|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wakacje Rzym
Witam,
potrzebuję waszej pomocy, a konkretnie mam zamiar wybrać się do Rzymu, szukam taniego noclegu, znalazłam jakiś hostel, wpisałam datę i zsumowało mi niecałe 200 euro za 9 dni? Czy faktycznie wyjdzie tak tanio, czy pod tym ukrywa się sto opłat o których będę poinformowana pod koniec pobytu...? Fakt faktem, to tylko drewniany domek, w którym są jedynie łóżka. Nie znam się na tym bo nigdy nie byłam na tego typu wakacjach. Możecie mi pomóc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wakacje Rzym
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje Rzym
W szczycie sezonu ciezko jest cos znalesc ,nie mowie juz o cenie, teraz zarezerwowac gdzies pokoj graniczy z cudem ,no chyba,ze ktos ma ogromne szczescie, albo duzo pieniedzy, hostele sa oczywiscie najtansze, ale nie wiem czy w samym rzymie teraz sie cos znajdzie (ja bym sie bala mieszkac z nieznajomymi osobami w pokoju)
![]() jesli chodzi o obrzeza rzymu to dojazd do centrum zajmnie znacznie wiecej niz godzine, nie mowie o malych miejscowosciach poza miastem, ja mieszkam nie daleko centrum,a dojazd do niego czesto zajmuje mi ponad godzine ![]() Ja mam znajomych, ktorzy podiadaja b&b jesli ktos jest zainteresowany, to moze sie ze mna skontaktowac, ale ceny sa jakie sa ,zwlaszcza,ze hoteliki i b&b sa niedaleko centrum , w dzielnicach Trastevere, San Giovanni, Termini i Porta Maggiore.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.