|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Pomocy
Dziewczyny, ostatnio wystawiłam na allegro pewną rzecz. Dawno nie wystawiałam i zobaczyłam, że są jakieś dziwne opcje PayU na allegro. No ale nic, wystawiłam, ktoś kupił i przelał mi pieniądze przez PayU. I się zastanawiam, gdzie te pieniądze teraz trafiły. Podawałam przy aukcji mój numer konta, czy trafią na konto? Przelew był robiony dzisiaj rano przez PayU.. wchodzę w allegro i Stan konta w PayU i mam tę kwotę,którą mi przelała. Pomocy.. jak mam wypłacić te pieniądze czy trafią one normalnie na moje konto bankowe???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomocy
moje allegro>moja sprzedaż> zakładka payu> saldo i wypłata środków ewentualnie konfiguracja konta
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
A było tam już wpisane konto? Bo jak było i to jest konto na które chcesz przelewać należności to nie musisz juz nic dodatkowo zmieniać, no chyba, że opcje wypłaty (na żądanie czyli musisz kliknąć albo automatyczne czyli kwoty powyżej 20 zł chyba przelewają się same
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można zmieniać w każdej chwili te dane?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Tak, mozna potem zmienić nr konta (potrzebny będzie do tego kod ostatniej wypłaty który będzie w tytule przelewu z Allegro lub wysyłasz pocztą wydrukowany formularz Allegro ze swoimi danymi). Jeśli tata będzie korzystał ze swojego konta allegrowego to jego wpłaty przez payu nie będą szły przez Twoje konto Allegro (o ile zrozumiałam tata ma swoje konto na Allegro i macie po prostu podany wspólny nr konta bankowego?). Uprzedzając pytanie
wpłata prawdopodobnie będzie na koncie jutro lub pojutrze.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Można zmieniać w każdej chwili te dane?