje. Przyznam, że mnie samą ten festiwal również interesuje, kiedyś TŻ miał jakiś klip włączony dot. tego festiwalu i tak mnie to zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki za informacje;-) też szukałam na różnych forach coś na ten temat ale jest jeszcze za wcześnie aby kupić bilety itd. Pula rusza bodajże w lutym. Tak bardzo bardzo chciałabym tam być! W tym roku byłam na EDC w Londynie też było super ale Tomorrowland to od dawna moje marzenie;-) i puki żyje chciałabym je spelnic;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Hipster
|
Też bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
od 800 zl bylo kiedys, ale oczywiscie byly tez za 3 000, nie wiem czy UK Tobie coś da, bo Tomorrowlandy są krajach takich jak Holandia itp. Również jestem wielką fanką, a szczególnie hardstylu <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tomorrowland jest co roku w Belgii,chodziło mi ze łatwiej bedzie mi się dostać z UK no i jak bym była w Polsce to nie byłoby mnie stać na taka impreze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Fakt, na nasze polskie zarobki to wydatek jest masakryczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No może, w Holandii w takim razie odbywaja się qlimaxy, również mega wydarzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zaobki zarobkami, jesli naprawdę zależy Ci żeby to przeżyć choć raz w życiu uważam, że warto sobie przyoszczędzić i zaszaleć!
![]() Tomorrowland to jest marzenie mojego TŻ także zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby zdobyć te bilety w tym roku, jeśli Wy dziewczyny też macie zamiar się wybrać to zawsze fajnie jest mieć już na miejscu kogoś znajomego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.