|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Spadek wagi a zanik miesiączki
Witam
Chciałam się poradzić. Przez ostatnie pół roku się odchudzałam. Nie jadłam więcej niż 1000kcl a czasem nawet mniej przez co juz od lutego nie dostałam okresu. Gdybym wiedziala że cos takiego sie stanie nigdy bym sie na to nie zdecydowała. Wiem, ze to zle ze do tej pory nie bylam jeszcze u ginekologa ale tak naprawde nie mam kiedy ani czasu. Wiem, ze to jest wazne, tym bardziej ze jestem kobieta , ale tez nie ukrywam ze jest to dla mnie w jakim stopniu wstydliwe. Czy mozna zaradzic cos na to by miesiaczka powrocila? Jesc wiecej miesa lub co innego?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadek wagi a zanik miesiączki
Iść do lekarza. Tylko. Nie wiem dlaczego czekasz z tym prawie pół roku
Nigdy nie zrozumiem kobiet, zdecydowanie.
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Spadek wagi a zanik miesiączki
idź do lekarza - niech da Ci coś na wywołanie miesiączki i zacznij jeść. dieta 1000kacl i mniej jest dietą głodową. powiem więcej, potem wcale nie tak łatwo jest odzyskać cykl normalny... niektóre kobiety się tak "blokują", ze później przez całe życie na hormonalnej terapii zastepczej muszą być
takie diety wyniszczają organizm...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Chciałam się poradzić. Przez ostatnie pół roku się odchudzałam. Nie jadłam więcej niż 1000kcl a czasem nawet mniej przez co juz od lutego nie dostałam okresu. Gdybym wiedziala że cos takiego sie stanie nigdy bym sie na to nie zdecydowała. Wiem, ze to zle ze do tej pory nie bylam jeszcze u ginekologa ale tak naprawde nie mam kiedy ani czasu. Wiem, ze to jest wazne, tym bardziej ze jestem kobieta , ale tez nie ukrywam ze jest to dla mnie w jakim stopniu wstydliwe. Czy mozna zaradzic cos na to by miesiaczka powrocila? Jesc wiecej miesa lub co innego?

takie diety wyniszczają organizm...