![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Zmieniamy Anormaln±. ;D
Drogie Wiza¿anki.
![]() Potrzebuje jakiej¶ powa¿nej zmiany ... fryzury,makija¿u i stylu. ![]() Mam 16 lat i niestety nie mam jeszcze zbyt dobrej orientacji co pasuje,a co nie. Pomo¿ecie.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmieniamy Anormaln±. ;D
Bardzo ³adna z Ciebie dziewczyna. Ogl±daj±c fotki wyci±gam wniosek, ¿e ³adnie Ci we fryzurkach zaczesanych do góry, jaki¶ tapirek albo tak trochê punkowo i w takim stylu bym Ciê widzia³a. Ale delikatnie.
Tylko nie wiem czy Ci siê on podoba i czy dobrze by¶ siê czu³a w takich rzeczach. A w³oski zapuszczaj, nie farbuj, bo jeszcze zd±¿ysz siê w to wpl±taæ, a po co je juz niszczyæ... Kolor ³adny. A makeupik na co dzieñ to jakis delikatny, bo jeszcze m³odziutka z Ciebie dziewczyna, a na wyj¶cia mo¿e byæ mocnijszy, podkre¶laj oczy kredk±, masz bardzo ³adne i my¶lê, ¿e masz ku temu predyspozycje.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mm. ¶wietnie.
![]() Dziêkuje bardzo za propozycje ... a te ciuszki ... mmm . ![]() MO¿e kto¶ jeszcze.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym Ci radzila mniej malowa doln± powieke, albo nawet wcale. Jakos obrysowane oko wg mnie nie wyglada dobrze.. tylko raczej kreska na gorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Cytat:
Jak dla mnie to dolna powieka za mocno pomalowana, raczej bym wybra³a taki makijarz na imprezy a na codzieñ bardziej delikatnie. Przy tym makijarzu nie wygl±dasz na 16 lat, chyba,¿e chcesz dodaæ sobie lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Anormalna, w czym czujesz siê najlepiej, co Ci siê podoba, wreszcie - jaka jeste¶? Bez tych wiadomo¶ci trudno doradzaæ. Styl, to nie tylko kwestia trendów, to tak¿e uzewnêtrznienie tego, co w ¶rodku
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 867
|
A mnie sie jako¶ podoba to oczko na dole pomalowana, ale zadna ze mnei specjalistka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 004
|
Bardzo ³adne masz rysy.
![]() Musisz je podkre¶laæ, to jest pewne. U¿y³abym mniej cienia na dolnej powiece lub ewentualnie nieco ja¶niejszy odcieñ ni¿ na górnej powiece. Rzêsy za to tuszuj mocno czarnym tuszem. Co by¶ powiedzia³a na nie³ad w³osów w stylu Carmen Electry, z tym, ¿e zaczesany do ty³u opask±? Wydaje mi siê, ¿e taka fryzura wydoby³aby z Ciebie tkwi±cy gdzie¶ tam pazur (; Widzê Ciê w takim dziewczêco-drapie¿nym zestawieniu ciuszków ![]() pozdrawiam ![]() je¶li chodzi o fryzurê, chodzi³o mi o co¶ takiego, z tym, ¿e bardziej na Carmen Electra ![]() http://img510.imageshack.us/my.php?i...0021427ip7.jpg Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-07-05 o 19:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Drogie wiza¿anki.!
Potrzebuje bardzo pilnie Waszej pomocy, mianowicie ... zaczynaj± siê wakacje, a ja zaczynam nudziæ siê ju¿ sob±. Chcia³abym aby¶cie pomog³y mi w odkryciu nowej ,,ja". To znaczy potrzebuje rad co do makija¿u, fryzury i nowego stylu ubioru. Co do mnie... mam 18 lat,168 cm. jestem do¶æ szczup³a, piwne oczy, naturalnie krêcone br±z b³osy, natomiast tymczasowo czarne, prostowane ![]() Bardzo proszê o jak±kolwiek pomoc.! ![]() Ps. w³osy mam d³u¿sze ni¿ na zdjêciach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 593
|
Dot.: Totalna Metamorfoza Anormalnej. ;)
jakis soczysty blyszczyk
![]() i moze nie prostuj wlosow ??
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Obawiam siê, ¿e bez prostowania to ju¿ nie dam rady
![]() Ale dziêkuje za rade. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 581
|
A co powiedzia³abys na w³osy w odcieniu kawy,a nie takie czarne. Krêcone na lato by³uby swietne bo sa teraz modne wiêc ich nie prostuj,lecz zainwestuj w kosmetyki do uja¿miania loków-naprawde pomagaj±. Masz jasn± cere,ciemne oczy i w³osy-normalnie Królewna Sniezka,a jak opalasz sie jeszcze na brazowo to jeste¿ po³udniowa zima. Makija¿ proponuje w tonacji szaro¶ci,fiolety,granat,a jak masz z³otawe refleksy w têczówce-zaszalej z ¿ó³ci± i pomarañcz±. Nie zostawiaj ust w takim bladym koloorze jak masz na zdjêciu-troche to wygl±da pase.Nadaj usta ³adnego koloru-ró¿(ale nie blady),koralowe czerwienie,nawet fiolecik. A jezeli chodzi o ubiór-podpatrz w gazetach co teraz modne-mo¿e styl marynarski? Jestes bardzo ³adna wiêc we wszystkim bêdzie ci dobrze,je¿eli bêdziesz trzyma³a sie ubioru odpowiedzniego do swego wieku. O co mi chodzi,a no o to ¿e widuje duzo dziewczyn,które maj± 18-20 lat,ale ubieraj± sie jak 16latki,a doros³o¶æ nadrabiaj± wulgarno¶ci±. No to chyba tyle co ja ci moge doradzic. Aha,takich samych kolorów jak w makijazu uzywaj tez w ubraniu.
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziêkuje bardzo... dzi¶ spróbuje co¶ pokombinowaæ z makija¿em.
![]() Kto¶ jeszcze.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
z dziewczyny, w kobiete. --> ca³kowita metamorfoza.
Nastêpi³, takimoment w moim ¿yciu, ¿e potrzebuje kompletnej metamorfozy, by poprostu poczuæ siê lepiej.
Potrzebuje propozycji do fryzury,makija¿u i stylu ubioru. Mam 18 lat, 168 i jestem raczej szczup³a. ![]() dotychczas mój styl, by³ swobodny, a teraz chcia³abym wygl±daæ bardziej atrakcyjnie.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 002
|
Dot.: z dziewczyny, w kobiete. --> ca³kowita metamorfoza.
Wygl±dasz w tych w³osach troszeczke tak ponuro, mo¿e w³a¶nie dlatego ¿e s± ca³kowicie czarne. Nie my¶la³a¶ o zmianie koloru? Na jakie¶ br±zy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Ja równie¿ pomy¶la³am o tym samym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziêkuje, za rady
![]() a jaki odcieñ, br±zu by¶cie proponowa³y ... czy warto rozja¶niaæ w³osy na w³asn± rêke.? ![]() czekam na dalsze propozycje ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 337
|
A nie zastanawia³a¶ siê nad blondem? My¶lê, ¿e taki kolor pasowa³by do Ciebie idealnie:
images.jpg Tylko, oczywi¶cie, ta zmiana zniszczy³aby Ci w³osy... ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
No nie wiem, czy zniszczy³aby... dziewczyny to zale¿y od w³osa. Mnie te¿ straszono bêdziesz mia³a siano, bêdziesz mia³a zniszczone spalone i bóg wie co jeszcze. Ale nie. Taka jest prawda ¿e je¿eli wybierze siê do dobrego fryzjera to wyjdzie dziewczyna z tych czarnych na blond i w³osy na tym bardzo nie ucierpi±. Oczywi¶cie zgodzê siê z faktem ¿e dla w³osów dekoloryzacja jest bardzo mêcz±ca, ale je¿eli dziewczyna ma zadbane, mocne w³osy to siê nic im nie stanie, a podciêcie koñcówek o 1cm to i tak w³osom wyjdzie na dobre.
Takie moje zdanie, je¿eli zdecydujesz siê na zmiane koloru to idz do fryzjera, bo je¿eli chcesz to zrobiæ sama w domu za pomoc± jakiego¶ badziewia to odpu¶æ sobie zmiane koloru bo wtedy faktycznie spalisz w³osy i bêdzie p³acz. A wiem co mówiê bo schodzi³am z czarnego dwa razy (u fryzjera) i mia³am w³osy w tak dobrym stanie ¿e nie trzeba by³o ich nawet podcinaæ. Zastanów siê, daj znaæ czy siê na cos zdecydujesz, trzymamy kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Br±z np. Szatyn
i bedzie git! Albo jaka¶ czekolada powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
co do w³osów rozja¶ni³abym je mo¿e o 2 tony tak do ciep³ego br±zu np mleczna czekolada??
je¶li chodzi o makija¿ hmmm podkre¶li³abym oczy czarn± kredk± wytuszowa³abym rzêsy puder jaki¶ b³yszczyk lub pomadka nawil¿aj±ca... co do ubioru hmmm chc±c wygl±daæ atrakcyjnie zwróæ uwagê na dodatki. je¶li jestes szczup³a to podkre¶l to co ci sie najbardziej podoba. szczup³e nogi?? za³u¿ obcis³e spodnie do tego szpilki ³adny biust poka¿ go ![]() p³aski brzuch obcis³a koszulka bêdzie ¶wietnie wygl±da³a no i czekamy na efekty ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 535
|
O ubraniu nie mo¿na za wiele powiedzieæ, poniewa¿ nie wrzuci³a¶ zdjêæ ca³ej sylwetki ani nie opisa³a¶ swojej sylwetki. Swoje w³osy powinna¶ rozja¶niæ, poniewa¿ jeste¶ ciep³ym typem urody a czarny to odcieñ zimny. Dlatego proponujê Ci koloryzacje na ciep³y odcieñ br±zu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
z jakiego jeste¶ miasta ? Ja bym Ci np pomogla siê ubraæ ;p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 334
|
pierwsze co sie ¿uca w oczy to w³osy. zdecydowane nie dla koloru czarnego
![]()
RAZEM PIÊKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 347
|
A ja bym zostawi³a kolor w spokoju. Chcesz wygl±daæ powa¿niej, to raczej nie rozja¶niaj w³osów, bo to Cie odm³odzi. Za to ¶ciê³abym w³osy. Masz szczup³± twarz, wiêc proponowa³abym prost± fryzurê do ramion. I du¿o wyg³adzaj±cej od¿ywki (wiem co¶ o tym , bo mam podobne w³osy do twoich). My¶lê, ¿e taka prosta, symetryczna fryzura nada³aby Ci nieco powagi, a wcale nie odjê³a urody.
Ale je¶li chcesz zmiany kolory, to jak która¶ z dziewczyn pisa³a, postawi³abym na co¶ w palety br±zów. Ale ¿aden blond. My¶lê, ¿e wygl±da³aby¶ w blondzie blado i bez charakteru.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Cze¶æ dziewczyny,
nazywam siê Paulina, mam 20 lat (prawie;p) i ostatnim czasem dosz³am do wniosku, ¿e potrzebuje metamorfozy. I nie chodzi tu o zmiane koloru w³osów, tylko o wszystko, od fryzury, poprzez makija¿, a koñcz±c na stylu ![]() Po krótce, o mnie : mam 168, jestem raczej szczup³a, mam br±zowe oczy i czarne ( farbowane, naturalnie s± br±zowe) w³osy. Czekam na wszystkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 491
|
Dot.: CA£KOWITA METAMORFOZA - potrzebuje rad!
Daj wiêcej zdjêæ, z tego czarno-bia³ego nic nie wynika, a na tym drugim ma³o Ciê widaæ i trudno co¶ doradziæ daj jakie¶ normalne zdjêcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Aktualnie, nie ko¿ystam ze swojego komputera, tak¿e nie mam jaki¶ lepszych zdjêæ.
![]() jedyne co uda³o mi sie znale¼æ : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 491
|
Powiem Ci tak szczerze, ¿e na ka¿dym zdjêciu wygl±dasz odrobinê inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.