|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zainteresowanie kobietami....
Od paru miesięcy szukam na czacie przyjaźni z kobieta...
Jestem z moim chłopakiem juz 4 lata ale od pół roku cignie mnie do kobiet. Nie chodzi mi tylko o sex ani o stały zwiazek. Ale o przyjaźń z odrobina erotyzmu. Najbardziej pociąga mnie pocałunek bez zarostu... Czy wy forumowiczki tez cos takiego macie?? ps: Prosze o poważne wypowiedzi.
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zainteresowanie kobietami....
Cytat:
Bo jak dla mnie, przyjaźń i erotyzm się wykluczają. Jeśli w przyjaźń wkracza erotyzm, to już nie jest przyjaźń, ale romans(?). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja Cię rozumiem. I wiem, co to przyjaźń z nutką erotyzmu. To jest coś pieknego, czystszego niż związek z facetem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja nie mam faceta , oni mnie odrzucają....nie mam tez kobiety
lecz facet dla mnie moze byc tylko kuplem, a dziewczyna znajomoscią też z nutką erotyzmu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w długoletnim związku z facetem. Od dłuższego czasu przyłapuję się na tym, że myślę, jakby to było stworzyć związek z kobietą. W zasadzie to nawet chętnie bym spróbowała...ale ciężko znaleźć odpowiednią osobę przeciwnej płci...a co dopiero wymarzoną osobę tej samej płci. Ogółem kończy się tylko na myśleniu
![]() Edytowane przez Siouxsie Czas edycji: 2012-09-04 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A dla mnie NIE
![]() poza tym, pocałunki i mizianie kobiety z kobietą to nie zdrada, jeśli nie ma przywiązania EMOCJONALNEGO. dla mnie zdrada to nie przypadkowy seks, ale zaangażowanie uczuciowe. zresztą, całowanie się z kobietą jest cudowne o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() "Nie wiem jak byłoby w praktyce i czy w ogóle mogę nazwać siebie bi, skoro to tylko myśli (jak na razie). Kiedyś coś tam próbowałam, ale większość kobiet na jakie trafiałam - robiły się na takie ,,babo-chłopy", a mnie kręcą raczej takie, które podobają się też facetom :P" Ja też jeszcze nie próbowałam.... trafiam na takie właśnie "babo-chłopy" albo typowo les które chcą związku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Nie warto tu roztrząsać co jest zdradą a co nie, bo co związek to inna definicja. Jedyne co jest ważne, to to czy erotyczne przygody autorki z inną kobietą byłyby uznane za zdradę przez jej faceta
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Znam sporo bi lub les dziewczyn, które są po prostu śliczne i w żaden sposób babochłopami nie są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam tylko z kim... Ciężko jest znaleść blisko taka osobe.
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Też bym chciała spróbować.
Kiedy robię sobie dobrze, zawsze wyobrażam sobie moją koleżankę, różne pozycję, miejsca i zawsze jest super ![]() Jeszcze nigdy nie trafiłam na dziewczynę, z którą mogłabym coś spróbować. Czasem przypadkowo zaczynałam temat, ale widziałam oburzenia. Nigdy jakoś nie zauważyłam żeby jakaś kobieta mi się przyglądała. Wg mnie trudno jest spotkać taką dziewczynę. Ale czekam, bo chce spróbować ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mnie zawsze fascynowało kobiece poczucie sprawiedliwości - jak babka z babką się pocałuje czy prześpi to wszystko jest ok, ale jkaby tak jedna z druga złapała TŻta na innym facecie to by był koniec świata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego autorko zastanów się czy warto i co by powiedział na to Twój facet. Jak Twój facet zgoli zarost, to też będziesz miała pocałunek bez zarostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dlatego autorko zastanów się czy warto i co by powiedział na to Twój facet. Jak Twój facet zgoli zarost, to też będziesz miała pocałunek bez zarostu
![]() napisałam już wyżej MÓJ NIE MA NIC PRZECIWKO!!!!! Chce mi na to pozwolić bo wie jaki jest do dla mnie ważne i że to marzenie od zawsze.... Pozatym goli sie... wyobraźni... przeciez i tak czuć ten zarost u mężczyzny... zreszta jeśli ktoś nie chce nie zrozumie...
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
napisz potem, jak było, gdybyś się zdecydowała (ja prawdopodobnie dzisiaj hmmmm będe miała wesołe spotkanie we trójkę)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
czy my nie zmierzamy do świata bez reprodukcji przypadkiem...
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
hmmmm.. wiecie jak też ostatnio bardzo często zastanawiam się jak mogłaby wyglądać noc spędzona z kobietą
![]() chciałabym czegoś takiego doświadczyć.. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- kasiula jeśli byłabyś zainteresowana to napisz kateee555@wp.pl mogłybyśmy tego spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.