|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
StudiaWitam.
Pisałam już na tym forum o studiach ale teraz mam troszkę inne pytanie ![]() Zdałam maturę, jestem po technikum hotelarskim (ale czy mam zawód okaże się w sierpniu). Myślę o studiach zaocznych, ponieważ chciałabym pracować - aby złapać doświadczenie. Nie mogę się zdecydować co do kierunku. Wybieram się na badanie predyspozycji zawodowych. Myślałam o jakiejś turystyce, zarządzaniu. Czy ktoś z Was wie jak na tych kierunkach wygląda sytuacja z matematyką? Ja szczerze mówiąc kiepska jestem z matmy, no i nie bardzo lubię ten przedmiot, dlatego też nie chciałabym iść na kierunek na którym jest jej dużo ![]() Rozważałam też taką opcję aby w ogóle nie iść teraz na studia - ale dużo osób mnie do nich namawia, no i chyba warto je mieć. Czytam trochę o różnych kierunkach - może coś innego mnie zainteresuje. A może Wy coś polecicie? ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.