|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak radzić sobie z kompleksami?
Czuję się ostatnio jakaś brzydka. Cera mi się zepsuła (wcześniej nie miałam z nią większych problemów). Niby jestem przeciętna, ale ostatnio patrząc na dziewczyny na ulicy czuję się dużo brzydsza od nich. Kiedyś tak nie było. Figurę niby mam w porządku, w ciuchach wszystko wygląda dobrze, nawet bardzo dobrze powiedziałabym. Jednak kiedy przychodzi do rozebrania się w bikini, już nie jest tak piękne, trochę tłuszczu na brzuchu się odłożyło przez zimę, zresztą ostatnio problemy zagryzam jedzeniem i jem 2 razy więcej niż zazwyczaj, chociaż wiem, że nie powinnam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak radzić sobie z kompleksami?
Cytat:
Czy ty za karę jesteś z tym facetem, skoro on wpędza cię w kompleksy??? I nie, nie jest dla mnie normalna sytuacja, by od pracującego dziecka zabiera 100% pensji, odpalając jakieś grosze. U ciebie nałożyło się kilka niefajnych spraw: rzucenie studiów, relacje z rodzicami, ale i tak uważam, że wpędzający w kompleksy facet- to clou twoich problemów. Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-06-28 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja nie wiem co teraz taki wysyp tych dziewczyn "rzucajacych studia" i bez celu siedzacych w domu, co wlasnie wpedza je w beznadzieje i kompleksy. Rece rozkladam jak na wlasne zyczenie robia sobie bagno z zycia i z tak fajnego okresu jakim jest mlodosc. Trzeba byc twardym, konsekwentnym i miec plan na siebie, dziewczyno. I nie sluchac ani chlopaka, ani znajomych (swoja droga, to niby dlaczego ci znajomi odradzaja Ci studia?!). Chcesz znac moje zdanie? TAK, idz na studia. Wybierz kierunek z czyms co Cie naprawde interesuje. Rozwiniesz sie, poznasz nowych ludzi, dowartosciujesz i wyjdziesz z piduch domowych w swiat.
A co tez Twoi rodzice na to wszystko? Nie nakierowywuja Cie w zaden sposob? Nie masz u nich wsparcia? Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-06-28 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejne pytanie: dlaczego znajomi odwodzą Cię od pomysłu pójścia na studia? Skoro czujesz, że chcesz iść to idź i nie patrz na innych i nie słuchaj co Ci gadają, bo źle gadają. Czasem trzeba widzieć tylko czubek własnego nosa a resztę mieć w nosie. CZASEM, trzeba wiedzieć kiedy można. A skoro przy swoim facecie czujesz się jak zero, to rozejdźcie się. Łatwo mi mówić, wiem. Ale uwierz, że po świecie łazi wielu facetów i są wśród nich tacy, przy których można czuć się wyjątkową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.