|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zdradziłam?
nie wiem co mam robic. zanim zaczęłam być z moim teraźniejszym chłopakiem, nic sie w moim życiu nie działo. a potem w dzień w którym mój chłopak zapytał sie mnie czy chce z nim być, zgodziłam sie, rzecz jasna, ale wieczorem przyjechal taki tam znajomy siostry, ona poszła sobie do pokoju posiedziać, ja film oglądałam i ten kolega siedział za mną. i wtedy zaczeliśmy sie całować i to tak namiętnie... dogadałam sie z nim że nikt sie o tym nie dowie i wgl że to nie powinno mieć miejsca i ze sie nigdy później nie zdarzy. ale któregoś dnia zadzwonił do mnie co tam i wgl i sie z nim umówiłam i pojechaliśmy gdzies sie przejechać i znowu to sie zdarzyło. nie mówiłam o tym mojemu chłopakowi. i najgorsze jest to że gdyby naprawde to było to coś to przeciez nie zrobiłabym czegoś takiego. a ja nawet nie chciałam przerywać pocałunku z tym kolegą. wiem że to nie jest uczucie tylko namiętność i boje sie tego że jak zerwe z moim chłopakiem to nie bede mieć nic. co ja mam robić? pomóżcie! i prosze nie piszcie że zachowałam sie jak szmata bo to wiem. czuje sie sobą obrzydzona, ale zrobiłabym to jeszcze raz. jak wracam od tego kolegi czuje takie wyrzuty sumienia, ale to jest dla mnie jak narkotyk. jestem z nim i jest mi tak dobrze... nikt nie moze sie o tym dowiedzieć, nawet moja siostra mimo że to jej kolega. kurde pomóżcie !
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zdradziłam?
wracaj do piaskownicy i dalej lep babki.
Podpucha grubymi nićmi szyta, bez polotu i wyobraźni. Są lepsze trolle od ciebie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#3 |
|
jestę wieszczę
|
Są tacy co twierdzą, że jeden nałóg trzeba zastąpić drugim. Spróbuj dłubania w nosie. Trener Niemców twierdzi, że to jak narkotyk.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
nie pomogłas.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Mówiłaś że gdyby to naprawdę było to coś czyli chodziło o to czy naprawdę kochasz swojego chłopaka to nie zrobiłabyś takiego czegoś. Piszesz że z tym kolegą jest ci dobrze ale zastanów się czy czujesz coś więcej oprócz namiętności do tego chłopaka? I również nad drugą rzeczą czy naprawdę kochasz swojego obecnego chłopaka? Czy jest ci z nim dobrze czy czujesz się kochana? Bo jeśli ten kolega chce tylko przygody to na twoim miejscu nie rozstawałabym się ze swoim chłopakiem a już na pewno nie powiedziałabym mu o tym że całowałam się z innym. Poczuje się zdradzony a co gorsza to on może zostawić ciebie. Nie wiem co czujesz do obu tych chłopców tak naprawdę bo nie napisałaś jak układa ci się z chłopakiem
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to nie ściema to zerwij z chłopakiem bo to totalnie nie to.
I? Korzystaj z życia. Stwórz związek jak do niego dojrzejesz. Nie zerwiesz to nie będziesz szmatą tylko wyrachowaną zdzirą. A to gorsze bo czynione z premedytacją i wynikające z egoizmu.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Historia wcale nie taka nieprawdopodobna znajac mentalnych mlodych/nastoletnich dziewczyn, wiec sie dziwie czemu od razu TROLL. I pozniej cala fala Wizazu poplynie krzyczac TROLL, TROLL... a niekoniecznie to troll, wedlug mnie.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-16 o 17:31 |
|
|
|
|
#9 |
|
jestę wieszczę
|
Z tym było buzi, z tamtym macanko,
z kolejnym lodzik, z innym ruchanko, cóż poradzicie panowie, panie, wierność to bardzo trudne zadanie! Jednak nie zostawię nigdy mojego pana, bo jak z innym nie wyjdzie, to zostanę sama! Dlatego jak to małpka, gałązek się czepiam, obok mam jednego, do drugiego się przylepiam.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35330325]A to co, utrzymuje Cie? Dach nad glowa Ci daje? Tylko dzieki niemu masz znajomych? Nic poza nim nie ma?
[/QUOTE]nie, nie o to chodzi. chodzi mi bardziej o to że każdy chyba chce mieć takiego kogoś że wie że on za Tobą tęskni, czeka na Ciebie itp. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
może lepiej by było jak by to on mnie zostawił..?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35330379] wiec sie dziwie czemu od razu TROLL. [/QUOTE]
bo są wakacje a tytuł wątku brzmi "zdradziłam?". Jakby to nie było oczywiste. Co innego gdyby tytuł brzmiał "co robić?' albo "którego wybrać?" - byłoby bardziej wiarygodnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
nie chodzi o to czy są wakacje czy nie, bo mogło sie to zdarzyć nawet kurde w święta. to jest akurat mało istotne.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#17 | |
|
Monaaaa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() tak,zdradziłaś jeśli to nie ściema. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Bo gdy trwają wakacje i dzieciom mądrość uderza go główek, prowokacji jest co nie miara
odpowiedź na pytanie zadane w tytule wątku jest oczywista, a im szybciej zerwiesz z chłopakiem tym lepiej i dla Niego i dla Ciebie...---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Zdradziłaś. Przyznaj się chłopakowi, odejdź od niego, całuj się z tym drugim ile chcesz.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Daj spokój swojemu obecnemu partnerowi. Po co chcesz go bardziej ranić? Niech sobie żyje inaczej, lepiej. Może trafi w przyszłości na kogoś lepszego. Kogoś, kto nie będzie zdradzał, będzie wierny.
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Ty chyba dziewczyno nie zasługujesz na miłość !. Chyba nawet nie wiesz co to jest. Pomyśl jak byś się poczuła gdyby Twój chłopak robił Ci to, co Ty mu robisz.
Właściwie ile Ty masz lat ? 14 ?
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Hehehe.. Ten temat można porównać do innego, w którym pewien chłopak pytał "czy jeżeli zrobiłem loda innemu chłopakowi to już jest gejostwo?".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

odpowiedź na pytanie zadane w tytule wątku jest oczywista, a im szybciej zerwiesz z chłopakiem tym lepiej i dla Niego i dla Ciebie...