|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Studia zaoczne czy dzienne? Co sądzicie?
Zastanawiam się nad studiami z położnictwa na UJ. Jestem ciekawa waszego zdania na temat studiów zaocznych i dziennych-co lepsze i dlaczego? Byłabym wdzięczna jeśli ktoś powiedziałby mi ile kosztują te i te studia na UJ za rok, bo nie mogę znaleźć.
![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Studia zaoczne czy dzienne? Co sądzicie?
Na temat co lepsze było już kilka wątków, skorzystaj z wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie możesz znaleźć, bo chyba tych studiów nie ma w trybie zaocznym... ale nie jestem na 100% pewna...
Collegium Medicum chyba w ogóle nie prowadzi zaocznego trybu studiowania. edit: a nie, przepraszam, położnictwo jest niestacjonarnie jednak ![]() Natomiast dyskusje o tym jakie studia lepsze/gorsze to temat rzeka, było mnóstwo takich wątków, moim zdaniem jest to zresztą dyskusja pozbawiona sensu ![]() Co do czesnego - rok temu było w granicach 5000zł Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-05-04 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie - wyszukiwarka nie gryzie
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Studiowałam zaocznie i nawet przez chwilę nie żałowałam, że nie studiuję dziennie. Mam też sporo znajomych, którzy przenieśli się z dziennych na zaoczne i maja takie samo zdanie jak ja, ale ile ludzi tyle opinii
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na CMUJ nie ma zaocznego położnictwa I stopnia - licencjat trzeba zrobić dziennie, dopiero przy magisterce masz wybór, w jakim trybie chcesz studiować. Oprócz magisterki w trybie niestacjonarnym prowadzone są również tzw. studia pomostowe, ale przeznaczone są one jedynie dla osób, które posiadają już dyplom położnej i aktualne zatrudnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.