![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj- wiosenna wymiana u Wisienki :)NIEAKTUALNE Uwaga- nie wszystko jest na zdjęciach, więc prosze o czytanie opisów.WITAM ![]() Zasady podobne, jak u większości Wizażanek. Oczekuję dobrze zabezpieczonych listów/paczek, osoba z mniejsza liczbą przekupek wysyła jako pierwsza (chyba, że obie dojdziemy do innego ustalenia), w przypadku Wrocławianek jestem jak najbardziej otwarta na wymianę osobiście. Preferuję polecony priorytet, ale jeśli druga strona będzie zdecydowanie przeciwna, to jestem skłonna zgodzić się na zwykły, jednak zawsze i bezwzględnie list polecony. Czego szukam w zamian? Ograniczam kolorówkę, więc interesuje mnie głównie pielęgnacja, zwłaszcza kosmetyki do pielęgnacji twarzy. Z kolorówki chętnie przyjmę róże do policzków, zwłaszcza Inglot. Jestem uczciwą Wizażanką i tego samego oczekuję od osoby , z którą się wymieniam ![]() Do zaoferowania mam: 1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne 2. puder brązujący Miss Sporty, kolor nr 001 Sun Kissed, kupiony i otwarty w listopadzie, ważny 30 miesięcy od otwarcia, poj. 6,2 g, nieużyty ani razu, jedynie "maźnięty" lekko palcem dla sprawdzenia koloru 3. cienie do powiek Inglot, odcienie 141 i 60, pierwszy kupione w sierpniu, drugi z wymianki, zużyte w bardzo niewielkim stopniu- 141 WYMIENIONY 4. matujący krem na dzień Nivea, 50 ml, ważny jeszcze prawie rok, niestety, jak większości produktów Nivei, nie po drodze mu z moją cerą , użyty tylko raz (w razie potrzeby, wstawię zdjęcie zużycia) 5. podkład Colorstay Revlon, 150 buff do cery tłustej i mieszanej, podkład kupiony i otwarty na początku listopada, zostało go na jakieś 3-4 użycia, więc idealny do przetestowania, oddam za coś niewielkiego- wymieniony 6. cienie do powiek Revlon 24 hours, in the buff, mam je od listopada lub grudnia, zużycie całkowite jednego cienia i znaczne drugiego (jak na zdjęciach) 7. pomadka Pierre Rene Hydra Elegance, odcień 08, Nude Velvet, 4,8 g, kupiona w grudniu, ważna 24 miesiące od otwarcia, użyta raz, ma piękny owocowy zapach, niestety kolor zupełnie nie dla mnie- wymieniona 8. cień do brwi Inglot, odcień 560, wkład do kasetki magnetycznej, był użyty tylko kilka razy, jest dla mnie zbyt ciemny - WYMIENIONY 10. zalotka do rzęs, nowa 12. błyszczyk Pease , Milky lips, nr 603, użyty dwa, trzy razy 13. lakier inglot, nr 703, MATTE, użyty raz, otwarty miesiąc temu, więc jeszcze prawie rok ważności - WYMIENIONY 14. róż do policzków Golden Rose, nr 201, był używany przez krótki czas, jednak ślady zużycia są minimalne (zdjęcie nr 1) 15. róż do policzków Inglot, nr 85, mam go z wymianki, właściwie bez śladów zużycia, nie użyłam go ani razu 16. pomadka Astor, VIP, nr 232 red impulse, właściwie bez śladów użycia (pomadki na zdjęciu nie są wysunięte do końca), 17. czarny liner w płynie Inglot, nr 25, używany sporadycznie, maks 3-4 razy, poj. 4 ml 18. paletka cienie Butterfly, poj. 6 g, brak jednego cienia (jak na zdjęciu), uwaga- ważne były do kwietnia, jednak nic złego się z nimi nie dzieje 20. Cień do powiek ARTDECO, odcień 97, 0,8 g, nowy, jedynie maźnięty dla wypróbowania 21. tusz do rzęs Maybelline colossal volume , czarny, jest już pod koniec terminu ważności, myślę, że zostało go troszkę mniej niż połowa, na spróbowanie może się przydać 22. pędzel flat top, elf, użyty raz do podkładu i uprany - WYMIENIONY DOKŁADKA- 05.06. 23. Oriflame- Paradise EDP , 50 ml, NOWY , psiknięty raz , oddam tylko za inny zapach (najchętniej również nowy) 25. Krem matująco- nawilżający Soraya, z serii kuracja matująca, używany przez trzy dni, to moja pierwsza przygoda z kremami tej firmy i niestety krem mnie uczulił, może komuś się przyda, oddam za coś drobnego 26. Pomadka Yves Rocher, Couleurs Nature, Rouge Zero Defaut nr 07, z wymianki, nie mój kolor, zostało sporo ponad połowa, postaram się w najbliższym czasie dodać zdjęcie 27. Pomadka Jupiter Nyx, mam z wymiany, ale jest całkowicie nowa, nieużywana. 28. Pomadka Golden Rose Perfect Shine Lipstick , kolor 212, była użyta tylko raz, na czubku trochę otarła się o opakowanie, stąd niewielki ubytek widoczny na zdjęciu 29. Róż Golden Rose Silky Touch Blush, odcień 208, był używany przez jakiś czas, ale mimo to ubytek jest niewielki, bardzo wydajny, 6,5 g, ważny jeszcze ponad rok (zdjęcie nr 6) 30. Essence crystalliced liquid highlighter - rozświetlacz , mam z wymiany, ale brak zużycia, przeze mnie również jedynie przetestowany DOKŁADKA- 6.07.2012 31. Paletka magnetyczna Inglot pro 3, na okrągłe wkłady, stan bardzo dobry 32. Wkład okrągły Inglot- wosk do brwi, jak na zdjęciu, zużycie widoczne, ale niewielkie 33. Paletka dwóch cieni H&M- odcień HOT SAND, 6g, zużycie jak na zdjęciu, oba cienie metaliczne 34. Kredka INGLOT- soft precision eyeliner, nr 21, użyta RAZ, nie jestem pewna czy chcę oddać, ale jesli coś mnie skusi, to odstąpię 35. Revlon, Foundation Brush, "języczek", był przeze mnie używany, został wyprany i zdezynfekowany Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2012-07-10 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj- wiosenna wymiana u Wisienki :)
zapraszam do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za :
*skośny pędzel do różu Inglot *brzoskwiniowy lakier do paznokci Revlon *różowy lakier do paznokci Inglot? zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne cienie Artdeco cienie Inglota wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33727258 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzel inglota, lakier 703 inglot, i ukruszony róż ?
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lakier+eyeliner, cien do brwi, cien 141 inglot i pomadke pierre rene?
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos za blyszczyk paese , koncowke revlona i lakier inglot?
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za lakier inglot i revlon, tusz maybelline i róż golden rose?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za;
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, 19. lakier do paznokci Revlon, kolor 029 peach pearl, właściwie nie jestem pewna czy chcę go oddać, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pytać ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za pędzel z inglota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ok, a jeszcze mogłabyś powiedzieć jakie jest zużycie tego lakieru revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -zalotka do rzęs, nowa -róż do policzków Inglot, nr 85, mam go z wymianki, właściwie bez śladów zużycia, nie użyłam go ani razu -czarny liner w płynie Inglot, nr 25, używany sporadycznie, poj. 4 ml -lakier do paznokci Revlon, kolor 029 peach pearl, właściwie nie jestem pewna czy chcę go oddać, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pytać -lakier inglot, nr 703, MATTE, użyty raz, otwarty miesiąc temu, więc jeszcze prawie rok ważności ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie cienie revlon pomadka Pierre Rene Hydra Elegance, odcień 08, Nude Velvet, 4,8 g, kupiona w grudniu, ważna 24 miesiące od otwarcia, użyta raz, ma piękny owocowy zapach, niestety kolor zupełnie nie dla mnie i cienie inglota - jakie to kolorki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ok, to jakby co ja jestem chętna na taką wymianę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne 3. cienie do powiek Inglot, odcienie 431, 141, kupione w sierpniu, zużyte w bardzo niewielkim stopniu (zdjęcia pojawią się jutro) 8. cień do brwi Inglot, odcień 560, wkład do kasetki magnetycznej, był użyty tylko kilka razy, jest dla mnie zbyt ciemny (zdjęcie również jutro) 10. zalotka do rzęs, nowa 15. róż do policzków Inglot, nr 85, mam go z wymianki, właściwie bez śladów zużycia, nie użyłam go ani razu 12. błyszczyk Pease , Milky lips, nr 603, użyty dwa, trzy razy (zdjęcie również pojawi się jutro) ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lakier, cienie i podkłąd revlon ?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
znalazlabys cos u mnie za pare kosmetykow?
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej zależy mi na eyelinerze z Inglota, zalotce i lakierze z Revlonu. Znalazłabyś coś za to wszystko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
coś za pędzel inglota i lakier revlon?
pozdrawiam
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Podoba mi się pomadka Pierre Rene, ale czy mogłabyś wstawić zdjęcie jak wygląda kolor na ręku? Bardzo zależy mi także na podkładzie Colorstay, tej resztce.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.