|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bol przy stosunku
Witajcie,
Mam pewien problem. Kocham sie z moim chlopakiem od niedawna i czuje bol, jakby on cos we mnie napotykal, jakas przeszkodze, sciane. Raz udalo mu sie wejsc w calosci wiec odpada blona dziewicza, gdyz nie czulam bolu, a innym razem nie mogl nawet do polowy, bo mnie bardzo bolalo. ![]() Co to moze byc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bol przy stosunku
Cytat:
To może być szyjka macicy. Spróbujcie innych pozycji, może w jakiejś poczujesz się komfortowo. Jeżeli nie, udaj się do ginekologa, bo my możemy gdybać ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może to kwestia pozycji? Opcji może być wiele, najlepiej doradzi Ci lekarz... Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że przyczyną bólu w niektórych pozycjach może być na przykład silne odcięcie macicy wprzód, lub w tył (ja mam akurat tyłozgięcie
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tez mam tylozgiecie, nie wiem czy to ma jakikolwiek wplyw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najlepiej wyprobowac rozne pozycje, gra wstepna, czulosc i sie uda, i duuzo rozmawiac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja od siebie dodam, że może to stres?? Dużo zależy od tego, czy jak się kochacie to czujesz się komfortowo, bezpiecznie, nie boisz się, że ktoś was nakryje itp. Mówię tylko po swoich doświadczeniach, ale nasze kilka pierwszych zbliżeń było niewypałem, bo tak się denerwowałam, że dosłownie się zaciskałam i on nie mógł we mnie wejść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.